Header Ads

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (Φ. 1895)

 

Ν.Δ.  Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

 

 

Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει τις συνεντεύξεις-Τιτανικούς και το μπαράζ νέων ψεμάτων.

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2024

Απόψε είπε στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να υποβάλει κανονικό πόθεν έσχες, ενώ μπορεί κάλλιστα να υποβάλει αρχική δήλωση πόθεν έσχες και μέσω της υπάρχουσας εφαρμογής που λειτουργεί κανονικά (βλ. συνημμένο screen shot από την πλατφόρμα). Κανείς δεν τον εμποδίζει! Ψεύδεται χυδαία και ασύστολα όταν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για μη υποβολή πόθεν έσχες το ότι δεν λειτουργεί ακόμα η νέα πλατφόρμα.

Απόψε μας είπε με στόμφο πως έχει έτοιμα όλα τα έγγραφα για να υποβάλει το πόθεν έσχες, ενώ μόλις χθες έλεγε στους ψηφοφόρους του στη Θεσσαλονίκη ότι περιμένει τα έγγραφα από το IRS.

Δεν ξέρουμε πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράνε σε μία συνέντευξη του κ. Κασσελάκη. Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε συνέντευξη σπάει τα ρεκόρ της προηγούμενης, αν καταφέρει να την ολοκληρώσει…

 

ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όνομα δεν αλλάζει

Newsroom

Τρεις μήνες μετά τον εσωτερικό σεισμό που δημιούργησε το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη, που περιελάβανε μεταξύ άλλων και την επίμαχη ερώτηση περι αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Τάκη Χατζή κατέρριψε κάθε είδους σενάριο.

Μάλιστα να θυμίσουμε ότι, τότε, το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει όνομα θορύβησε τα 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία ζήτησαν άμεσα σύγκληση του οργάνου, καθώς θεώρησαν ότι το κόμμα που έφτιαξε ο Αλέξης Τσίπρας, κοντεύει να διαλυθεί. Βέβαια επήλθε νωρίς η νηνεμία στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών τον τοποθετούσαν ακόμα και στην τρίτη θέση.

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή One Talk στο One Channel, «εκμεταλλεύτηκε» την ερώτηση του δημοσιογράφου και έβαλε ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει όνομα. Μάλιστα ήταν και κάθετος!  «Όχι. Δεν θα το αλλάξουμε»

 

ΠΑΣΟΚ  Φιλοδοξούμε σε άνοδο στις εκλογές


Από Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής   04/06/2024 

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News στο Mega, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στα διακυβεύματα της ευρωκάλπης.

«Ήδη η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει ότι φοβάται τις εκλογές. Όταν βάζει πήχη τις ευρωεκλογές του 2019 και όχι την εκλογική αναμέτρηση  του 2023, το κάνει γιατί γνωρίζει ότι τα ποσοστά του κόμματός του θα είναι πάρα πολύ χαμηλότερα. Ακόμη και με αυτόν τον πήχη που βάζει η Νέα Δημοκρατία, εμείς θα είμαστε πολύ πάνω και από τις ευρωπαϊκές και τις εθνικές εκλογές και φιλοδοξούμε να υπάρχει μία δύναμη που θα αντιπαρατεθεί στην ασυδοσία, την αλαζονεία και την απομάκρυνση του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας» επισήμανε.

 

ΚΚΕ   Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να κάνει αυτό που σκέφτεται,να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει ΚΚΕ

 

 

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR  05/06/2024

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε σημερινή του συνέντευξη στον τ/σ «ΑΝΤ1», απήθυνε κάλεσμα στο λαό «να κάνει αυτό που σκέφτεται, να ψηφίσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές». Αναφερόμενος στην αποψινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, τόνισε πως πρέπει «να έρθουν όλοι στο Σύνταγμα και την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη».

Υπογράμμισε πως «η αποχή θα μετρήσει αρνητικά στο εκλογικό αποτέλεσμα γιατί το βράδυ των θα έχουμε και αποτελέσματα και ποσοστά και ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν, άρα αυτός που δεν θα πάει να ψηφίσει, θα το βρει μπροστά του, γιατί υπάρχει και η επόμενη μέρα».

Πρόσθεσε πως πρέπει ο κόσμος «μαζικά, αποφασιστικά να ξεπεράσει εμπόδια και δυσκολίες ή το ζοφερό και υποτονικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη των άλλων κομμάτων και να πάει να ψηφίσει, και να ψηφίσει σωστά το ΚΚΕ».

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  -  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η ΝΔ μέμφεται τον κο Κασσελάκη γιατί αποχώρησε από ένα στούντιο. Η ΝΔ του κου Μητσοτάκη, που δεν κάνει debate και δεν εισέρχεται καν στο στούντιο!   9 Ιουνίου θα έχουμε, από εκεί και πέρα, εκλογική ερήμωση. Εκλογές μετά από 3 χρόνια. 

Είναι η ημερομηνία όπου μπορείτε να απαντήσετε και να αποδοκιμάσετε αυτούς, που σας έφεραν το πρόβλημα αυτό. Είτε της ακρίβειας, είτε των κοινωνικών, λαϊκών και άλλων μέτρων που είναι εις βάρος σας. 

9 Ιουνίου, πριν έρθει η εκλογική ερήμωση 3 ετών, απαντήστε δυναμικά, αντιδράστε δυναμικά. Ελληνική Λύση για να δοθεί  η λύση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΝΙΚΗ ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη

 

 

Μια ακόμα επιτυχημένη προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ πραγματοποιήθηκε στο GRAND HOTEL PALACE την Κυριακή 26 Μαΐου 2024,  παρουσία του προέδρου της Δημήτρη Νατσιού ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Η ΝΙΚΗ ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη θα φέρει τον Ρωμηό στο βάθρο που του αξίζει

Στην συνέχεια μέσα σε θερμό κλίμα υποδοχής πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτρης Νατσιός  ο οποίος τόνισε ότι η ΝΙΚΗ αποτελεί την ανερχόμενη πολιτική δύναμη , παρουσιάζει τεράστια δυναμική που σύντομα θα την φέρει στην θέση ενός πολιτικού κόμματος εξουσίας. Πρόσθεσε επίσης: «Επειδή τόσα χρόνια πηγαίνουμε ως χώρα στην Ευρώπη με το κεφάλι σκυμμένο και το χέρι απλωμένο  , μία από τις αποστολές που έχουμε ως δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα και αυτό που θέλουμε να κομίσουμε στην Ευρώπη  είναι  να ξαναφέρουμε πάλι το Ρωμηό, τον Έλληνα, τον Γραικό -όλα δικά μας είναι αυτά τα εθνικά ονόματα-  στο βάθρο που  του αξίζει με ψηλά τα κεφάλι, ως φορείς ενός εξαίσιου πολιτισμού  που εδράζεται σε δύο στέρεες βάσεις, σε δύο ριζιμιά λιθάρια: Το πρώτο λιθάρι είναι ο Παρθενώνας ,ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και το δεύτερο ριζιμιό λιθάρι είναι η Αγιά Σοφιά, η αθάνατη Ρωμηοσύνη»…

 

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 16,9 μονάδων για ΝΔ - Οι «πρωτιές» στα ευρωψηφοδέλτια- Με 3,5% η Πλεύση Ελευθερίας

 

 

Newsroom

Στις 16,9 μονάδες διαμορφώνεται η «ψαλίδα» Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Star.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,2% και το ΠΑΣΟΚ 13,2%. Ακολουθούν, Ελληνική Λύση με 8,4%, ΚΚΕ με 8,2%, ΝΙΚΗ με 3,6%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,5%, Νέα Αριστερά με 3%, Δημοκράτες με 2,6%, Φωνή Λογικής με 2,2% και Μέρα25 με 2%.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια