Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1873)

 















 

 

 

Επικίνδυνη η Μόδα του Τατουάζ και οι παρενέργειες...

Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ακολουθούν  με κλειστά μάτια και χωρίς ενημέρωση για τις πιθανές βλάβες, που κρύβει για την υγεία των ανθρώπων το λεγόμενο τατουάζ.  Άνδρες, γυναίκες, ακόμα και μικρά παιδιά καταγίνονται σε αυτή τη νέα μόδα της λεγόμενης δερματοστιξίας παραλλάσσοντας τα κορμιά τους με κάθε είδους εικόνες ανθρώπων και ζώων ή σχήματα με έννοια του κάθε ειδικού. Και μόνο το γεγονός ότι η Χημική Σύσταση των ανόργανων χρωστικών ουσιών προκαλούν παρενέργειες, θα έπρεπε το Υπουργείο Υγείας να παρέμβει, προκειμένου να προστατέψει την υγεία των πολιτών.

Σύμφωνα με επίσημη έρευνα οι χρωστικές ουσίες, που χρησιμοποιούν οι ειδικοί τεχνίτες, όπως οι σιδηρομαγνητικές ουσίες, το Αλουμίνιο του κοβαλτίου, το οξείδιο του σιδήρου, το διοξείδιο και υδροξείδιο του σιδήρου, το ένυδρο και θειικό σίδηρος, ο άνθρακας, το οξείδιο του χρωμίου, το μαγνήσιο, ο θειούχος υδράργυρος, το οξείδιο του τιτανίου και το θειούχο κάδμιο προκαλούν λοιμώξεις και προβλήματα υγείας σε πολλές περιπτώσεις. Τα προβλήματα εκτός από την τοξικότητά τους δημιουργούν και περιπτώσεις επικίνδυνης δερματοπάθειας καρκίνου.

Στη σχετική βιβλιογραφία υπάρχουν πληθώρα περιπτώσεων προσβολής από τα χρησιμοποιούμενα μη επαρκώς αποστειρωμένα εργαλεία περιστατικά μόλυνσης από μικρόβια όπως σταφυλόκοκκο, ηπατίτιδα, AIDS, ακόμα και λέπρα. Υπάρχουν δυστυχώς νέοι και νέες, που χάριν της πρωτοτυπίας και του μιμητισμού καταφεύγουν επί πληρωμή στο τατουάζ, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις παραπάνω παρενέργειες, γιατί απλούστατα κανείς δεν τους  το είπε η δεν αντέδρασε η οικογένεια, αφού και αυτή συνήθως δεν είναι ενημερωμένη. Επισημαίνουμε, ούτε και το Σχολείο…

Η ίδια, ως άνω έρευνα, καταγράφει ότι το 28% των ατόμων που έχουν κάνει τατουάζ, μέσα στους πρώτους μήνες προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτό γιατί αντελήφθησαν το κακό που δημιούργησαν με την απερίσκεπτη πράξη τους στο φυσικό σώμα τους ή το βρήκαν εμπόδιο στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Το σβήσιμο του τατουάζ διαρκεί πάνω από μία δεκαετία και απαιτεί θυσίες χρήματος, χρόνου και υπομονής, τα οποία όμως αξίζει να τα θυσιάσει κανείς, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Η Ελληνική Πολιτεία, τα Σχολεία και η Οικογένεια, οφείλουν να προστατέψουν τους νέους από το νέο μοντερνισμό που κτυπάει την πόρτα μας, λόγω και του πολυπολιτισμού, που μας έρχεται από την Αφρική του AIDS και την Ασία της Λέπρας...

Υπάρχει Κορίνθιος Βουλευτής, που θα  πάρει στα σοβαρά το θέμα και θα το φέρει στη Βουλή;  )  

«Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

Οι αρμόδιοι έχουν ευθύνες μπροστά στην κάμερα...

Η Τηλεόραση έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ανθρώπων. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, που επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται με κάθε επιφύλαξη το μικρόφωνο και η τηλεοπτική κάμερα. Ό,τι πεις, καλό, στραβό, ανάποδο, αλήθεια ή ψέμα, θα αποτυπωθεί στην οθόνη χωρίς φτιασίδια, αν δεν υποστεί προηγουμένως μοντάζ. Αυτό βεβαίως δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει, αν η εκπομπή είναι ζωντανή. Από την τηλεοπτική πείρα που κατέχω – ήμουν από τους πρώτους, που έκανα απ’ ευθείας αναμετάδοση σε τηλεοπτικό Σταθμό της Κορινθίας – έχω συμπεράνει πως με την τηλεόραση υπάρχει περίπτωση να πάθεις την ασθένεια της τηλεολαγνείας. Αυτό το παθαίνουν οι επιρρεπείς προς επίδειξη και οι ασήμαντοι, που τους δίνεται η ευκαιρία να φανούν διαφορετικοί από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι αυτοί που πάσχουν από το Σύνδρομο της αυτοπροβολής.

 Αυτή η τάση των ανθρώπων να θέλουν να επιδειχθούν αντί να είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, τους οδηγεί πολλές φορές σε ακατάσχετη φλυαρία, την οποία δεν έχουν την ευχέρεια να αντιληφθούν ή να διορθώσουν. Όταν πάει κάποιος να κάνει οποιεσδήποτε προσωπικές δηλώσεις οφείλει να είναι μελετημένος και ιδιαίτερα να μην παρασυρθεί σε αντιδεοντολογική υστερία. Αυτό παθαίνουν οι παραθυράκιδες στους διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, που λένε ό,τι τους κατέβει, αρκεί να τους δείχνει η κάμερα.

Παρακολουθούσα για λίγο κάποιο βράδυ σε ένα Περιφερειακό Κανάλι το δελτίο ειδήσεων, στο οποίο η παρουσιάστρια είχε έναν φιλοξενούμενο, ο οποίος είναι εκπρόσωπος σε Επαγγελματικό Σωματείο της περιοχής μας. Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά τη λίγη ώρα που τον άκουσα, έβγαζε έναν “Φιλιππικό λόγο” κατά ενός θεσμού μίας Έκθεσης, η οποία γίνεται με επιτυχία κάθε χρόνο στην Κορινθία. Αυτή την χρονική περίοδο μάλιστα είναι και ο χρόνος κατά τον οποίον δηλώνονται οι συμμετοχές των Εκθετών. Τα προσωπικά αρνητικά μηνύματα του ομιλητή για την Οργάνωση της Έκθεσης δεν είχαν τελειωμό. Αντί δηλαδή, ως αρμόδιος και ενδιαφερόμενος να προβάλει την τοπική Έκθεση, ποιος ξέρει γιατί, με τον τρόπο του έβγαζε χολή και την κατηγορούσε.

Δεν ήταν ποιοτική η περίπτωση και άλλαξα Κανάλι με το εξής ερώτημα. Πως γίνεται και μερικοί εκλεγμένοι επαγγελματίες, δεν μπορούν να δουν τι επιτάσσει το γενικότερο συμφέρον του τόπου; Γιατί προτάσσουν οτιδήποτε άλλο κάνοντας κακό αντί καλού, χάρη της επιδειξιομανίας;   

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

Η Τουρκία δρα ελεύθερα σαν αρπακτικό...

Πριν από ημέρες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από Ισλαμιστικές Οργανώσεις χάρτης. στον οποίο παρουσιάζουν τους μελλοντικούς στόχους, οι οποίοι εκτείνονται και στην Ευρώπη σε συμπαράσταση των Παλαιστινίων. Παρουσίαζε ο χάρτης όλες τις χώρες των Βαλκανίων, μηδέ της Ελλάδας εξαιρουμένης, να ανήκουν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο. Επίσης είδαμε κατά το παρελθόν και την επισήμανση της Αμερικανικής CIA, η οποία ενημέρωσε την Ελλάδα πως υπάρχουν πυρήνες Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, εξ ου και η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ εν όψει Χριστουγεννιάτικων Εορτών, ενώ εξαρθρώθηκαν έτοιμοι προς τρομοκρατικό κτύπημα δράστες σε άλλες χώρες. Και πως να μη συμβαίνουν όλα αυτά, όταν η Ελλάδα έχει γίνει το Πανδοχείο όλων των Ισλαμιστών της Ανατολής;

Παράλληλα με τα παραπάνω, η ανθρωπότητα, ακόμη δεν έχει συγκινηθεί από τον ηρωικό αγώνα των Κούρδων της Συρίας. Οι άλλοτε πρόθυμοι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ, που διαμέλισαν την πρώην Γιουγκοσλαβία, κατέστρεψαν το Ιράκ με ψεύτικες πληροφορίες “περί υπάρξεως Χημικών όπλων” και δημιουργούν πρόβλημα στην Ουκρανία με τους μισθοφόρους της Δύσης και το συνεχή εξοπλισμό του θανάτου, ακόμη το σκέπτονται, αν θα πρέπει να επέμβουν στη διάσωση δέκα χιλιάδων Κούρδων από τους σφαγείς του Ερντογάν. Επετέθη στη Συρία, μπήκε και εγκαθιστά Παρατηρητήρια Ειρήνης, όπως τα αναφέρουν οι δράστες, στις καταληφθείσες περιοχές της Βόρειας Συρίας με τις ευλογίες ΗΠΑ Ρωσίας, που παραμένουν ανενεργές στη δράση των Τούρκων. Δεν επέμβουν ούτε κατόπιν εορτής.

Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Τουρκία να παρέχει ουσιαστικότερη στήριξη στις δυνάμεις, που πολεμούν κατά των τζιχαντιστών. Αυτό παραμένει ερωτηματικό, ενώ η ίδια βλέπει μονόφθαλμα και βαπτίζει την Χαμάς σε Οργάνωση Ειρήνης όταν μέσα σε ένα βράδυ σκοτώνει 1300 Εβραίους την ώρα του ύπνου τους. Η Ελλάδα οχυρωμένη πίσω από φοβίες και άλλες σκοπιμότητες αμφιβόλου αποτελέσματος,  δίνει χέρι φιλίας προς την Τουρκία, που μας έχει κηρύξει την « Αίτια Πολέμου», αν εφαρμόσουμε το διεθνές δίκαιο της θαλάσσης για τα 12 μίλια  Ο Ερντογάν κάνει επί χρόνια ασκήσεις προσομοίωσης κατάληψης Ελληνικών νησιών του Αιγαίου κι εμείς περιμένουμε να παρέμβουμε  «Μετά το πρώτο θανάσιμο κτύπημα» από την ανατολή . 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι για να υποστηρίζουν τα εθνικά συμφέροντα εντός κι εκτός συνόρων  Η Εθνική Άμυνα αποτελεί τον κυρίαρχο ρόλο και αποστολή τους. Κακώς το ΚΚΕ και άλλα πολιτικά μορφώματα στηρίζουν την προπαγάνδα των άσπονδων φίλων μας  Η πολιτική ηγεσία γνωρίζει τη ζημιά για τη χώρα, που βρίσκεται στην περίμετρο των γεγονότων.  

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

Η ακροδεξιά και ο λόγος της υπό διωγμό;

      

 Σε ολόκληρη την υφήλιο και κυρίως στις ΗΠΑ «έπαιζε» προ καιρού το θέμα της απαγόρευσης των λογαριασμών του γνωστού δημοσιογράφου Alex Jones και της ιστοσελίδας του «Infowars”. Μέσα σε 12 ώρες, οι λογαριασμοί από το εν λόγω σάιτ που εκπροσωπεί την λεγόμενη «εναλλακτική ενημέρωση» στις ΗΠΑ σβήστηκαν σε Youtube, Facebook, Apple και Spotify. Όλα αυτά τα…«δημοκρατικά» μέσα με τους δισεκατομμύρια χρήστες ανά ήπειρο «μπάναραν» τους λογαριασμούς του δεξιού Alex Jones, ενώ καταγγελίες λογοκρισίας υπάρχουν και από δημοσιογράφους που συνεργάζονται μαζί του. Ήταν η πρώτη φορά που η αριστερή θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ επιτέθηκε μαζικά και ταυτόχρονα σε ένα από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα δεξιά μέσα στην χώρα. 

     Πριν μόλις μήνες πριν από τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, η δίωξη αυτή από τα social media είχε πάρει αυτόματα πολιτική χροιά, μιας και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Aleχ Jones με την «εναλλακτική» του ενημέρωση στην εκλογική  αναμέτρηση του Ντόναλντ Τραμπ.  Η εναλλακτική ενημέρωση είχε ήδη μπει στο στόχαστρο από την εποχή κιόλας του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, με τα (απολύτως ελεγχόμενα) «mainstream media» να πολεμούν δίχως σταματημό τις ελάχιστες δεξιές φωνές κυρίως στο διαδίκτυο.

     Οι πρακτικές χούντας εξάλλου είναι πλέον ολοφάνερες, καταστρέφοντας τους αντιπάλους της, πάντα με…δημοκρατικό τρόπο:

Είναι φανερό πλέον ότι έχουν πέσει τα προσωπεία. Έτσι και δεν υπάρξει γενναία αντίδραση η ψευτοαριστερή κουλτούρα δεν πρόκειται να αφήσει κανένα Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας της Δεξιάς και Ακροδεξιάς να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του, ειδικά να καταφερθεί εναντίον αυτών που μεθοδεύουν τη σκλαβοποίηση του ανθρώπινου γένους. Το φακέλωμα έπαψε να είναι το βιογραφικό παρανόμων μέσα σ΄έναν φάκελο, αφού βρίσκεται ήδη εμπλουτισμένο στα μεγαθήρια Computers των Μυστικών Υπηρεσιών.

    Στην Ελλάδα υπάρχει το προηγούμενο της Χρυσής Αυγής, που με το που εξελέγη και μπήκε στη Βουλή, παρά τα εκλογικά μαγειρεία, βρέθηκαν τα διαχρονικά φακελώματα με επακόλουθο τα Δικαστήρια για το παρελθόν. Ήταν σωστή η ενέργεια της Κυβέρνησης στην ελεύθερη ορκωμοσία του Η. Κασιδιάρη, έστω και με τις χειροπέδες. Μήπως όμως πρέπει να πάψουν να έχουν ως χαϊδεμένα παιδιά τους Κουφοντίνες και τους Ξηρούς;;;   

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια