Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» Φ.1782


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Μας τα πήραν όλα και μας φτωχοποίησαν…


Οι πληροφορίες που μας έρχονται από διεθνή Κέντρα Έρευνας για το Ενεργειακό θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τις εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις και τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος οφείλει να προστατεύει με την ψήφο και την αντίδρασή του τα Εθνικά μας δίκαια. Η Ελλάδα κάθεται κυριολεκτικά πάνω σε έναν τεράστιο πλούτο υδρογονανθράκων, φυσικού αερίου και πολύτιμων μετάλλων. Ταυτόχρονα η χώρα μας διαθέτει έναν φυσικό παράδεισο τουρισμού στο σημείο που συνδέονται η Ευρώπη, η Ασία και Αφρική. Οι εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις της πλήρους υποταγής σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων, που φροντίζουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα έχουν αποδειχθεί στην πράξη, αν όχι ανίκανοι, οπωσδήποτε έως έναν βαθμό ξενόδουλες. Μόνον η “Επάρατη” Κυβέρνηση των Στρατοκρατών τόλμησε να εξορύξει τα Πετρέλαια του Πρύνου της Καβάλας.

Διαθέτουμε έναν τεράστιο πλούτο και όμως είμαστε ανίκανοι να τον αξιοποιήσουμε. Όπως ήμασταν ανίκανοι να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παραγωγής, που “συμπτωματικά” αναπτύχθηκε την ίδια χρονική περίοδο και καταστράφηκε από τους Εθνοσωτήρες της Μεταπολίτευσης, που διέλυσαν εύρωστες Βιομηχανικές Μονάδες ή τις έστειλαν σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Φταίμε, άραγε, εμείς, οι απλοί πολίτες, ή φταίει η ολιγαρχία της χώρας, που ελέγχει την εξουσία και μερίμνησε να σταλούν υγιείς Ελληνικές Βιομηχανίες και Επιχειρήσεις στις όμορες Βαλκανικές χώρες, επειδή ήταν έργο Επαναστατικής Κυβέρνησης; Κακά είναι τα ψέματα, και οφείλουμε με το θάρρος της γνώμης να λέμε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, που λιμοκτονεί.

Μας έχουν φορτώσει ένα τεράστιο χρέος, από το οποίο εμείς ατομικά οι απλοί πολίτες δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, ούτε το ελέγξαμε ποτέ, γιατί μας απέκρυβαν έντεχνα και με τη βοήθεια των “Συστημικών” ΜΜΕ την Αλήθεια και επιπλέον είμαστε σε ένα ξένο νόμισμα, που μας έβαλε ο Μοιραίος Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με τα Λογιστικά τερτίπια, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτή είναι η στυγνή πραγματικότητα. Έχουμε χάσει την ελευθερία μας, είμαστε σκλάβοι των δανειστών μας και οι ξένοι, σε συνεργασία με την ντόπια πολιτική και Επιχειρηματική ολιγαρχία, μας έσπρωχναν ακόμα πιο πολύ στη σκλαβιά, στην εξάρτηση και την εξαθλίωση μέχρι που μας τα πήραν όλα.

Εμείς, ο απλός Λαός, μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την καπιστράνα στο λαιμό μας; Δεν έχουμε χρέος προς την ίδια τη ζωή, τα παιδιά και τα εγγόνια μας; Επιτέλους, να ελευθερωθούμε, να ακουστούμε, να συμμετέχουμε οι ίδιοι στη χάραξη της ζωής μας; Δεν έπρεπε οι κύριοι ένοχοι να λογοδοτήσουν; Την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης έχει συνάντηση στην Πόλη με τον Τούρκο Πρόεδρο Τ. Ερντογάν. Είμαστε σε επιφυλακή και αναμένουμε την τήρηση «Κόκκινων Γραμμών» και όχι αποδοχή ξένων πιέσεων «Να τα βρούμε σε βάρος της Ελλάδας»… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια