Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook Φ.1780

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Συναγερμός Γεροτζιάφα για τους θανάτους: Να κληθούν οι επιστήμονες για να καταλάβουν τι δεν πάει καλά


Κυριάκος Κόκκινος Αγαπημένα 
• 14 Φεβρουαρίου στις 10:16 π.μ. 

• Η αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση του κοροναϊού δεν εξαρτάται μόνον από τους υγειονομικούς, η αξία των οποίων είναι αναμφισβήτητη, αλλά υστερούν αριθμητικά... . Δεν εξαρτάται ούτε μόνον από τα επειγόντως αδειοδοτηθέντα εμβόλια, που παρουσιάστηκαν ως δήθεν πανάκεια και σε λίγο θα χρειάζεται να επαναλαμβάνονται συχνότατα, σε μια πρωτοφανή πρωτοτυπία, που επιβάλλεται με όχι επιστημονικό διάλογο και κριτήρια και με τους πολίτες να ρίχνουν τα ζάρια, για το ποιό είναι το βέλτιστο εκ του χείρονος... Χρειάζεται επιστημονική συστράτευση που απαιτεί να περιλαμβάνει και τους αιρετικούς επιστήμονες, που εμπλουτίζουν το διάλογο με τις ιδέες τους, χρειάζονται τα φάρμακα που ενώ τα εμβόλια πέταξαν, αυτά σέρνονται.. , χρειάζονται οι υγειονομικοί που σκαιά αποσύρθηκαν ως ανυπάκουοι και να προσληφθούν κι άλλοι, χρειάζονται πραγματικές κι όχι μαϊμού ΜΕΘ, χρειάζονται θεσμοί πραγματικά ανεξάρτητοι να ελέγχουν, για να διορθώνεται το κακό κι όχι να λιβανίζουν, χρειάζεται σε κάθε κρίση να παίρνουμε ταπεινά τα μαθήματα και να διορθωνόμαστε, αφήνοντας στο θλιβερό παρελθόν τις επικοινωνιακές λύσεις, που επί χρήμασι βόλεψαν την ανάγκη των ελίτ να μείνουν με ασφάλεια στη νομή εξουσίας, με την ίδια νοοτροπία εξουσίασης, αφεντικού κι αρπαγής, που είναι προσβολή πλέον για καθέναν που αντιλαμβάνεται το ασύμβατο της συνθήκης που επιβάλλεται με τα δημοκρατικά και πανανθρώπινα ιδεώδη!

Περγράφω μια ιδανική κατάσταση; Όχι!

Περιγράφω τη δυναμική μιας κοινωνίας, που θέλει να επιβιώσει και δεν προκρίνει ως λύση την αντικατάσταση των πολιτών της με μουσαφιρέους από Πακιστάν, με πενταετείς βίζες!!!!

Αυτή κι αν είναι κατάντια! Όχι άλλοι «επενδυτές» και εισαγώμενοι εργάτες με επικίνδυνες πολιτιστικές εγγραφές!

Εμπιστευτείτε, δυναμώστε, εμπνεύστε το λαό και πάψτε τους επικηδείους μας πριν την ώρα μας!

Συναγερμός Γεροτζιάφα για τους θανάτους:
Να κληθούν οι επιστήμονες για να καταλάβουν τι δεν πάει καλά 
  

«Δυστυχώς οι θάνατοι είναι η δραματική κορυφή του παγόβουνου», υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καλώντας την πολιτεία να αφήσει «τα πανηγύρια και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Γράφει ο Αποστόλης Κρέτσης 16:09 - 09/02/2022 Μια αγωνιώδη ανάρτηση για τους θανάτους στη χώρα έκανε ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, στον απόηχο του βίντεο που έφτιαξε το υπουργείου Υγείας για τις ΜΕΘ.

«Μόλις είδα το διαφημιστικό video του Υπουργείου Υγείας 4 μύθοι και 1 αλήθεια για τις ΜΕΘ και θυμήθηκα το παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ: όλη η Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο.

Βλέπω και την πραγματικότητα των θανάτων από COVID19 και θυμάμαι ένα παλιό γηπεδικό σύνθημα: είμαστε οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάζω ξανά την Μετέτη Τσιόδρα: 62,5% θνητότητα στις ΜΕΘ όταν στην Ευρώπαϊκή Ενωση όπως και στην διεθνή βιβλιογραφία η θνητότητα από COVID-19 στους ασθενείς της ΜΕΘ είναι (ήδη από τον Αύγουστο 2020) 25%-35%. και σκέφτομαι οτι η Ελλάδα είναι σε ταχύτατη επιστροφή στο 1950», σημείωσε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γεροτζιάφας.

«Δεν θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για την προδιαγεγραμμένη τραγωδία;» Στη συνέχεια, ο καθηγητής Αιματολογίας σημείωσε ότι «δυστυχώς οι θάνατοι είναι η δραματική κορυφή του παγόβουνου», εξηγώντας παράλληλα ότι «από πίσω έρχονται χιλιάδες με long-COVID εκατοντάδες σακατεμένοι μετά απο νοσηλεία στην ΜΕΘ. Ερχονται επίσης ο χιλιάδες παραμελημένοι άρρωστοι με άλλα νοσήματα που σε λίγο θα αρχίσουν να πουλάνε τιμαλφί για να πληρώσουν την νοσηλεία και παρακολούθησή τους στον ιδιωτικό τομέα».

«Δεν θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για την προδιαγεγραμμένη τραγωδία?», διερωτάται ο κ. Γεροτζιάφας.

«Η δημόσια συζήτηση είναι για τα καρναβάλια και το Πάσχα όταν η πανδημία τρέχει και σκοτώνει», υπογραμμίζει και παραθέτει την πρότασή του ώστε να μπει «φρένο» στους θανάτους:

«Να γίνει άμεσα μιά κοινοβουλευτική διακομματική επιτροπή που να καλέσει επιστήμονες για να καταλάβουν τι δεν παει καλά και τι χρειάζεται να διορθωθεί ώστε να σταματήσεις το θανατικό».

«Αυτό είναι η προτεραιότητα και όχι τα πανηγύρια και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», διαμηνύει ο καθηγητής Αιματολογίας.

Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Coach, CSAP, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια