Header Ads

Συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας, Χρίστο Δήμα και Νίκο Ταγαρά (Φ. 1848)

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Τιμήθηκαν και από τον Κορινθιακό Λαό και τίμησαν τον Νομό μας!..

 

 



Και αυτή τη φορά, αν και έγινε κοσμογονία στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με αλλαγές στο Κυβερνητικό σχήμα, που δίνουν το μήνυμα του εκσυγχρονισμού, της ανανέωσης και της εντατικής κυβερνητικής εργασίας, η Κορινθία μας τιμήθηκε με την επαναβεβαίωση της παρουσίας δύο δικών μας Κυβερνητικών στελεχών.

Χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια, προσγειωμένοι κι εμείς στους χαλαρούς τόνους που εκπέμπει ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, να πούμε πως αποτελεί μεγάλη τιμή η συμπερίληψη των δικών μας δύο βουλευτών, του Χρίστου Δήμα και του Νίκου Ταγαρά, ως Υφυπουργών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος του αείμνηστου πατέρα του, Πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη, αποδεικνύεται γνώστης των Αρχών Καλής Διοίκησης, δημιουργώντας με την εναλλαγή των καθηκόντων, φυτώριο νέων Κυβερνητικών στελεχών. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα πρώτης γραμμής του κόμματος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να αναλάβει αποστολής υψηλής απόδοσης πολιτικού έργου.

Συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας, Χρίστο Δήμα και Νίκο Ταγαρά, που τιμήθηκαν από τον Πρωθυπουργό μας και τίμησαν με την παρουσία και το έργο τους, κατ΄ επανάληψη, την Κορινθία και τους Κορίνθιους.

Ο Θεός να τους δίνει υγεία και δύναμη προσφοράς στη νέα προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια