Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1881)

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 3ος Όμιλος

Α.Σ. ΜΑΡΚΟ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ παραμένει στην πρώτη θέση - Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γκουντρουμπή, ως οφσάϊτ


 
 
 
Ατύχησε η ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος και έχασε τον αγώνα από την Μαρκό αγωνιζόμενη εκτός έδρας την Κυριακή στο Μαρκόπουλο Αττικής με σκορ 1-0. Ο αγώνας αυτός ήταν αιτία να διακοπεί το σερί των νικών και να μειωθεί το βαθμολογικό απόθεμα ασφαλείας της Μπάρτσα από τους 4 στους 3 βαθμούς από την ομάδα του ΑΣ Ρόδος, που ακολουθεί ως δεύτερη.

Η γενική εικόνα του αγώνα έδειξε την αδυναμία, που παρουσιάζει η ομάδα μας σε κρίσιμους αγώνες. Εκεί που οφείλουν οι παίκτες μας να τα δώσουν όλα για όλα χάνουν από τις λεπτομέρειες βαθμούς που άλλοι αντίπαλοι σε μικρότερη βαθμολογική θέση επιτυγχάνουν.

Δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια μπροστά μας και προπαντός οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να αντιπαλεύονται επιτυχώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο με 12 αντίπαλους, αφού συνήθως οι διαιτητές συμπλέουν με τους αντίπαλους της Κορίνθου. Αυτό πρέπει να το αποδεχθούν, να προσπαθούν να ανατρέψουν τις εξελίξεις και να μη δίνουν αφορμές για επικίνδυνα σφυρίγματα.

Γενικά ο ΠΑΣ Κόρινθος έπαιξε με τον γνωστό του τρόπο, αλλά είχε απέναντί του αυτή τη φορά μια ομάδα των Αθηνών, που μαχόταν για την τιμή των όπλων. Να αποφύγει τον υποβιβασμό της. Από εδώ και πέρα, ενώ έχουμε μπροστά μας φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα αγώνων, κατ΄ εμέ έχουν πολλές παγίδες να ξεπεράσουν οι παίκτες μας. Έχουν χρέος προς τον εαυτό τους αλλά και στη διοίκηση με τους χιλιάδες φίλαθλους που είναι κοντά τους να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους σε κάθε αγώνα.

Γενική εικόνα και εξέλιξη φάσεων

Οι παίκτες της Κορίνθου μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους. Έκαναν το γνωστό τους παιχνίδι, αλλά βρέθηκαν μπροστά σε μία ομάδα που κράτησε τα δίκτυα της ανέπαφα μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Δημιούργησαν φάσεις, έπαιξαν ομαδικά, κρατησαν την υπεροχή της μπάλας χωρίς αυτό να λέγει πως πέτυχαν τον σκοπό τους.

Η Μαρκό επικράτησε με 1-0 τoυ ΠΑΣ Κόρινθος με γκολ που πέτυχε στο Α΄ημίχρονο ο Καλλέργης. Μετά από αυτή τη δυσμενή εξέλιξη οι παίκτες μας φορτσάρισαν. Στρίμωξαν τους αντίπαλους και πέτυχαν στη λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσουν. Και μέσα στον ενθουσιασμό των παικτών και των Κορίνθιων φιλάθλων, ήλθε το δίδυμο Διαιτητή και επόπτη, να κόψει τα ποδάρια όλων σφυρίζοντας οφ – σαϊτ, ακυρώνοντας το γκολ.

Στην επίμαχη αυτή φάση που ήταν αποτέλεσμα συνεχούς πίεσης των γηπεδούχων, ο Παπουλής έκανε μια σέντρα από δεξιά στον Γκουτρουμπή, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε στα δίκτυα της Μαρκό την μπάλα. Και τότε, αν και ο παίκτης της Κορίνθου είχε κάλυψη εκτός οφσάϊτ από αμυντικό, η διαιτησία Ζέστας – Παπαδάμ έκανε το δικό της «παιχνίδι». Ακύρωσε το γκολ, που ποιος ξέρει ποία θα ήταν η συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο η συμπαγής άμυνα των γηπεδούχων κράτησε το 1-0 παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών μας.

Λόγω ελλείψεως χώρου αρκούμαστε σ΄αυτά για να δημοσιεύσουμε και την εξέλιξη του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:

*Ο ΠΑΣ Κόρινθος ηττήθηκε στο Λουτράκι την Τετάρτη από τον ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ με σκορ 1-0, αλλά προκρίθηκε από το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Θώδειο Στάδιο και πλέον βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας περιμένοντας τον αντίπαλο του. Από τον αγώνα μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΛΟΥ και ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ.

 


Ανακοίνωση μετά τον αγώνα με την ΜΑΡΚΟ



Μετά τον αγώνα του ΠΑΣ Κόρινθος στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ το Δ.Σ. των Φιλοξενουμένων εξέδωσε ανακοίνωση, που δημοσίευσε στην Σελίδα του στο Facebook:

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διαμαρτυρίας για κακή και μεροληπτική διαιτησία


Η εγκληματική οργάνωση που στήνει τους αγώνες της Γ Εθνικής για το στοίχημα και ειδικά στον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΣ Κόρινθος, όλη η εγκληματική συμπεριφορά των διαιτητών,έχει επικεφαλής τον γνωστό του ποδοσφαίρου και συνεργάτη του Θωμά Μητρόπουλου (όλοι θυμούνται τις κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου το 2002) πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιώς Γιάννη Σπάθα , ο οποίος μέχρι σήμερα μαζί με τον Γιάννη Σπυρόπουλο, όρισαν εγκληματίες διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΣ Κόρινθος και συγκεκριμένα τους Αλατζάκη στο ματς με Πυλί,τον Πουλόπουλο στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Άργος και σήμερα τον Ζέστα στο παιχνίδι στο Μαρκό και έχουν στερήσει στον ΠΑΣ Κόρινθος 8 βαθμούς.

Σήμερα σε συνεργασία με τους βοηθούς επόπτες Κουρκουνάσιο και Παπαδάμ από τον Πειραιά προκαλώντας τους 500 και πλέον οπαδούς που ταξίδεψαν από την Κόρινθο κατακρεούργησαν στην κυριολεξία την ομάδα μας ,ακυρώνοντας κανονικό γκολ, το οποίο θα προβάλλουμε σε βίντεο, αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή μας Αναστασόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά την αλλαγή του – και ενώ πήγαινε προς τον πάγκο μας – για να μην χρησιμοποιηθεί στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Και έτσι μας οδήγησαν στην 3η ήττα μας στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Μαρκό, της οποίας ο πρόεδρος Αντώνης Πίκουλας, «γνωστός» μέσω του site το οποίο χρησιμοποιεί, και ο οποίος κατόπιν εντολής της εγκληματικής οργάνωσης προσέλαβε, ως 4ο προπονητή κατά σειρά μέσα στην περίοδο, τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο ,γνωστό από την παρουσία του σε μία από τις πιο προβληματικές ομάδες που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, του Αήττητου Σπάτων , του γνωστού στοιχηματζή προέδρου Κατσίγιαννη.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος παρόλα αυτά παραμένει στην πρώτη θέση. Θα παραδώσει το βίντεο του αγώνα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, που ερευνούν την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου και συγχρόνως θα μηνύσει το τρίο των διαιτητών για το κακούργημα της αλλοιώσεως αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που περιλαμβάνεται στο στοίχημα και θα προσπαθήσουμε να καθησυχάσουμε τους χιλιάδες των οπαδών μας, που βράζουν από οργή απέναντι σε αυτούς τους εγκληματίες και σε αυτούς που τους ορίζουν.

Επιτέλους να τελειώσουμε με αυτούς τους, που πλουτίζουν στην πλάτη των τιμίων ομάδων που προσπαθούν να ομορφύνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Στηρίζουμε το όνειρο ! 
 
 
 
 
 
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια