Header Ads

10 MONITORS ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ φ.1767

Παραχωρήθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου 10 Monitors τελευταίου τύπου

  


Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου και τις συντονισμένες ενέργειες του Διοικητή της ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη και της Διοίκησης του Νοσοκομείου, παραχωρήθηκαν στο Νοσοκομείο 10 Monitors τελευταίου τύπου τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των κλινών της ΜΕΘ και συνεπώς των παρεχομένων σχετικών υπηρεσιών κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο. Συγχρόνως με τον τρόπο αυτό τα αντικατασταθέντα Monitors θα χρησιμοποιηθούν σε άλλα τμήματα και ιατρεία του Νοσοκομείου.

Η παραχώρηση αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου και για το λόγο αυτό εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο και ολόκληρη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για την αμέριστη συμβολή του για την ανωτέρω ενίσχυση μας. Οι πράξεις αυτές πέραν της ποιοτικής αναβάθμισής μας, τονώνουν το ηθικό ολόκληρου του προσωπικού του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο , που απαιτείται ομοψυχία και προάσπιση του ΕΣΥ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια