Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη /Φ.1810

Από τις δραστηριότητες της Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη
  


* Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κος Κωνσταντίνος Τασούλας τίμησε με την παρουσία του την τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος Χαρίλαου Τρικούπη. Τιμούμε τον οραματιστή πολιτικό που έβαλε την σφραγίδα του σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα της χώρας. Που οδήγησε την χώρα στον μονοπάτι της προόδου και του εκσυγχρονισμού. Ο Ισθμός της Κορίνθου, ένα σύμβολο ανάπτυξης και προόδου οφείλει να αναδειχθεί και να γίνει σημείο αναφοράς και για την νέα Ελλάδα που αλλάζει. Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη μας κο Παναγιώτη Νικά διότι από την αρχή της θητείας του έχει θέσει ως πολιτική του προτεραιότητα την αναβάθμιση της πύλης της Πελοποννήσου. Με πράξεις και όχι με λόγια. Προχωράμε μπροστά.

** Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Γιώργο Γεωργαντά.

Συζητήσαμε για :

Την επικείμενη σύσκεψη για την ορθή εκμετάλλευση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών. Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών που ξεκινάει το επόμενο διάστημα. Το καινοτόμο πρόγραμμα γεωργικών συμβούλων που θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες στους αγρότες μας. Την πορεία των ενισχύσεων στις ζωοτροφές για τους κτηνοτρόφους μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό ΥΠΑΑΤ κο Γεωργαντά για την άψογη συνεργασία.

*** Παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας η 1η Οκτωβρίου και βρέθηκα στα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων.

Σε ένα χώρο γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία με τους ανθρώπους που η εμπειρία και η σοφία τους είναι απαραίτητη για την κοινωνική ζωή του Τόπου μας. Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της δομής για την άψογη λειτουργία της. Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτελεί το καλύτερο μήνυμα για να γιορτάσουμε τους αγαπημένους μας.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια