Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1879)

 

 

Οι πολιτικοί πλέον δεν εμπνέουν…

Αυτές τις τελευταίες ημέρες, που άνθρωποι διανύουν τον δεύτερο μήνα της νέας χρονιάς αναμένοντας καλύτερες ημέρες μας έρχονται τα πάνω κάτω από όλες τις κατευθύνσεις. Είναι πλέον φανερό πως κάτι έχει ξεφύγει πέραν από τα θεϊκά όρια. Τα πάντα οδηγούν στον δρόμο της κακίας, του ανθρώπινου πόνου και μίσους, στον δρόμο του… να μην του κάνω το χατίρι να τον ονομάσω. Εξοντωτικοί και απάνθρωποι πόλεμοι, εγκληματικότητα στα ύψη, ακρίβεια, πείνα και γκρέμισμα κάθε Ηθικής Αξίας όπως την γνωρίζαμε αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε, που πήραμε το μάθημά μας, ως αποστάτες της εποχής εκείνης.

Δεν πέρασε ούτε ένας γήινος αιώνας και η ανθρωπότητα ξαναγύρισε πάλι στα ίδια προκαλώντας τις θείες δυνάμεις του φωτός. Μπροστά στα μάτια μας, κάποιοι προκαλούν με το μεταναστευτικό επιμένοντας στη μετάλλαξη των Εθνών και του Ευρωπαϊκού ανθρώπινου γένους εφαρμόζοντας το «Μανιφέστο Καλέργη για την Πολυπολιτισμική Ευρώπη. Με τις μεταφορές Αφρικανών και Ασιατών επιδιώκουν την δημιουργία υπανθρώπων με τις επιμειξίες φυλών με στόχο να ελέγχουν τους μιγάδες, ενώ παράλληλα διαλύοντας τα Έθνη με τους πολέμους.

Και οι Ευρωπαίοι πολίτες τι κάνουν; Καλά είναι και οι περισσότεροι μας χαιρετούν. Εν τω μεταξύ η προσπάθεια των Αντίχριστων συνεχίζεται παντού στην Ευρώπη κυρίως και ασφαλώς στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών. Οι αγρότες δεν αντέχουν την όλη κατάσταση  και έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους. Στις δημοσκοπήσεις τα πρόσφατα χρόνια που ακολούθησαν τη μεταπολίτευση του 1974 οι προτεραιότητες στις προτίμησης των Ελλήνων στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, οι Ένοπλες  Δυνάμεις έρχονται πρώτες και η πολιτική, που θεωρείται αιτία του κακού πολύ πίσω.

Έρευνα αναφέρει ότι 23% των Γάλλων και 14% των Γερμανών θα επιθυμούσαν τον Στρατό τους στην εξουσία της χώρας. Πρωτάκουστο για αυτές τις μεγάλες χώρες. Η άνοδος της δεξιάς και ακροδεξιάς στην Ευρώπη είναι απότοκο των πολιτικών των κεντροαριστερών κυβερνήσεων και της ατζέντας της πολιτικής ορθότητας-μετανάστευσης. Πραγματικά είναι περίεργο αυτό που φαίνεται να λαμβάνει χώρα σε δύο από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης την Γαλλία και την Γερμανία, αναφέρει το πάντα ενημερωμένο 5Apostagma.gr.

Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια την δημοκρατικής Ευρώπης αυτή η έρευνα, ή είναι μήπως το αποτέλεσμα της σαθρής και άκρως επικίνδυνης πολιτικής πολλών κυβερνήσεων ειδικά σε αυτές τις χώρες, με αιχμή την ανεξέλεγκτη μετανάστευση αλλά και την τεράστια πλέον εγκληματικότητα; Οι πολιτικοί πλέον δεν εμπνέουν…

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια