Header Ads

Φωτογραφικό εργαστήρι στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας (Φ. 1879)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                       Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2024

 

 

 «Νεκρή φύση/Still life με φρούτα της Μεσογείου»

 

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τα Global Arts Studios-Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, οργανώνει το φωτογραφικό εργαστήρι για εφήβους «Νεκρή φύση/Still life με φρούτα της Μεσογείου», το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ώρες 11:30-14:00), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Αρχικά, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση για τη λειτουργία του φωτός στη φωτογραφία, τη σύνθεση και την τοποθέτηση καθώς και τους διαφορετικούς τρόπους δομής της εικόνας από τον φωτογράφο και καθηγητή φωτογραφίας, Αναστάση Πρωτοπαπά. Στη συνέχεια, θα κληθούν με διαφορετικές τεχνικές να δημιουργήσουν τις δικές τους φωτογραφικές συνθέσεις με θέμα τα φρούτα της Μεσογείου.

Το φωτογραφικό εργαστήρι «Νεκρή φύση/Still life με φρούτα της Μεσογείου», οργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας για τη Μεσογειακή Διατροφή «Foodprint», που παρουσιάζεται στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας έως τις 26/2/2024.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16, Στυμφαλία Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια