Header Ads

Δημοτικά νέα (Φ.1824)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Σύγχρονα και ασφαλή πεζοδρόμια ενώνουν την πόλη με τον Συνοικισμό 
Νέο γήπεδο προπόνησης και άθλησης στο στάδιο της Κορίνθου
   


Δυο έργα ζωτικής σημασίας είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα για τους δημότες της Κορίνθου, δυο έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα , αποκαθιστούν την ασφάλεια, αλλάζουν την αισθητική και εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Πρόκειται για το έργο κατασκευής νέων πεζοδρομίων και όλων των συνοδευτικών σε αυτά υποδομών προς τον Συνοικισμό της Κορίνθου και την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου 5χ5 στο στάδιο της Κορίνθου για την κάλυψη των αναγκών των σωματείων της πόλης, παράλληλα με την συντήρηση των υποδομών στο στάδιο.

Και στα δυο έργα βρέθηκε, προκειμένου από κοντά να ενημερωθεί για την εξέλιξή και παράδοσή τους, σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πούρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Μαγκλάρα.

Για το έργο που ξεκινά από την οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας και φτάνει έως τον Συνοικισμό ο κ.Δήμαρχος δήλωσε:

«Το είπαμε, το κάναμε. Είχαμε υποσχεθεί νέα πεζοδρόμια από την Εθνικής Ανεξαρτησίας προς το Συνοικισμό, η δέσμευση μας αυτή υλοποιείται! Τα πεζοδρόμια που κατασκευάζουμε πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και αποκαθιστούν την κίνηση των πεζών οι οποίοι θα μπορούν με την ολοκλήρωση του έργου να κινούνται με άνεση και ασφάλεια από το κέντρο προς τον Συνοικισμό και αντίστροφα.

Είναι ένα έργο που η περιοχή ζητούσε για πολύ καιρό και το υλοποιούμε ως δημοτική αρχή.

Σε αυτή την φάση γίνεται από τον εργολάβο η τοποθέτηση των κυβόλιθων ενώ πρέπει να σας πω πως είχε προηγηθεί ένα άλλο πολύ σημαντικό έργο, αυτός της υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΗ. Με την υπογειοποίηση απαλείφουμε την αισθητική ρύπανση με ότι αυτό συνεπάγεται και προσφέρουμε ένα περιβάλλον αναβαθμισμένο στους πολίτες και τους επισκέπτες μας.

Ακολουθεί το έργο κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Πατρών και το μεγάλο έργο των 2,8 εκ ευρώ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε όλη την πόλη της Κορίνθου» Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος αναφέρθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες του έργου ενώ ανακοίνωσε και την έναρξη εργασιών στον σταθμό του ΟΣΕ την προσεχή Τρίτη.

«Με την ανακατασκευή των πεζοδρομίων προχωρούμε και στην αλλαγή του φωτισμού με σύγχρονη τεχνολογία led. Θα τοποθετηθούν σώματα 7 μέτρων από την συμβολή της οδού Ανεξαρτησίας έως και το ΔΕΛΤΑ της Κορίνθου. Θα διέλθουμε τον Συνοικισμό από την Ιωνίας, θα μπουν στα πεζοδρόμια αντιολισθητικοί βιοκλιματικοί κυβόλιθοι ώστε να απαλείψουμε το πρόβλημα ολισθηρότητας που υπάρχει σήμερα ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για την κίνηση των τυφλών. Η τοποθέτηση των φωτιστικών θα είναι στην σωστή θέση για να μην ενοχλούν την γραμμή των τυφλών και την κίνηση των πεζών. Το έργο άργησε λίγο γιατί προηγήθηκε η υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ αναβαθμίζοντας αισθητικά την περιοχή . Μαζί με την ανάπλαση που ξεκινά την Τρίτη το πρωί στον ΟΣΕ συνδέουμε δυο ιστορικές περιοχές, τον συνοικισμό και την αγία Άννα με το κέντρο της πόλης.

Με την ίδια μελέτη αλλάζουμε και τα φώτα της οδού Αθηνών τα 12 μέτρα έως την περιοχή του Γαλαξία.» Στο δεύτερο έργο στο στάδιο της Κορίνθου η παρέμβαση δεν αφορά μόνο στην δημιουργία γηπέδου 5χ5 αλλά και στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σωματείων.

Παράλληλα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου.

«Οι δεσμεύσει μας όπως σας έχω πει πολλές φορές, γίνονται πράξη! Βλέπετε εδώ την έναρξη των εργασιών στο βοηθητικό γήπεδο στο στάδιο της Κορίνθου όπου δημιουργούμε ένα χώρο με σωστές προδιαγραφές για να μπορούν οι νέοι της πόλης και τα σωματεία μας να έχουν τον τρόπο να αθλούνται, να προετοιμάζονται και να προπονούνται. Είναι σε συνέχεια του έργου για την επισκευή του μεγάλου γηπέδου στο οποίο επιστρέφει ο ΠΑΣ Κόρινθος την μεθεπόμενη Κυριακή, εκεί βελτιώνουμε τις υποδομές , σήμερα τοποθετούμε καθίσματα στις κερκίδες, η αποκατάσταση του τάπητα έχει ξεκινήσει και είναι μια συντονισμένη προσπάθεια του δήμου και του ΚΕΠΑΠ ώστε να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των πολιτών για σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων από το σημείο.

«Η τεχνική υπηρεσία συνέταξε την μελέτη για το βοηθητικό γήπεδο mini soccer όπως ζητήθηκα από το ΚΕΠΑΠ και σήμερα αυτή η μελέτη υλοποιείται. Προς αποκατάσταση αναφορών που έχουν γίνει τελευταία θέλω να επισημάνω και να αποκαταστήσω την αλήθεια για τα δυο έργα που αφορούν το ταρτάν του σταδίου της Κορίνθου και του Χιλιομοδίου, καμία χρηματοδότηση δεν έχει χαθεί όπως ελέχθη. Και τα δυο έργα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το οποίο έχει πάρει παράταση έως τις 31.12.2023. Συνεπώς και τα δυο έργα, μόλις θα έχουμε τον προυπολογισμό να έργα δημοπρατούνται και ξεκινούν» ανέφερε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος.

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ γιατί όσα είχαμε βάλει στόχο γίνονται πραγματικότητα. Ακούσαμε τα αθλητικά σωματεία και προχωρούμε στην υλοποίηση των αιτημάτων τους. Δημιουργούμε ένα γήπεδο 5/5 με πλαστικό τάπητα και διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο με φυσικό χόρτο για να μπορούν και οι μεγάλες ομάδες να προπονούνται.

Στο μεγάλο γήπεδο μπροστά τοποθετούμε νέες κερκίδες ενώ έχει ξεκινήσει και η σπορά από τον εργολάβο για την αποκατάσταση του τάπητα.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε το χόρτο» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας.




Παρέμβαση του δήμου Κορινθίων για την αναθεώρηση των αντικειμενικών αξιών
  


Καλούνται οι πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 11 Ιανουαρίου Καλούνται οι δημότες που έχουν πληγεί από τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες (απώλεια κοινωνικών παροχών όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το Οικιακό Τιμολόγιο, η μείωση του ΕΝΦΙΑ) να καταθέσουν στο δήμο Κορινθίων (τμήμα πρωτοκόλλου) έως την επόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 τις ενστάσεις ή προτάσεις τους.

Ο Δήμος Κορινθίων προτίθεται να προχωρήσει σε ένσταση επί των αντικειμενικών αξιών διεκδικώντας για λογαριασμό των δημοτών του την αναθεώρηση τους και την αποκατάσταση στην παροχή των κοινωνικών παροχών που έχουν χαθεί εξαιτίας της εκτόξευσης των αξιών.

Ο Δήμος Κορινθίων, όπως και κάθε άλλος δήμος της χώρας που θέλει να προχωρήσει σε διαδικασία ένστασης μπορεί να το πράξει έως τις 20 Ιανουαρίου 2023. Ως εκ τούτου δίδεται προθεσμία υποβολής προτάσεων, ενστάσεων από τους δημότες έως τις 11 Ιανουαρίου προκειμένου να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος και να επιτευχθεί η αναθεώρηση των αντικειμενικών αξιών, όπου είναι εφικτό.



ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)
    

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με την λίστα που ακολουθεί:

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη (25 ώρες) Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) (25 ώρες) Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία (25 ώρες) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) (25 ώρες) Τα προσφερόμενα προγράμματα θα υλοποιηθούν ΜΟΝΟ με εξ αποστάσεως παρακολούθηση και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 
Τηλ. :2743028235 
Ταχ. Διεύθυνση: Αντιπτεράρχου Δέδε, Ξυλόκαστρο




Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας για τον αναπάντεχο χαμό της εργαζόμενης μας
    


H Δημοτική Αρχή όπως και το σύνολο του προσωπικού μας, εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για τον αναπάντεχο χαμό της εργαζόμενης μας, Ελένης Καραγιάννη, μιας άξιας βιοπαλαίστριας και μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο απροσδόκητος θάνατός της μας έχει όλους συνταράξει, ιδίως όπως αυτός επήλθε. Ωστόσο, δηλώνουμε ότι η Αρχή μας θα σταθεί, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, πλάι στην οικογένειά της και ιδίως στα ανήλικα τέκνα της. Πάνω απ’ όλα, αυτή τη στιγμή προέχει όλοι μας να σεβαστούμε τον ανείπωτο πόνο της οικογένειας, η οποία δεν έχει ακόμη αποχαιρετήσει οριστικά τον άνθρωπό της και σιωπηλά να είμαστε δίπλα τους στις τραγικές γι’ αυτούς στιγμές.

Η Δημοτική Αρχή, ύστερα απ’ τη χθεσινή εξόδιο ακολουθία της αείμνηστης εργαζόμενης μας Ε.Κ., στην οικογένεια της οποίας για άλλη μία φορά εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας, οφείλουμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στα όσα ανυπόστατα και κυρίως αναληθή αναπαράγονται:

Η αείμνηστη Ε.Κ., προσελήφθη από το Δήμο μας με ορισμένου χρόνου σύμβαση εργασίας στις 01.07.2022, ως συλλέκτρια απορριμμάτων κλπ., με μισθό πλήρους απασχόλησης.

Η σύμβαση της έληξε στις 30.11.2022, ωστόσο μας είχε δηλώσει ότι, όποτε παρίστατο συγκεκριμένη ανάγκη θα μπορούσε με ευχαρίστηση να ξανα-αναλάβει τα ίδια ή παραπλήσια καθήκοντα.

Κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω των εξαιρετικά ευνοϊκών καιρικών συνθηκών παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των επισκεπτών στο δήμο μας, με ταυτόχρονη αύξηση του όγκου των απορριμμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη τις παρόμοιες μετεωρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο των Θεοφανίων, υπήρξε επιτακτική ανάγκη πρόσληψης εργατικού προσωπικού καθαριότητας για τις εν λόγω ημέρες, καθώς η υπηρεσία Καθαριότητας παρουσιάζει διαχρονικά σημαντικές ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι το αίτημα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στον τομέα καθαριότητας, αποτελεί διαχρονικό αίτημα τόσο των προηγούμενων όσο και της δικής μας Δημοτικής Αρχής.

Εν συνεχεία, ο Δήμος μας ανακοίνωσε προς τους ενδιαφερόμενους συγκεκριμένη προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού έως πέντε (5) ημερομισθίων το μήνα, όπως ισχύει από την κείμενη νομοθεσία.

Κατ’ ακολουθία και αφού υποβλήθηκαν σχετικά αιτήματα, μεταξύ αυτών και της θανούσας, ο Δήμος μας προσέλαβε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ και όπως ορίζει η οικεία νομοθεσία τους συγκεκριμένους εργαζομένους για ημερομίσθια για το χρονικό διάστημα από 05.01.2023 έως 09.01.2023.

Το όχημα, το σύνολο του πληρώματος και κατ’ ακολουθία η θανούσα που ενεπλάκη αθέλητα της στο τροχαίο δυστύχημα είχαν κατά το κρίσιμο χρόνο εφοδιαστεί με όλα τα προβλεπόμενα μέσα και μέτρα ασφαλείας, όπως και όλοι οι δικαιούχοι υπάλληλοι για το έτος 2022.

Την ίδια ημέρα του συμβάντος δηλώθηκε από το Δήμο το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα της εργαζόμενης Ε.Κ. στην Επιθεώρηση Εργασίας. Την επόμενη ημέρα στις 09.01.2023, τα παραπάνω διαπιστώθηκαν και υποδείχτηκαν στους αρμόδιους ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας, στον πολύωρο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε και συνέταξαν τα σχετικά δελτία ελέγχου.

Συνεπώς και συμπερασματικά σε καμία των περιπτώσεων αφενός ΔΕΝ ισχύει ότι η θανούσα εργαζόμενη μας Ε.Κ. ήταν ανασφάλιστη όπως και το σύνολο του πληρώματος του απορριμματοφόρου και αφετέρου ΔΕΝ ισχύει ότι ο Δήμος μας δεν είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης (μέσα ατομικής προστασίας κλπ.).

Πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων του Δήμου παραμένει διαχρονικά η κατά τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών – επισκεπτών και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ξυλόκαστρο 11.01.2023 
Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 
Γραφείο Δημάρχου




ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ




Σπύρος Σταματόπουλος: «Το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου μετασχηματίζεται σε αναπτυξιακό πόλο του Δήμου Σικυωνίων»
  
  


Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για την υπογραφή της σύμβασης, της οποίας η εφαρμογή θα καταστήσει το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου αναπτυξιακό πόλο του δήμου Σικυωνίων, αλλά και όλης της Κορινθίας.

Στην ειδική τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Αστεροσκοπείου την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, ο δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε στην αξία του έργου που θα υλοποιηθεί μέσω των χρηματοδοτήσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ταμείο Ανάκαμψης, των οποίων το συνολικό ύψος αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, τόνισε ότι ο χώρος πολλαπλών χρήσεων που θα κατασκευαστεί καθώς και ο νέος εξοπλισμός που θα εγκατασταθεί στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου θα αναβαθμίσουν σημαντικά το επιστημονικό και ερευνητικό ίδρυμα.

Ειδικότερα κατά τις σύντομες δηλώσεις του σημείωσε: «Θεωρώ ότι συμπληρώνεται ένα παζλ αναπτυξιακού οράματος για τον δήμο μας, που ξεκινάει από το λιμάνι του Κιάτου και την μετατροπή του σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών, από την ανάπλαση της παραλίας και την αποκατάσταση των αποθηκών ΑΣΟ, συνεχίζεται με την αποκάλυψη του θεάτρου της Αρχαίας Σικυώνας, εδώ με το Αστεροσκοπείο και στα ορεινά, αυτό που έχουμε προγραμματίσει είναι σε συνδυασμό με τις δύο λίμνες, της Στυμφαλίας και του Φενεού, να κατασκευαστεί ένα κέντρο προετοιμασίας αθλητικών ομάδων. Και βέβαια η επισκευή, συντήρηση και διάνοιξη νέων δρόμων προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Μαινάλου, των Καλαβρύτων και Ζήρειας. Είναι ένα αναπτυξιακό όραμα για το οποίο σήμερα βάζουμε την υπογραφή μας για να συμπληρωθεί ένα ακόμη λιθαράκι».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του δημάρχου Σικυωνίων, Σπύρου Σταματόπουλου:
  





ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ



Μελέτες έργων στην Κορινθία Νέος οδικός άξονας Νεμέας – Κιάτου Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Πελοποννήσου και “Μοριάς Α.Ε.” ΑΟΤΑ
  


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του “Μοριάς Α.Ε.” ΑΟΤΑ, με αντικείμενο την συμβουλευτική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας για τη σύνταξη αντιπλημμυρικών και συγκοινωνιακών μελετών, με προϋπολογισμό και πίστωση 655.000 ευρώ.

Ειδικότερα, τα έργα στις μελέτες των οποίων θα συνδράμει ο “Μοριάς Α.Ε.” ΑΟΤΑ είναι η νέα συνδετήρια οδός Νεμέας – Κιάτου παρά το φράγμα του Ασωπού, η οριοθέτηση και η κατά τμήματα διευθέτηση του χειμάρρου Ράχιανι και η κατασκευή της γέφυρας Καλλιανών.

“Είναι ένας στρατηγικός δρόμος που τον επιθυμεί όλη η κεντρική Κορινθία, ένας οδικός άξονας που επιθυμούν διακαώς και στην περιοχή της Νεμέας και στην περιοχή του Κιάτου, καθώς για την μετάβαση από την μια στην άλλη περιοχή οι μετακινούμενοι υποχρεώνονται να ακολουθούν μια μεγάλη διαδρομή” σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, αναφερόμενος ειδικότερα στον οδικό άξονα Νεμέας – Κιάτου.

Αναλυτικά, ο “Μοριάς Α.Ε.” ΑΟΤΑ αναλαμβάνει τα εξής, ως προς τα πιο πάνω τρία έργα στην Π.Ε. Κορινθίας:

– Χάραξη νέας επαρχιακής οδού μεταξύ Νεμέας και Κιάτου, παρά το φράγμα του Ασωπού. Στο πλαίσιο αυτής της μελέτης θα προταθούν εναλλακτικές χαράξεις, θα γίνει εκλογή της κατάλληλης πρότυπης διατομής οδοποιίας, ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο και θα κοστολογηθεί το έργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια