Header Ads

Πολιτική Δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη – Βιλιάλη (Φ. 1857)

 

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

 

Ο οίνος της Νεμέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για ολόκληρη την Κορινθία. Πρέπει και μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό σύνθεσης διαφορετικών αναπτυξιακών παραμέτρων που θα βελτιώσουν το εισόδημα για όσους συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία και όχι μόνο. Είναι στο χέρι μας να ενδυναμώσουμε την προοπτική. "Οι μεγάλες μέρες της Νεμέας" κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην περαιτέρω ανάδειξη ενός θεσμού που προβάλλει την Νεμέα μας και τον πλούτο της.

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

 

 

Η γνώση ανοίγει δρόμους. Χτίζει το αύριο της χώρας μας. Ένα αύριο που θα είναι στα χέρια των παιδιών μας και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είναι φωτεινό. Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κορινθίας για την εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 


 Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ιδιαίτερα το εκπαιδευτικό προσωπικό μας. Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Πατρίδα μας οι σκέψεις μας αυτές της ώρες είναι στα παιδιά και τους γονείς των  περιοχών όπου τα σχολεία δεν θα ανοίξουν στην ώρα τους και θα πρέπει να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι ώστε αυτό να συμβεί το γρηγορότερο δυνατόν. Διότι οι σχολικές αίθουσες είναι ο φυσικός χώρος των παιδιών μας και η αναζήτηση της γνώσης το κοινωνικό ζητούμενο για τους νέους μας σε μια εποχή νέων και δύσκολων προκλήσεων. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά  γεμάτη δημιουργικότητα. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, καλή δύναμη στα παιδιά, στους γονείς τους ....και φυσικά στους εκπαιδευτικούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια