Header Ads

ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ : Οι διαμαρτυρίες των Μαθητών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας”


Την προηγούμενη εβδομάδα παίχτηκε στην Ελλάδα ένα θέατρο, του οποίου ο επιτυχημένος τίτλος θα ήταν “Η Λογική του Παραλόγου” με περιεχόμενο δανεισμένο από την Αντίσταση της Ελληνικής Νεολαίας, τις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις Σχολείων για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους από την Κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς του Τσίπρα. Σε άλλες προηγούμενες εποχές σε παρόμοιες περιπτώσεις γινόντουσαν διαδηλώσεις και καταλήψεις σχολικών μονάδων από κατευθυνόμενους Νέους του ΣΥΡΙΖΑ.Έτσι έχουν καταγγελθεί από πολλές πλευρές του πολιτικού χώρου.
Και ενώ η σημερινή Νεολαία πήρε στα χέρια της την όλη υπόθεση Ειρηνικής υπεράσπισης Ιερών και Οσίων, βγήκαν στα ΜΜΕ οι διάφοροι κεκράκτες, που προσπάθησαν να στιγματίσουν με την πάγια τακτική τους την Εθνική υπόσταση αυτή; Της ενέργειας. Η χολή που έβγαλαν οι κατ΄ επάγγελμα λαγοί της Κυβέρνησης Τσίπρα δεν έχει προηγούμενο. Με την πάγια συνήθεια πέταξαν λάσπη στον ανεμιστήρα και βάπτισαν τα ηρωϊκά αμούστακα παιδιά που σέβονται την Πατρίδα τους και την Ιστορική καταβολή τους, φασίστες, ρατσιστές και ναζίδες. Κύριος στόχος είναι η τροχοπέδη και η δημιουργία φοβίας με ποινικές διώξεις βάσει νομου, που η ίδια Κυβέρνηση τον είχε καταργήσει επί Φίλη.
Όλοι αυτοί οι θεατρίνοι του ψεύδους και της εγχώριας τρομοκρατίας μαζί με τους φορείς που κόπτονται για τη μεγάλη αδικία και έλλειψη του κράτους δικαίου, κομπάρσους βιάστηκαν να καταγγείλουν τις διαμαρτυρίες και τις καταλήψεις, λες και ο Ελληνικός Λαός έχει κοντή μνήμη και δεν γνωρίζει άλλες προηγούμενες εποχές που πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και μάλιστα χειρίστου είδους και όχι πολιτισμένες όπως γίνοντι αυτές τις ημέρες. Με κυβερνητικές εντολές προφανώς υπήρξαν θερμόαιμοι συνοδοιπόροι της κυβέρνησης Τσίπρα που έβαλαν χειροπαίδες σε 16χρονους μαθητές και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω, παίζοντας τον ρόλο του κακού.
Και εδώ είναι να απορεί κάθε σκεπτόμενος Έλληνας. Για μία ολόκληρη χώρα, που παραδόθηκε στα σκυλιά του διαβόλου από τον Γ. Παπανδρέου και τους υπόλοιπους δοσίλογους, δεν κουνιέται φύλλο σε κάθε Επέτειο ψήφισης του Μνημονίου. Όλοι αυτοί, που κόπτονται σήμερα και μιλάνε για αντιρατσισμό, ναζισμό, φασισμό, είναι και φαίνονται από τις πράξεις τους. Γιατί κόπτονται να κλείσουν τα στόματα των νέων, ποίοι κατευθύνουν τα βήματά τους και ποίοι τους πληρώνουν γι αυτό ;

Δεν υπάρχουν σχόλια