Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1883)

 



Γ' Εθνική 3ος Όμιλος

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 4-1

Πρωτοφανής ήττα για την Κόρινθο στη Σύρο






Γενικά παρατηρήσεις

Έβαλε ο …. Το ποδάρι του και ανέτρεψε την πορεία του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στον 3ον Όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Κάτι δεν πήγε στραβά στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στην 26η αγωνιστική ημέρα και ένοιωσε πατόκορφα το βάρος συντριπτικής ήττας από την Ελλάδα Σύρου με σκορ 1-4. Ατυχώς δεν ήταν σε απόσταση βαθμολογικής ασφάλειας η Κόρινθος και βρέθηκε μαζί με τον αιώνιο αντίπαλό της, την ομάδα του Άργους, στη δεύτερη θέση λόγω τερμάτων.

Η όλη εξέλιξη του αγώνα σε συνειρμική εκτίμηση με το ιστορικό αυτής της ποδοσφαιρικής περιόδου, μας λέγει πως κάτι δεν πάει καλά σε πρώτη ματιά. Οφείλει η διοίκηση, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση (την πήρε ήδη, βρήκε τον αποδιοπομπαίο προπονητή που την οδήγησε επιτυχώς σ΄αυτή την βαθμολογική θέση!) να ερευνήσει τα αίτια της βαριάς ήττας.

Κάτι μας λέγει πως αυτό οφείλεται σε κάποιο μήνυμα «κρυφής ομάδας» δυσαρεστημένων παικτών, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έτσι που κατάντησε. Παίζονται πολλά λεφτά στην «παράγκα» του. Εκεί που η ομάδα έριχνε απανωτές τεσσάρες, γύρισαν τα πάνω κάτω και λούστηκε για πρώτη φορά τη συνταγή της.

Δεν απομένει παρά οι παίκτες μας, όλοι με μια ψυχή, να αποδείξουν πως το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ήταν μια μακάβρια φάρσα της τύχης και τίποτα το συνωμοτικό. Να κερδίσουν το Σάββατο στις 3 μ.μ. τον Παναργειακό στην Κόρινθο!

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μπήκε κατά τα φαινόμενα στο γήπεδο για να πάρει το ματς επάνω του. Σαυτό συνέπραξε, όταν πριν καλά αρχίσει ο αγώνας, ο Λάκοβιτς μεταβίβασε την μπάλα στον Χαλάτση, οποίος άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο σε 1-0. Ακολούθησε αντίδραση και ελαφρά υπεροχή της Γηπεδούχου, όταν στο 15΄με ο Κασάπης έπιασε δοκάρι και στην επιστροφή ο Παυλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30΄ ο Κασάπης πάλι σε σύγχυση παικτών έκανε σουτ, η μπάλα πρόσκρουσε στην άμυνα και ο Πρεβελιάνος σούταρε στα χέρια του Δαρσινού.

Στο 40΄αποχώρησε ο Χαλάτσης που στοχοποιήθηκε από αντίπαλους τραυματίας, για να ακολουθήσει στο 43΄πολύ ωραίο σουτ του Δερμιτζάκη ξυστά άουτ. Στα αμέσως δύο λεπτά έγινε φάουλ, ο Συριανός πλάσαρε στον Παυλόπουλο που έκανε το 2-1.

Η επανάληψη ήταν οδυνηρή για την ομάδα της Κορίνθου, αφού ενώ μπήκαν δασκαλεμένοι από τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Μπαρμπολούτσι, άμυνα και επίθεση, έχασαν τ΄ αυγά και τα πασχάλια. Είχαμε στο 50΄σουτ του Δερμιτζάκη άουτ, ακολούθησε ωραία επίθεση των Συριανών στο 55΄με πλασέ του Μηνά να περνά σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι του Δαρσινού. Μετά τρίλεπτο χάθηκε τεράστια ευκαιρία του Μηνά που βγήκε μόνος του απέναντι στον Δαρσινό και να μην καταφέρει να περάσει σε κενή εστία.

Στο 60΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Κόρινθο, που δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Επειδή η μπάλα εκδικείται στα αμέσως δύο λεπτά από λάθος της άμυνας, που εκμεταλλεύτηκε ο Μούντριχας πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας το σκορ 3-1. Η υπεροχή της Ελλάδας συνεχίστηκε ακόρεστη και αποτελεσματική, αφού στο 81΄από δεύτερο λάθος της άμυνας ο Παράβελος μπήκε στην περιοχή και καθάρισε με τη χαριστική βολή, κλείνοντας το απίθανο σκορ 4-1 για την λεβέντικη ομάδα της Σύρου.

Προχωράμε χωρίς άλλα σχόλια, γιατί τώρα ήλθε η ώρα της διοίκησης να δείξει πως μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, ώστε να μην πάνε στράφι το ταμείο και οι αγώνες διοικούντων και φιλάθλων. Ήλθε η ώρα των παικτών…

Χάθηκε μια μάχη, ο πόλεμος είναι ακόμη μπροστά μας. Όλοι το Σάββατο στο ΔΑΚ Κορίνθου στον αγώνα με τον Παναργειακό…

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητές: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Σούζας (Ανατ. Αττικής)-Σταύρογλου (Αθηνών)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Χατζής, Αργυρόπουλος, Μερκούρη, Χαλάτσης (36' λ.τρ. Κουιμέλης), Λάκοβιτς (46' Ζαχαράκης), Παπούλης (70' Παπανικολάου), Δερμιτζάκης, Γκίκα (70' Τσέλιος), Νικολάου (78' Ζεϊμπέκης), Ροχάνο.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Αντριάν Μπαρμπολούτσι

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι τώρα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο πρώην πια προπονητής της Κορίνθου είναι αυτός που πληρώνει τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους Διοικούντες την Ομάδα ήταν οι 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια και εν όψη του ντέρμπι με το Άργος θέλησαν σε αυτή την φάση να αλλάξουν τον προπονητή.



ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

O Ηλίας Φυντάνης είναι ο Νέος προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος


 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Φυντάνη.

Ο 61χρονος Καλαματιανός προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα χρέη του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό το Σάββατο!

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι επαγγελματίας προπονητής και κάτοχος UEFA PRO Coaching Licence .

Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως :Βύζας Μεγάρων, Πανηλειακός, Ηρακλής Ψαχνών, Παναχαϊκή , Ιαλυσός, Αστέρας Βλαχιώτη , Α.Ε.Λ.άρισας, Ασπρόπυργος και Ηρόδοτος. 
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια