Header Ads

ΔΕΕΠ- ΝΔ (Φ. 1837)

 


 

Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας 

Ανανεωμένα κατά 50% τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

 

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027.
Το 50% των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές θα είναι νέα πρόσωπα χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.
Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι 44 ετών.
Δείτε τους υποψήφιους Βουλευτές της Ν.Δ. Κορινθίας:

  • ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
  • ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ
  • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, 
    ΙΑΤΡΟΣ (ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)
  • ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  • ΦΕΡΕΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας


09/04/2023
Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 7 χρόνια ρίχνει διαρκώς δηλητήριο εναντίον του Πρωθυπουργού και της συζύγου του. Το ίδιο κάνει και σήμερα, προκειμένου να καλύψει τον κ. Ραγκούση. Τώρα θυμήθηκαν την αγορά του σπιτιού του το 1997 με δραχμές! Θυμίζουμε ότι το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά επί ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής όσο και από την ελληνική δικαιοσύνη και την Ανεξάρτητη Φορολογική Διοίκηση, όσο κανενός άλλου πολιτικού αρχηγού! Και την ίδια στιγμή της χυδαίας επίθεσης και της πλήρους κάλυψης του κ. Ραγκούση, ο οποίος μαζί με τον
κ. Πολάκη και τον αμετάκλητα καταδικασμένο κ. Παππά, ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να καταγγέλλει την τοξικότητα, την οποία παράγει καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες. Πόση υποκρισία πια!

Για τη ΔΕΕΠ/ΝΔ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Με Εντολή της Επιτροπής
Δημήτριος Σουφρίλας
Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια