Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1885)

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ξαναγεννιέται από τη στάχτη του!

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 – 4

Η ομάδα μας ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και διεκδικεί τον τίτλο

 

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ξαναγεννιέται από τη στάχτη του! Μετά από τις αλλεπάλληλες ήττες την αποχώρηση  του Προέδρου Αλέξη Κούγια και την ανάληψη της Ηγεσίας της ιστορικής μας ομάδας από τους εναπομείναντες στο   Δ.Σ. με πρώτον και καλύτερο τον Επιχειρηματία Γεώργιο Πιέτρη, η ομάδα μας ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά. Η Κόρινθος την Κυριακή πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ισχυρής Θύελλας Ραφήνας με σκορ 1-4!

Τη νίκη τους αυτή οι παίκτες μας την έκαναν δώρο στον εαυτόν τους και στους χιλιάδες των αγνών φιλάθλων που τους ακολουθούν από την αρχή του πρωταθλήματος. Η Νίκη  και οι τρεις καθαροί βαθμοί σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναργειακού έφεραν πάλι την Κόρινθο, μόλις 1 βαθμό πίσω από το Άργος, που ήλθε ισόπαλο με την Εράνη Φιλιατρών, εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Μπάλα είναι και γυρίζει…

Η εξέλιξη του αγώνα:

Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά  του Α’ Ημίχρονου δοκιμάστηκε σοβαρά, αφού μόλις στοο Γκούμας με ισχυρό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Θύελλα Ραφήνας προηγήθηκε με 1-0. Εκεί που όλα έδειχναν μαύρα και σκοτεινά για την Κόρινθο, οι παίκτες μας δεν έβαλαν το κεφάλι κάτω. Παίρνοντας δύναμη από τα εσώψυχα, θυμήθηκαν τη «συνταγή της τεσσάρας»!

Το μυαλό τους δούλεψε επιθετικά, ομαδικά με πίστη για την νίκη! Έπαιξαν έξυπνα και τα πόδια τους έβγαλαν φωτιά ανατρέποντας την ηττοπάθεια μέσα στο άντρο της Θύελλας, σε σελίδα ιστορικής επιθετικής επιστροφής. Αφού δεν τελεσφόρησαν επιθετικές ενέργειες και με δύο αλλεπάλληλες χαρακτηριστικές φάσεις στο 17’ με ένα καλό σουτ του Ζαχαράκη να βγαίνει ελάχιστα άουτ και στο  25′ όταν ο διαιτητής σφύριξε  πέναλτι  σε ανατροπή του Αναστασόπουλου, με εκτελεστή τον Δερμιτζάκη να αστοχεί.

Ήλθε όμως το 29′ μετά από συνδυασμένη ομαδική επίθεση με τον Γκουντρουμπή να ισοφαρίζει σε 1-1,  στην εκπνοή του Α΄ημιχρόνου στο 45′ ο Ζαχαράκης να κάνει το 1-2, ενώ η ρέντα του Γκουντρουμπή δεν είχε σταματιμό, αφού   στο 70’ αύξησε το σκορ σε 1-3 και ο ίδιος παίκτης στο 78’ με πέναλτι που κέρδισε ο Rojano έκλεισε το… απίθανο σκορ σε 1-4 , ως σκόρερ της 29ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Όλα τα γκολ δεν προήλθαν από ατομικές προσπάθειες, αλλά με ομαδική τακτική, πάσα στην πάσα οι παίκτες μας διείσδυσαν στην αντίπαλη άμυνα και την διέλυσαν!

Όσον αφορά τη διαιτησία, ήταν πολύ καλή, αφού οι διαιτητές αυτοί δεν έπαιζαν κατά τη»ς ηγεσίας της ομάδας, αλλά προσγειωμένοι στο καθήκον τους, μέσα στο γήπεδο, χωρίς χρωστούμενα και προσωπικές αντιδικαίες. Ελπίζουμε να  μην είναι αργά. Ο «Πόλεμος ή μάλλον το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι τέλος». Οι ευχές των φιλάθλων της Κορινθίας κοντά στον αγώνα της Κυριακής με την Μύκονο. Οι ποδοσφαιριστές μας μπορούν και θέλουν αυτή την νίκη! Ο Θεός μαζί τους!..

ΔΙΑΤΗΣΙΑ  Λίαν καλή   (‘ Άριστη, Λίαν καλή, καλή, κακή)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΩΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΙΑΣ

Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΖΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κόρινθος (Φυντάνης): Διασσίνος, Καλούσης, Αργυρόπουλος (87' Κουϊμέλης), Αναστασόπουλος (76' Παπανικολάου), Μερκούρης, Γκουντρουμπής, Παπουλής (87' Τσέλιος), Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο, Ζαχαράκης (83' Χατζής)




Ισοπαλία 1-1 για Παναργειακό και για Εράνη Φιλιατρών στο Άργος

 

 

Σε ένα παιχνίδι που χώρεσε μέσα του όλα τα συναισθήματα του ποδοσφαίρου, Παναργειακός και Εράνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους.  Η Εράνη μπήκε πολυ δυναμικά και αφότου ανέκτησε τα ηνία του ματς, επέβαλλε την κυριαρχία της, μετουσιώνοντας την σε γκολ στο 19ο λεπτό. Ο Γκεβορι που στη χθεσινή προπόνηση έβγαλε τον ώμο του, όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ένα ευθύβολο σουτ!

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, όσες φορές όμως απείλησαν, ο Σαββίδης φώναξε παρόν με σπουδαίες επεμβάσεις και αποκορύφωμα την φαση του 57’ όπου απέκρουσε το πέναλτι του Πρίκα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 92’ με τον Τσιώλη και με τα 17 λεπτά (!) καθυστερήσεων που ακολούθησαν, το φινάλε αποδείχθηκε ακατάλληλο για καρδιακούς.  Η Εράνη άγγιξε το δεύτερο γκολ χάνοντας δυο αδιανόητες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων με τον Καραμπέτσο και τον Λακριντή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια