Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Κων/νου Κόλλια (Φ.1841)

 Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ: ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ






Oι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι αγκάλιασαν για ακόμα φορά την προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε σε Σοφικό, Αγγελόκαστρο και Κόρφο ο Κώστας Κόλλιας, Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κόλλιας, παίρνοντας το λόγο, χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε εγκάρδια όλες και όλους όσοι τον στηρίζουν διαχρονικά και στέκονται στο πλευρό του, πιστεύοντας στο όραμάτου για μια καλύτερη Κορινθία και αναγνωρίζοντας τα πεπραγμένα του στη διάρκεια της βουλευτικής θητείας του.

Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον κ. Κόλλια, ο Βουλευτής Κορινθίας προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά τους φίλους Σοφικίτες, Αγγελοκαστρίτες και Κορφιώτες, που μου απέδειξαν και χθες τη διαχρονική στήριξή τους προς το πρόσωπό μου!

Έδωσαν δυνατό παρών σε όλες τις χθεσινοβραδινές συγκεντρώσεις μου και μου «έσφιξαν το χέρι» στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για την πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες.

Εκτιμώ ότι οι συμπολίτες μου αναγνωρίζουν τις βελτιωτικές παρεμβάσεις και τις μεγάλες διαρθρωτικές δράσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκης, που στοχεύουν στην κοινωνική πρόοδο, την οικονομική ανάπτυξη και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μας.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε όλοι ΜΑΖΙ στην ίδια τροχιά. Με τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αρχές και το ίδιο όραμα για μια ακόμα καλύτερη Ελλάδα.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

Ενωτικά, δυναμικά και με ευπρέπεια, για την Κορινθία που αξίζουμε.»





Δεν υπάρχουν σχόλια