Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1835)

 

Ο «Κορίνθιος»


 


Να λένε την Αλήθεια στο Λαό και όχι να την αποκρύπτουν οι πολιτικοί...

Το Πρωτοσέλιδο Άρθρο της εφημερίδας μας με τίτλο “Με το Θάρρος της Γνώμης”, δεν μασάει τα λόγια του σε κάθε έκδοση. Κρίνει, επιβραβεύει, συμβουλεύει και κατακρίνει, ανάλογα με την περίπτωση πρόσωπα και γεγονότα. Στον κανόνα αυτόν δεν επιτρέπουμε να εμφιλοχωρούν ιδεοληψίες και κομματικές επιλογές, γιατί η εφημερίδα μας υπηρετεί την Ελληνική Κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες, αλλά και την Κορινθία άσχετα με την κομματική τους ταυτότητα. Ζει και αναπνέει για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Όλοι οι πολίτες, με ελάχιστες εξαιρέσεις αργυρώνητων, οι οποίοι εργάζονται ξεπουλώντας Πίστη, Πατρίδα, Θρησκεία, Έθνος και Οικογένεια, βρέθηκαν ξαφνικά και μετεκλογικά, στην Ελληνική πραγματικότητα. Όπως πάντα, οι πολιτικοί, τα κόμματα, οι Κυβερνήσεις και το βαθύ κράτος των “Προθύμων”, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση σκεπάζουν κάτω από το χαλί τα σκουπίδια της Συνωμοτικής Πολιτικής. Δεν λένε με το όνομά τους, ούτε τα σχέδια, ούτε τα προγράμματα, που θα βγουν στην επιφάνεια την επομένη των Εκλογών.

Αυτό το ζήσαμε ειδικότερα στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι πάντες, ακόμη και ο ίδιος ο τέως Πρωθυπουργός της χώρας, υπόσχονταν Success Story, εγγυούνταν ότι η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της εξόδου από την κρίση. Διαβεβαίωναν πως είναι δημοκράτες, αλλά δεν δίστασαν μετεκλογικά το Εθνικό Δημοψήφισμα και το «ΟΧΙ» να το βαφτίσουν «ΝΑΙ», να ξεπουλήσουν Ιστορία, Μακεδονία και Μέγα Αλέξανδρο. Έλεγαν πως δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα επιπρόσθετα Οικονομικά Μέτρα, αλλά διέλυσαν τη μεσαία τάξη και ψήφιζαν Μνημόνιο διάρκειας 99 ετών, οι αθεόφοβοι, σε βάρος των Ελλήνων που έχουν γονατίσει από την ανέχεια. Και όλα αυτά ενώ ήταν έτοιμη η Έκθεση του Δ.Ν.Τ., που έλεγε ακριβώς τα αντίθετα.

Στην ανωτέρω Έκθεση επιβεβαιωνόταν μεν ότι έχουν επιτύχει πολλά οι Ελληνικές Κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά για να λάβουμε ακόμα ένα μικρό δάνειο θα πρέπει να ληφθούν και άλλα Μέτρα σε βάρος Μισθωτών και Συνταξιούχων, σε βάρος των ακινήτων και τόσα άλλα. Μέχρι και επιστολή, που υπεγράφη προ των εκλογών από τον τότε Πρωθυπουργό, Υπουργό Οικονομικών και Διοικητή Τραπέζης της Ελλάδος, συμπεριλαμβανόταν στην Έκθεση, που διαβεβαίωνε ότι, αν χρειασθεί θα ληφθούν και άλλα μέτρα. Τι και γιατί να πιστέψει ο Έλληνας Πολίτης πως όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν;

Πώς να πιστέψεις μερικούς Αρχηγούς κομμάτων, οι οποίοι διαλαλούν παντού και πάντα την έννοια της κάθαρσης, όταν δικάζεται πρώην υπουργός Κυβέρνησής τους με δύο χρόνια φυλακή για σακούλες που μετέφεραν ευρώ για πώληση Καναλιών ΤV στα γραφεία του κόμματος και εξακολουθεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής; Δεν απομένει παρά να περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε από τους “Σωτήρες” της χώρας. Είπαμε να λένε την Αλήθεια στο Λαό και όχι να την αποκρύπτουν τόσο απρόκλητα...

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια