Header Ads

Μηνύματα από τους Αποφοίτους των Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος Κορίνθου 2021 - 2022 (Φ.1825)

  

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα η πιο κρίσιμη περίοδος της μέχρι τότε ζωής των εφήβων. Η δική μου όμως εμπειρία ήταν διαφορετική, χάρη στην εκπαίδευση που έλαβα στα Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος από την Α’ Γυμνασίου έως και τη Γ’ Λυκείου.

Ήδη από το Γυμνάσιο εξασκηθήκαμε τόσο στις γραπτές, όσο και στις προφορικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μην μας ανησυχεί ιδιαίτερα η εξεταστική διαδικασία. Με την εκπαιδευτική αυτή μέθοδο των καθηγητών σε συνδυασμό και με την προσωπική μας μελέτη αισθανθήκαμε ασφάλεια μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ιδιαίτερα όμως κατά τη φοίτηση στη Γ’ Λυκείου, το σχολείο στάθηκε δίπλα μας με κάθε τρόπο. Χάρη στην πλήρη εκπαίδευση που προσφέρθηκε, καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες μας, χωρίς να χρειαζόμαστε βέβαια την παραμικρή εξωτερική βοήθεια. Αυτό, φυσικά, εκτός του ότι εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο για διάβασμα στο σπίτι, μας έδωσε μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας.

Τα παραπάνω με βοήθησαν πολύ, ώστε να εισαχθώ στη σχολή πρώτης προτίμησης μου.

Σε αυτό, ωστόσο, που θα ήθελα να επιμείνω δεν είναι τόσο οι γνώσεις που παρέχουν τα Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος, όσο οι αξίες, οι φιλίες και οι όμορφες εμπειρίες. Το σχολείο προσανατολίζει τα παιδιά σε δια-χρονικές και σταθερές αξίες με τις εκδηλώσεις εθνικού και θρησκευτικού περιεχομένου, τις οργανωμένες εκδρομές διδακτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος, καθώς και τις υπόλοιπες δράσεις που πραγματοποιούνται εντός κι εκτός σχολείου. Όλες αυτές οι υπέροχες αναμνήσεις θα με συνοδεύουν για μια ζωή. Σας ευχαριστώ!

Βερονίκη Δημοπούλου, Πρωτοετής φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Πανεπιστημίου Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια