Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1883)

 

 

 

Η τρομολαγνεία καλά κρατεί… τη χειραγώγηση

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μείνει άναυδοι από τις δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις. Τα σενάρια τρομολαγνείας, που μας τάϊζαν νυχθημερόν τα κατεστημένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έπαιξαν και αυτά τον βασικό ρόλο τους. Η μισθοσυντήρητη αποστολή προώθησης του ¨κακού¨ δεν είχε τελειωμό. Αλλεπάλληλα τα γεγονότα τρόμου, εθισμού στο κακό, στην παραπληροφόρηση, ώστε να μας απασχολούν για να αποφύγει ο άμοιρος πολίτης να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρο του και ποία δεσμά προετοιμάζουν για την ανθρωπότητα.

Το σκουπιδαριό των δελτίων ειδήσεων και οι τηλεπαρουσιάσεις, που προβάλλονται με κάθε είδους χυδαιότητα και ακαταλαβίστικη γλώσσα, που προβάλλεται σαν  ¨In¨, έχουν εισβάλλει μέσα στα σπίτια του κάθε νοικοκύρη, που από μαχόμενος τον αγώνα τον καλό για μίαν αξιοπρεπή διαβίωση, τείνει να τα παρατήσει και να γίνει « ο άνθρωπος του καναπέ ».

 Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας, δεν είναι τυχαία γεγονότα, ούτε συμβαίνουν χωρίς υποβολέα του παρασκηνίου. Τα πάντα έχουν την εξήγησή τους. Τον γνωστό άγνωστο σχεδιασμό, τις ομάδες που εργάζονται με παχυλούς μισθούς και παρουσιάζουν τις οδηγίες προς τους εκτελεστές με ενορχηστρωτές και αποδέκτες τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων, αλλά και τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Η κυριότερη στρατηγική συνιστώσα της βαρβαρότητας και της θηριωδίας, που βιώσαμε περισσότερο από κάθε τι άλλο, εκτός από την οικονομική εξαθλίωση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας ήταν και είναι η τρομοκρατία.

Τα κτυπήματα, όπως θα έχετε παρατηρήσει έχουν και αυτά τον ιδιαίτερο σκοπό τους, εκτός από αυτόν που ισχυρίζονται οι ηγεσίες των οργανώσεων. Αποτελούν για τις μυστικές υπηρεσίες κρατών  μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής. Το ζούμε με τις τρομολίστες που πλασάρονται σε επίκαιρο χρόνο για άσκηση πιέσεων και εκβιασμών στις κυβερνήσεις. Μας έχουν στην τσίτα, που λέει και ο Λαός, ενώ ενίοτε εφαρμόζουν και αποσταθεροποιήσεις Κυβερνήσεων.

Ζήσαμε αμέσως μετά την Αντιπολίτευση του Ιουλίου 1974 τον μύθο της «17Ν», με αλλεπάλληλες δολοφονίες. Και αυτός σχεδιασμένος με σκοπιμότητα ήταν. Εμφάνιζε τον ελληνικό λαό και τους Αμερικανούς απειλούμενους από κοινού από το δεισιδαιμονικό τέρας της τρομοκρατίας. Η αμερικανική κατοχή.ήταν Ο.Κ. Και ερώτη τι έγινε και ξεφούσκωσε το ¨ποτάμι της οργής¨ μετά τα Μνημονιακά  μέτρα. Ήταν απλό πράγμα για το ¨Σύστημα¨. Μία βόμβα μολότωφ στην Τράπεζα Μαρφίν, τρεις απώλειες, αθωώνουμε τους ενόχους, σκουπίζουμε και… τελειώσαμε… 

« Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια