Header Ads

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων (Φ.1821)

  

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 
Χαρ. Τρικούπη 26 ΑΘΗΝΑ 

Προς τα Μέλη και τους Φίλους της Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων 

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι, Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την εμφάνιση του Άστρου της Βηθλεέμ, που θα μας οδηγήσει μαζί με τους τρεις Μάγους σε μια πανανθρώπινη πορεία αναζήτησης, εμπρός στη ταπεινή φάτνη της Θείας Γέννησης.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, κάνουμε όλοι τον απολογισμό μας, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και στο ευρύτερο του παγκοσμίου γίγνεσθαι. Κρίνουμε τις πράξεις μας, τις ευχές, τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι όλα εξελίχθησαν όπως θέλαμε. Η ασθένεια του κορωνοϊού δεν εξέλιπε και εξακολουθεί να απασχολεί τους επιστήμονες, παρά την πρόοδο που έχει συντελεσθεί. Ο πόλεμος που ξέσπασε στις αρχές του χρόνου, όχι πολύ μακριά από τον τόπο μας, συνεχίζεται, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανησυχίας για τα δεινά του. Η οικονομική δυσπραγία και η αντιμετώπιση της ακόμη και από τις εύρωστες και φερόμενες ως πλούσιες χώρες, επιτείνουν τα προβλήματα των αδυνάτων ανθρώπων και αδυνάμων χωρών, χωρίς να φαίνεται ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σύντομα.

Φίλοι μας, ας ενώσουμε όλοι αυτές τις μέρες, τις ευχές και τις προσευχές μας, για να γίνει η μικρή χαραμάδα ελπίδας για το αύριο, μεγάλη και ορθάνοιχτη πύλη, από την οποία το φως της αγάπης, της ειρήνης και της χαράς θα καταυγάζει για πάντα τον κόσμο, χαρίζοντας στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στα παιδιά το γέλιο της ανακούφισης από τα δεινά και της ευτυχίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Ενώσεώς μας έχει προγραμματισθεί για τις 22 Ιανουαρίου 2023, τη σχετική πρόσκληση της οποίας ενσωματώνουμε στην παρούσα επιστολή, για αμεσότερη ενημέρωση των μελών και φίλων μας.

Κλείνοντας επιθυμούμε να σας παρακαλέσουμε για την αθρόα συμμετοχή σας σε κάθε εκδήλωσή μας, τη σύστασή σας σε γνωστούς και φίλους, ώστε να γίνουν μέλη μας και τέλος να υπενθυμίσουμε στα Μέλη μας την υποστήριξη των οικονομικών της Ενώσεως με την έγκαιρη καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ 
Τράπεζα: ALPHA BANK IBAN: GR49 0140 3530 3530 0200 2005 428 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

H Πρόεδρος 
Αικ. Ταράση 

Η Γεν. Γραμματέας 
Κανελλιώ Σακελλαριάδου


Δεν υπάρχουν σχόλια