Header Ads

Η "αξιοπιστία" στη πολιτική είναι το Α και το Ω. (Φ. 1841)

 

 


 ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 

 Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Η σχέση του πολιτικού συστήματος με τους πολίτες κρίνεται, σε αποφασιστικό βαθμό, από την αξιοπιστία με την οποία λειτουργεί έναντι τους. Όταν δηλαδή οι δεσμεύσεις του συμβαδίζουν με το τελικό αποτέλεσμα των πράξεων του που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Οι επερχόμενες εκλογές θα κριθούν ακριβώς σε αυτήν την κομβική παράμετρο. Ποιές από τις προτάσεις διακυβέρνησης της χώρας έχουν ανάλογη αξιοπιστία υλοποίησης. Ποιος από τους υποψήφιους Πρωθυπουργούς έχει την αξιοπιστία ικανότητας υλοποίησης κυβερνητικού έργου που θα προχωρήσει την Ελλάδα Μπροστά.

Η απάντηση της ελληνικής κοινωνίας εκτιμώ ότι θα είναι ξεκάθαρη γιατί ακριβώς ξεκάθαρη είναι και η διαφορά αξιοπιστίας μεταξύ των πολιτικών κομμάτων αλλά και των υποψηφίων Πρωθυπουργών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ξανά Πρωθυπουργός της χώρας διότι ακριβώς υπερτερεί των αντιπάλων του στον βασικό δείκτη της αξιοπιστίας. Έπραξε, πάρα τις τεράστιες δυσκολίες, αυτό το οποίο είχε δεσμευτεί το 2019. Θα πράξει αυτό που δεσμεύεται σήμερα την επόμενη τετραετία. Θα μειωθεί και άλλο η ανεργία, θα αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, θα αυξηθούν οι επενδύσεις, θα εκσυγχρονιστεί το κράτος, θα ενισχυθεί η αμυντική ικανότητα της χώρας. Και αυτό θα γίνει με τρόπο που είναι υπεύθυνος και μετρήσιμος. Απέναντι σε αυτούς που τάζουν πολλά και υλοποιούν ελάχιστα, εμείς ακολουθούμε τον δρόμο της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Η χώρα δεν έχει ανάγκη από ακάλυπτες επιταγές. Η χώρα έχει ανάγκη από σχέδιο και όραμα εφικτό και αποτελεσματικό. Ο Κυριάκος_Μητσοτάκης αποτελεί εγγύηση μεθοδικότητας και σοβαρότητας. Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα θα επιλέξει την αξιοπιστία της πρότασης μας για το μέλλον τη χώρας. Ένα Μέλλον που θα είναι άνταξιο των προσδοκιών μας για την Πατρίδα μας. Γνωρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη από_την_Αρχή και μπορώ να εγγυηθώ με απόλυτη ειλικρίνεια ότι θα τα καταφέρει. Μαζί θα τα καταφέρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια