Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...





Έπιασαν αλλοδαπό με εκατοντάδες λαθραία καπνικά είδη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας


Λουτράκι, 07/01/2019 H έρευνα στο όχημα αποκάλυψε ότι μετέφερε 897 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους, ενός κιλού και 350 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης
Περικυκλωμένο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και του τμήματος Λουτρακίου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εμφανούς αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» βρέθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 30χρονος αλλοδαπός για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι κάνει λαθρεμπόριο καπνικών ειδών.
Πράγματι, η έρευνα στο όχημα αποκάλυψε ότι μετέφερε 897 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 350 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ ο 30χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του- Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…

“Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργεί η αστυνομία στην Κόρινθο, για να εντοπίσει έναν 45χρονο ο οποίος φέρεται να εισέβαλε σε ένα σπίτι στην περιοχή Κανταρέ και να μαχαίρωσε την συνομήλικη σύζυγό του που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός η άτυχη γυναίκα. Άγνωστο για ποιους λόγους, ο σύζυγός της άρχισε να καυγαδίζει έντονα μαζί της, αλλά κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι και την χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με αυτό σε διάφορα σημεία του σώματός της!
Η 45χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναικά ΜΜΕ.


11 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε από την 27.12.2018 έως και την 28.12.2018, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πενήντα άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Μία ημεδαπή στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Δύο ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Έξι αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος “ΡΙΧΑΡΔΟΣ” …και δεν πήραν τίποτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι στις 31 Δεκεμβρίου 2018 έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος “ΡΙΧΑΡΔΟΣ” στην Κόρινθο. Σύμφωνα με την αστυνομία μετά το συμβάν δεν έγινε επίσημη αναφορά και ούτε δηλώθηκε απώλεια κοσμημάτων!
Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια