Header Ads

Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης προβλέπει νικητή των εκλογών τη Ν.Δ. (Φ.1830)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Γ.ΑΥΤΙΑ: Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης προβλέπει νικητή των εκλογών τη Ν.Δ. και μίλησε για την ανάγκη να μην πάει χαμένη η ψήφος των ανένταχτων…
  

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει και θα ξεπεράσει τον πατέρα του τον κορυφαίο πολιτικό, είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη το Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο skai tv. Είπε και τι δεν είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος, Πρόεδρος του Λαϊκού Συναγερμού Γεώργιος Καρατζαφέρης .

Ο κ. Τσίπρας άρχισε πολύ νωρίς και άρχισε να δείχνει ίχνη κοπώσεως. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στο κόμμα του καλούς και κακούς οπαδούς. Τσιμπάει απ΄΄' ΄όλα τα κόμματα οπαδούς γιατί προτιμάει την ποιότητα της πολιτικής. Ακολουθεί τους καλούς οπαδούς. Η ανομία συνοδεύει το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ότι καλό συνοδεύει την Νέα Δημοκρατία.

Τόνισε ειδικότερα με έμφαση απαντώντας σε ερώτηση του κ. Αυτιά ότι : Θα στρατευτώ, θα βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησα τη δημοσιογραφία με τον πατέρα Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε μια σοφία, ο Κυριάκος μ΄αυτό που κάνει εκπαιδεύεται τώρα.

Θα σου κάνω μια ερώτηση είπε στον κ. Αυτιά. Πότε άλλοτε Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου;

Πότε είχε μια τέτοια εκπροσώπηση στο εξωτερικό; Το Κογκρέσο χειροκρότησε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη 37 φορές.

Πότε Έλληνας Πρωθυπουργός είχε μια τέτοια υποδοχή στον Λευκό Οίκο; Πότε είχαμε έναν τέτοιον σεβασμό; Ποτέ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε τη ροή στη Ν.Α. Μεσόγειο με τον διπλωματικό του λόγο. Έχει την εκτίμηση και τον σεβασμό του ξένου παράγοντα. Ποιος μπορεί να μας εκπροσωπήσει ο Βαρουφάκης; Ο Ανδρουλάκης; Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. εμπνέει εμπιστοσύνη στη διεθνή πολιτική σκηνή… είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Στον οικονομικό τομέα και σε ερώτηση για παροχές ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη κάτι έδωσε σε παροχές μέσα στις δημοσιονομικές δυνατότητες. Έχει μια συνέπεια.

Να σου θυμίσω κάποια πράγματα.

Μείωσε στο Μνημόνιο 24 φορές τις συντάξεις; Μείωσε τα επιδόματα των συνταξιούχων ; Όχι! Κάθε ψήφος που δεν δίνεται στην Νέα Δημοκρατία, ωφελεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Ας το έχουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι. Όποιος θέλει Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί τον λαϊκισμό στον πολιτικό του λόγο, ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να παγιδευτεί ακολουθώντας τον κ. Τσίπρα, αλλά έχει την προσωπικότητα και την παιδεία για να το αποφύγει. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας ξέφυγαν από το 4% και ανέβηκαν στην εξουσία είναι γιατί ο ίδιος άδειασε το ΠΑΣΟΚ.

Αν υπάρχει κάποιος που μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα της δημοσιογραφίας είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτέ. Δεν είμαι αγνώμων . όταν ο γιός του μεγάλου Μητσοτάκη δίνει αγώνα για την Ελλάδα εγώ δεν μπορώ να είμαι απέναντι. Όταν έμπαινα στο σπίτι του τότε Προέδρου της Ν.Δ. ο σημερινός Πρωθυπουργός, ήταν μαθητής του Γυμνασίου. Φαινόταν από τότε η σπιρτάδα του μυαλού του. Έχει μια εξαιρετική ποιότητα.

Θα σου πω κύριε Αυτιά ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου δεν έφτασε ποτέ στο ύψος του πατέρα του Ανδρέα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει και θα ξεπεράσει του πατέρα του, τον κορυφαίο πολιτικό.

Δεν πρέπει να χαθεί, είπε στο τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης ούτε μία ψήφος για να βγεί μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Και να μου προταθεί να είμαι υποψήφιος στην Ν.Δ. θα είμαι σαν να πηγαίνω με αντικαταβολή , πράγμα που δεν επιθυμώ να γίνει..


Δεν υπάρχουν σχόλια