Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1821)

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεπείς συνδρομητές!..

Σε μια εβδομάδα φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς του 2022 και είμαι υποχρεωμένος να καταστήσω γνωστές κάποιες θέσεις της εφημερίδας μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στους τακτικούς αναγνώστες συνδρομητές. Αποτελεί κοινό μυστικό όλων μας το γεγονός ότι από τις αλόγιστες ενέργειες του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, μετά τη μεταπολίτευση του 1974, που η Ελλάδα είχε μηδενικό σχεδόν δημόσιο χρέος, μπήκαμε σε τροχιά αλόγιστων δαπανών. Η καταχρέωση άρχισε με την επωδό αλήστου μνήμης «Τσοβόλα δώστα όλα» και λίγο πολύ από τους μεταγενέστερους που πλειοδότησαν στην εποχή τους.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα, για να μην ξεχνιόμαστε, το έβαλε ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος χωρίς περίσκεψη ευθύνης προσχώρησε την Πατρίδα μας στην Τρόϊκα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Από εκεί και πέρα άρχισε η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων Αναφέρομαι ειδικά στον οικονομικό εγκληματία Γ. Παπανδρέου, ως κύριο υπεύθυνο, χωρίς να εξαιρώ προκατόχους και μεταγενέστερους, που ευρισκόμενοι, ίσως, προ τετελεσμένων γεγονότων, υπό την πίεση της Τρόϊκα και του οικουμενικού προφανώς διευθυντηρίου συμπορεύτηκαν μαζί του μέχρις εσχάτων. Αφού πληρώσαμε όλοι οι Έλληνες από την τσέπη μας τα δανεικά και αγύριστα στους διεθνείς τοκογλύφους, χωρίς να τολμήσει κανένας Πρωθυπουργός να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης χρησιμοποιώντας δεδικασμένες παρόμοιες αποφάσεις, οι οποίες δικαίωναν Κυβερνήσεις για αδυναμία αποπληρωμής του χρέους και μειώσεως των τόκων προς χάρη του Λαού τους.

Και μέσα σε όλα αυτά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, κατά το οποίο μας τα πήραν κυριολεκτικά όλα μέσα από την τσέπη μας λες και ήταν τρύπια. Μας φτώχυναν. Μας φτώχυναν όλους, εκτός από τους μεγάλους «συστημικούς κλέφτες», που αν και «πιάστηκαν με το αρνί στην πλάτη», δεν τρέχει τίποτα στην αχαλίνωτη αμαρτωλή εποχή μας.

Εμείς, ως επιχείρηση εφημερίδας δεν είναι δυνατόν να μείνουμε επ’ άπειρον στο απυρόβλητο, αν δεν λάβουμε προληπτικά μέτρα οικονομικής διάσωσης και επιβίωσης. Απευθυνόμενοι για τελευταία φορά για φέτος στους συνδρομητές της εφημερίδας επιθυμούμε να πούμε:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεπείς, που αποτελούν και την πλειοψηφία των συνδρομητών, για την ανταπόκρισή τους στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Θυμίζουμε, όμως, και στους ελάχιστους, αλλά μετρήσιμους ασυνεπείς, ότι αποτελεί «ύβρις» να καταδέχονται να παίρνουν επί έναν χρόνο την εφημερίδα μας, χωρίς να πληρώνουν τη συνδρομή τους. Μόνο τα ταχυδρομικά στοιχίζουν για τον καθένα 37,50 ευρώ. Παρακαλούνται επομένως να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους (25 ευρώ μόνον για τα φυσικά πρόσωπα) μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2023, διαφορετικά να επιστρέψουν την εφημερίδα. Με Χριστουγεννιάτικες Ευχές!

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια