Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1759

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

3η δόση εμβολίων: Έγγραφο σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους
  


Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021: Με έγγραφο του ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn τονίζει πως σε 90 άτομα στα οποία χορηγήθηκε η 3η, ενισχυτική, δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το 10% εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες, ενώ το ένα απ’ αυτά πέθανε!

Συγκεκριμένα σε έγγραφο που φέρει ως ημερομηνία την 7η Σεπτεμβρίου του 2021 ο Ιατρικός Σύλλογος ενημερώνει πως χορηγήθηκε 3η δόση σε 90 άτομα, εκ των οποίων 9 εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές κυρίως καρδιοπνευμονικες, με ένα απ’ αυτά να καταλήγει.

Ενώ δύο επανήλθαν με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Δηλαδή έχουμε ένα 10% με βαρύτατες άμεσες παρενέργειες, εκ των οποίων 3 δυνητικά θανατηφόρες, με ένα από τα άτομα να καταλήγει.

Ως εκ τούτου ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn έχει ξεκινήσει έρευνα γι’ αυτά τα περιστατικά και προτείνει να μην δοθεί έγκριση για 3η δόση προτού ολοκληρωθεί η έρευνα.

Να τονίσουμε πως η κυβέρνηση της Γερμανίας κινείται ανεξάρτητα και μπορεί να μην λάβει καν υπ’ όψιν τα γεγονότα! Πηγή: Ε.Θ.






«Υποχρεωτική εργασία» οι μετανάστες για να εισπράττουν τα επιδόματα στη Δανία…

  


Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 Η νέα έμπνευση της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης της Δανίας υπό την Μέτε Φρέντρικσεν είναι να υποχρεώσει τους μετανάστες που είναι άνεργοι και ζουν από κοινωνικά επιδόματα σε «υποχρεωτική εργασία» 37 ωρών την εβδομάδα, εάν θέλουν να συνεχίσουν να εισπράττουν τα επιδόματά τους.

Πρόκειται κυρίως για κοινωφελείς εργασίες όπως το σκούπισμα των δρόμων και η συλλογή απορριμάτων στις παραλίες, δεν αποκλείονται όμως και ορισμένες βοηθητικές δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα «Θέλουμε να καθιερώσουμε μία νέα λογική, με βάση την οποία οι άνθρωποι θα συνεισφέρουν στην κοινότητα και θα γίνονται χρήσιμοι» λέει η πρωθυπουργός.

Η Δανία φημίζεται για την αυστηρή πολιτική της απέναντι στους μετανάστες. Σε πρώτη φάση η νέα νομοθεσία θα αφορά τους αλλοδαπούς που ζουν από κοινωνικά επιδόματα τα τελευταία τρία έως τέσσερα χρόνια και δεν μιλούν τη δανική γλώσσα σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Στις υποχρεωτικές 37 ώρες θα μπορούσαν να ενταχθούν και μαθήματα γλώσσας, καθώς και μία πρακτική εξάσκηση για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας. «Το σημαντικό για μας είναι να βγουν οι άνθρωποι από το σπίτι τους» λέει η Μέτε Φρέντρικσεν, επισημαίνοντας μάλιστα ότι στις γυναίκες από τη Μέση Ανατολή ή τη Βόρεια Αφρική τα ποσοστά απασχόλησης είναι πολύ χαμηλά. Θα υποχρεωθούν άραγε και αυτές οι γυναίκες σε κοινωφελή εργασία;

Γιάννης Παπαδημητρίου (DPA, TAZ), Deutsche Welle






ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ!» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (και επεισόδια) στο Παρίσι για 9ο συνεχόμενο Σάββατο..

  

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 Οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας το Σάββατο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική για τον κορωνοϊό, για το ένατο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο. Η διαμαρτυρία κατέληξε γρήγορα σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

Τέσσερις μεγάλης κλίμακας διαδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί στο Παρίσι για το Σάββατο. Πλήθος κόσμου πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους σε διάφορα σημεία της πόλης, περιτριγυρισμένοι από αστυνομικούς πλήρως εξοπλισμένους.

Οι διαδηλωτές κυμάτιζαν γαλλικές σημαίες και κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν: «Η υγεία δεν είναι επιχείρηση». Μερικές σημαίες αριστερών και ακόμη και βασιλικών ομάδων φάνηκαν επίσης στο πλήθος.

Ο συνολικός αριθμός των διαδηλωτών ήταν ασαφής, αλλά η αστυνομία είπε ότι περίμεναν περίπου 30.000 να εμφανιστούν στους δρόμους της πόλης γύρω στο μεσημέρι.

Η ένταση γρήγορα πήρε διαστάσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων καθώς τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν διαδηλωτές να κλωτσούν και να επιτίθενται λεκτικά σε αστυνομικούς σε αρκετές περιπτώσεις. Ένα άλλο βίντεο έδειχνε το πλήθος να επιτίθεται στην αστυνομία με διάφορα αντικείμενα.

Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και ρόπαλα.

Το Σάββατο ήταν το ένατο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο διαμαρτυριών.

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου αφότου η κυβέρνηση του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν εισήγαγε ένα σύστημα που καθιστούσε υποχρεωτική την παρουσίαση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ Covid-19 για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν εστιατόριο, θέατρο, κινηματογράφο και εμπορικό κέντρο ή να ταξιδέψουν σε τρένο μεγάλων αποστάσεων.






Το NATO συμμετείχε στους εορτασμούς της “τουρκικής νίκης κατά των Ελλήνων”
  


Από Militaire News 12/09/2021 Το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη με μεγάλη άνεση ανακοινώνει ότι συμμετείχε στους τουρκικούς εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης. Δηλαδή της νίκης του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων, στη μάχη που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου του 1922 στο Ντουμπλουπινάρ, κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ της Μικράς Ασίας, με ήττα του ελληνικού στρατού.

Το τι ακολούθησε την στρατιωτική νίκη είναι γνωστό και υπάρχουν ευτυχώς και ντοκουμέντα. Μαρτυρίες, έγγραφα, φωτογραφίες ακόμη και κινηματογραφικό υλικό. Οι σφαγές αμάχων, η πυρπόληση της Σμύρνης, οι αγριότητες κατά των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Όλα αυτά θα ΄πρεπε να κάνουν πιο σκεπτικούς τους “συμμάχους” μας για τη συμμετοχή τους στις “χαρές” των Τούρκων.

Να επισημάνουμε ότι το tweet του νατοϊκού στρατηγείου της Σμύρνης έσπευσαν να “αναμεταδόσουν” οι πάντα καλοί μας “φίλοι”, οι Βρετανοί.






Κεραυνός του Στρατηγού Φράγκου …Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ!!
  


8 Σεπτεμβρίου 2021 minislide Ο Στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε στον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη μέσω διαδικτύου στο pagenews.gr στην εκπομπή Point Zero, οπου τόνισε χαρακτηριστικά:

«ΝΑΤΟ που δεν εγγυάται την ασφάλεια των κρατών μελών που απειλούνται απροκάλυπτα και με καταφανή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου δεν έχει λόγους ύπαρξης.

Αυτά τα δηλώνει ο Επίτιμος Α /ΓΕΣ και τ. ΥΕΘΑ άσχετα εάν έχει αποφοιτήσει και από το Σχολή Αμύνης του ΝΑΤΟ..» Όταν απειλούν την Πατρίδα σου δεν υπάρχει κανένα ΝΑΤΟ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια