Header Ads

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ Φ.1760

Γιορτάζουμε στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
  


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα «Κληρονομιά ανοιχτή σε όλους», και παρουσιάζει παιδική παράσταση με τον Φοίβο Δεληβοριά, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου (ώρα 19:00), ο αγαπημένος τραγουδοποιός και τα παιδικά του τραγούδια έρχονται στη Στυμφαλία προκειμένου να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με την παράσταση «Πες μου τ΄ όνομά σου». Και όπως ο ίδιος γράφει : «Εδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά -ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας».

Μαζί του θα είναι η Νεφέλη Φασούλη και ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους, για ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο-cd με τίτλο Πες μου το όνομά σου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα (Εκδόσεις Μικρή Άρκτος).

Σε αυτό το βιβλίο ο Φοίβος θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΗΠΚ, στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό σε όλα τα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ. Το ίδιο διάστημα οι επισκέπτες όλων των Μουσείων ΠΙΟΠ, θα έχουν έκπτωση 10% στα είδη των πωλητηρίων.

**Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια