Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1794

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Κωνσταντίνος Κόρκας: Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο των Ειδικών Δυνάμεων
Συγκλόνισε ο Α/ΓΕΕΘΑ


Με στρατιωτικές τιμές και την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων παρούσα, η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον τελευταίο Ιερολοχίτη – Καταδρομέα, συμπολίτη μας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Κόρκα!

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς και o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρέστησαν στην Εξόδιο Ακολουθία του Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα, που τελέσθηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου. Στον εκλιπόντα απεδόθησαν οι προβλεπόμενες τιμές και η τελετή πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη με μέριμνα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην Εξόδιο Ακολουθία παρευρέθησαν επίσης οι Βουλευτές κ.Γεώργιος Κουμουτσάκος και κ.Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού-Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ) Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Επίτιμος ΑΓΕΣ Στ/γος ε.α Φραγκούλης Φράγκος, ο τέως ΥΦΕΘΑ και Επίτιμος ΑΓΕΣ Στ/γος ε.α Αλκιβιάδης Στεφανής, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.
(Newsroom) 

Η Εφημερίδα μας συλλυπείται την Οικογένεια του ΄Ηρωα Στρατηγού, Μέντορα εν όπλοις του ιδρυτή της, Ευάγγελου Δ. Κόκκινου, Αξιωματικού ε.α. των Ειδικών Δυνάμεων. Τους συγχαίρει παράλληλα για τον Άξιο Πατριώτη, τον άνθρωπό τους, που τόσο πολύ τους έκανε υπερήφανους με την προσφορά του προς την Πατρίδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια