Header Ads

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ : Άλλες τιμές στα ράφια κι άλλες στο ταμείο...


Δεν είναι μόνο πως αντιλαμβάνεσαι και γνωρίζεις από την όποια εμπειρία λόγω εργασίας στο χώρο, άλλα και όσα καθημερινά φτάνουν στα αυτιά σου και στα μάτια σου από αγανακτισμένους καταναλωτές με την όποια γνωριμία μας.
Το κακό παράγινε με το τι σκαρφίζονται αλυσίδες Super Market τροφίμων. Αδελφός διευθυντού έκπληκτος από όσα του καταμαρτυρούσα με χιούμορ.. να ταν μόνο αυτά. Δε θα αναφερθώ εδώ λεπτομερώς γιατί ο κατάλογος είναι μακρύς – ατέλειωτος! Ποια κρίση, μπροστά στο κέρδος δε καταλαβαίνουν τίποτα, να σε βάλουν μέσα με τη τηλεόραση και το φυλλάδιο και μετά στο κεφάλι.
Τι κι αν η μεγαλύτερη αγορανομική παράβαση από καταβολής κόσμου είναι η πινακίδα με τις διάφορες ενδείξεις και φυσικά το βάρος και τη τελική τιμή. Τι κι αν χρόνια η Κάνιγγος (έλεγχος τιμών το έλεγαν!) επεσήμαινε συνεχώς άλλο στο ράφι άλλο στο ταμείο. Γιατί είναι και η όποια ανάλογη δικαιολογία, μη διαμαρτύρεστε, θα σας δώσουμε τα λεφτά σας έγινε λάθος ούτε ένα συγνώμη. Μετά από αυτά λίγο σεβασμό στο πελάτη (που θα πρεπε να είναι πιο υποψιασμένος, «σοβαρός»), ειδικά σήμερα που δε περισσεύει ευρώ, δε θα βλαπτε. Όσο για τις αποδυναμωμένες πλήρως αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι και αλλιώς από το 2011 (ο θαυμαστός κόσμος των μνημονίων – χάσιμο κυριαρχίας μας) και μετά είναι ανύπαρκτος.


ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΚΟΡΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια