Header Ads

Αδιαχώρητο στην Κοπή της Πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Φ.1824)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΦΥΛΛΙΔΑ

Γράφει - Επιμελείται
Εύη Κοκκίνου - Κελλάρη*


Στην κατάμεστη αίθουσα «Γιάννης Λαρσινός» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η δεξίωση της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας με πλήθος επιχειρηματιών και φορέων να δηλώνουν το παρών.
  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων & πολλών αιρετών, οι Υπουργοί κ.κ. Χρίστος Δήμας και Νικόλαος Ταγαράς, οι Βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας και Γιώργος Ψυχογιός, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Άννα Καλογεροπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, κα Αθηνά Κόρκα και κ.κ. Χάρης Βυτινιώτης, Αναστάσιος Γκιολής και Γεώργιος Οικονόμου, οι Δήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Νανόπουλος και Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ.Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ.Γιάννης Παναρίτης και οι τέως Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ.κ. Θανάσης Δασκαρόλης και Γιάννης Μουστάκας.
  

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ.Παναγιώτης Λουζιώτης στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους μια παραγωγική χρονιά, γεμάτη επαγγελματικές επιτυχίες, με υγεία και προκοπή, έκανε αναφορά στις δράσεις του Επιμελητηρίου για το 2022, τονίζοντας τις εκδηλώσεις για το ενεργειακό που έλαβαν χώρα με τη συνεργασία διακεκριμένων επαγγελματιών του χώρου, αλλά και τις ενέργειες για την προώθηση του τουρισμού μέσα από εκθέσεις, επισκέψεις, fam trips και εξειδικευμένες εκδηλώσεις.

Ειδική μνεία έκανε για την εκπαίδευση και κατάρτιση 170 εργαζομένων και 160 ανέργων, η οποία αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης αφού στο άμεσο χρονικό διάστημα η αναγκαιότητα εξειδικευμένου προσωπικού θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τις επιχειρήσεις.

Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου έχει υπογραφεί αντίστοιχο μνημόνιο συνεργασίας, με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Ελληνο Αμερικάνικο Επιμελητήριο, την Ένωση Επενδυτών ΚίναςΕλλάδας και την Πρεσβεία της Κίνας, το Lycée Jules Lesven.

Τέλος, ο Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι με προτεραιότητες την ενεργό συμμετοχή στο ευρωπαϊκό ερευνητικό γίγνεσθαι, την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της διεθνούς δικτύωσης, την εξοικείωση με τις ευρωπαϊκές πολιτικές, την προώθηση και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, το Επιμελητήριο Κορινθίας δίνει ιδιαίτερη βάση στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ολοκληρώνοντας ήδη 3 Ευρωπαϊκά προγράμματα, υλοποιώντας ένα και αναμένοντας αλλά 4 προς έγκριση.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Καινοτομίας & Τεχνολογίας, κ.Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ.Νικόλαος Ταγαράς, οι Βουλευτές Κορινθίας, κ.κ. Κόλλιας και Ψυχογιός, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Άννα Καλογεροπούλου και η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων κ.Γεώργιος Γκιώνης και ο Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργος Καββαθάς.

Ίσως, ήταν, η ευτυχέστερη και μαζική συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην εκδήλωση που σημαίνει την αποδοχή της διοίκησης του φορέα υπό την προεδρία του κ. Λουζιώτη Παναγιώτη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την δεξίωση που δόθηκε σε ένα εξίσου κατάμεστο 2ο όροφο με πλήθος κόσμου να ανταλλάσσει ευχές και συζητήσεις 
(Πηγή: Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Κορινθίας).


* Η Εύη Κοκκίνου 
είναι Δικηγόρος 
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια 
Msc Διοίκηση Τουρ/κών Επιχειρήσεων 
 Δ/νση: Απ. Παύλου 40-Κόρινθος 20131 
Τηλ.: 2741084568 & 6944964225 

Δεν υπάρχουν σχόλια