Header Ads

ΔΕΕΠ- ΝΔ (Φ. 1834)

 

  Εκχυδαϊσμός + Τηλεδιοίκηση

Επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας από βουλευτή του ΜεΡΑ25

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκαν οι ακόλουθες ανακοινώσεις, τις οποίες παρακαλούμε για δημοσίευση στην έγκριτη εφημερίδα σας:

 

Ανακοίνωσεις του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

20/03/2023

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο. Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την από 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ)  και 12 χρόνια πριν παραδοθεί  το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη. Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ. Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο.

 

Ανακοίνωσεις του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

     21.03.2023

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση “δολοφόνο”, ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε “57 νεκροί, 156 υποκριτές”. Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Γραφείο τύπου της Ν.Δ.

 

Με τα  ψέματα και την παραπληροφόρηση του ΣΥΡΙΖΑ ο Ελληνικός Λαός δεν εμπιστεύεται τον πρόεδρό του και τον «πολακισμό» της πολιτικής.

 

Με Απόφαση της ΔΕΕΠ/ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια