Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1853)

 

Περηφάνεια και ευγνωμοσύνη – Οι πολιτικοί αρχηγοί συγχαίρουν την Εθνική Πόλο για το αργυρό στο Παγκόσμιο


Σύνταξη ΙΝ  29 Ιουλίου 2023, 17:23

Περηφάνεια γέμισαν όλους τους Έλληνες οι άνδρες της Εθνικής Πόλο, που ανέδειξαν την Ελλάδα δεύτερη στον κόσμο

Τα συγχαρητήρια αλλά και την ευγνωμοσύνη τους εκφράζουν οι αρχηγοί των κομμάτων στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

«Μόνο συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών και την​ επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης», σημειώνει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος.

Σε ανάρτησή του, σημειώνει ότι «το σημερινό συγκλονιστικό αργυρό μετάλλιο είναι χρυσό για όλους, παίκτες, προπονητή και όλη την ομάδα τεχνικών και διοίκησης, που είναι πίσω από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Μια διάκριση που δεν είναι πυροτέχνημα», υπογραμμίζει ο κ. Φάμελλος, «γιατί το ελληνικό πόλο μας κάνει συχνά και με συνέπεια περήφανους. Και γιατί συνοδεύεται από ήθος, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής μας».

«Για αυτό και όλη η Ελλάδα ήταν σήμερα… ‘κρεμασμένη’ στις οθόνες της και στα κινητά. Και πάλι μπράβο!», τονίζει και σημειώνει πως «οφείλουμε ως πολιτεία να είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και να στηρίζουμε τα αθλητικά φυτώρια, τις  υποδομές και τις ακαδημίες».

Ανδρουλάκης: «Μας έκαναν υπερήφανους σε μια δύσκολη στιγμή»

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας της εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου», αναφέρει στη δική του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Τώρα ήλθε η ώρα της ευθύνης όλων των Κορινθίων, που σέβονται την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Με αφορμή την μεταγραφή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Lucas García
τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ οι Γιώργος Πιέτρης Αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαγιαννόπουλος Αντιπρόεδρος και  Γιώργος Οικονόμου Ταμίας,  έκανα δηλώσεις στο
TV για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα,
στο σχεδιασμό της ομάδας για την Γ΄ Εθνική και τους στόχους της ομάδας που είναι η Άνοδος
baumoloγικά.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, , ΄ώστε μα καταστεί άξιο της αποστολής του οποία έχει ζητήσει την παρέμβαση του Δήμου Κορινθίων, ώστε να γίνει άξιο της αποστολής του, πράγμα που συνταυτίζεται με τις απόψεις του Δημάρχου. Έχουν ήδη αρχίσει σχετικές παρεμβάσεις, δεδομένου ότι ο Αθλητικός αυτός χώρος ήταν παραμελημένος επί δεκαετίες. Τέλος έκαναν κάλεσμα σε επιχειρήσεις και φιλάθλους να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα, ώστε Μεγαλοδικηγόρου με τη δυναμική  παρουσία και του Προέδρου μεγαλοδικηγόρου συμπολίτη μας από το Βέλο, να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Τώρα ήλθε η ώρα της ευθύνης όλων των Κορινθίων, που σέβονται την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ…

 

𝚶 𝚫𝚮𝚳𝚮𝚻𝚸𝚮𝚺 𝚪𝚱𝚸𝚶𝚼𝚻𝚺𝚮𝚺 𝚻𝚬𝚾𝚴𝚰𝚱𝚶𝚺 𝚫𝚰𝚰𝚬𝚼𝚯𝚼𝚴𝚻𝚮𝚺 𝚺𝚻𝚶𝚴 𝚷𝚨𝚺 𝚱𝚶𝚸𝚰𝚴𝚯𝚶𝚺

 

H oμάδα της πόλης και της καρδιάς μας ανεβαίνει…
Οργανώνεται μεθοδικά και στελεχώνεται με ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο και αποτελούν σημείο αναφοράς.
Καθήκοντα Τεχνικού διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο Κορίνθιος, διεθνής επόπτης και πρώην διαιτητής Δημήτρης Γκρούτσης.
Ένας άνθρωπος με ισχυρές ποδοσφαιρικές εικόνες και γνώσεις, από τα σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος Γιώργο Πιέτρη και ξεκίνησε μία συνεργασία, από την οποία αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Δημήτρης Γκρούτσης θα έχει την πλήρη ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και της δημόσιας εικόνας της εντός και εκτός των γηπέδων.
Είναι ο άνθρωπος, που καλείται να οργανώσει το τμήμα σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην διοίκηση , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.
Όπως τόνισε και ο Γιώργος Πιέτρης εκφράζοντας το σύνολο της διοίκησης και τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, η επιλογή Γκρούτση, δείχνει την πρόθεση να ανέβει επίπεδο ο ΠΑΣ Κόρινθος και να λειτουργεί με τρόπο σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό.
Είναι μία εξαιρετική επιλογή.
Καλή επιτυχία στο έργο του!

 

Γ.ΠΙΕΤΡΗΣ 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια