Header Ads

Στην Κόρινθο «Χορεύουμε όλοι μαζί»! (Φ. 1845)

 

Μία ξεχωριστή εκδήλωση του Ευθυμείου Κέντρου και του Δήμου Κορινθίων

Μία Διοργάνωση υψηλού συμβολισμού και ουσίας πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, στον Φλοίσβο, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 7:30΄!

Με πρωτοβουλία του Ευθύμειου Κέντρου Κορίνθου σε συνεργασία με το δραστήριο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων και την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου «ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ», διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Παιδιών και Νέων, όπου συμμετείχαν Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Φορείς Προστασίας ΑΜΕΑ, δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Παιδιά και εθελοντές χόρεψαν όλοι μαζί παραδοσιακούς χορούς από διάφορα διαμερίσματα της χώρας, χάρηκαν, διασκέδασαν σε ένα πνεύμα αγάπης, φροντίδας για τον συνάνθρωπο, αλληλεπίδρασης, αλληλεγγύης, συμπερίληψης και σεβασμού.

Ας χορέψουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ήταν το σύνθημα!

Ο δήμος Κορινθίων και ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος με την εκλεκτή και ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία ομάδα του Τμήματος κοινωνικής προστασίας και τους εθελοντές του ανοίγουν τον δρόμο για μία πόλη προσβάσιμη και ανοιχτή σε όλους!

Είναι  καιρός τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να κυκλοφορούν σε μία πόλη φιλική, ανθρώπινη, προσβάσιμη…

Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Καλή συνέχεια!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια