Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1758

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Επιστήμονας ρίχνει «ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ» για τα εμβόλια!

Πηγή: el.gr 6 Σεπτεμβρίου, 2021 Κρίνεται άμεσα αναγκαίο να ξεκινήσουν επιστημονικές συζητήσεις σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, καθώς ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει που βρίσκεται η αλήθεια... Ο Στέφανο Μοντανάρι είναι διευθυντής του νανοδιαγνωστικού εργαστηρίου της Μοντένα. Είναι φαρμακολόγος, καθηγητής νανοπαθολογίας και από το 1972, δραστηριοποιείται στην εφεύρεση, σχεδιασμό ή βελτίωση συσκευών για χειρουργική και ιατρική πρακτική, ιδιαίτερα στην καρδιαγγειακή χειρουργική και καρδιολογία. Έχει εφεύρει πολλές συσκευές όπως η προσθετική καρδιακή βαλβίδα πολυουρεθάνης, μια συσκευή υπεζωκοτικής αποστράγγισης και μια σακούλα ούρων με μια συσκευή για την πρόληψη μόλυνσης της ουροδόχου κύστης. Από το 2005, ο Δρ Montanari είναι επιστημονικός σύμβουλος στο Osservatorio Militare Italiano.

Έχει χαρακτηριστεί HOAX για παλαιότερες δηλώσεις του, από τους γνωστούς αγνώστους.

Στο βίντεο ρίχνει βόμβες σε σχέση με το πώς ξεχωρίζουν οι εμβολιασμένοι. Παρατίθενται δημοσιογραφικά όσα δήλωσε:

«Ένας μαγνήτης κολλάει εκεί που υπάρχει κάτι που μαγνητίζει και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Υπάρχουν πρωτεΐνες που μαγνητίζονται, πρωτεϊνες κατασκευασμένες σε εργαστήριο που μαγνητίζονται και ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να τις εισάγουμε στο φάρμακο, μπορούμε να τις βάλουμε μέσα και φυσικά δεν μπορούμε να τις δούμε με γυμνό μάτι παρά μόνο με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού μικροσκόπιου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιός μας αναγκάζει να τα βάλουμε αυτά τα συστατικά μέσα; Για τρεις λόγυς:

Πρώτον: Αν βάλω αυτές τις ουσίες μέσα στο φάρμακο, μπορώ να εντοπίσω την παρουσία τους εκεί μέσα με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο: Έχω έναν ανιχνευτή που μπορεί επίσης να είναι μια εφαρμογή ενός κινητού τηλεφώνου, σε πλησιάζω, και αμέσως γνωρίζω ότι είσαι εμβολιασμένος ή όχι (μπορεί να μην το έχεις κάνει πραγματικά, να έχεις πληρώσει ή να έχεις κάνει Placebo). Δεύτερον: Εγώ με αυτές τις ουσίες που έβαλα μέσα σου σε έχω μεταμορφώσει σε μία κεραία και λαμβάνεις τα σήματά μου, όπως και εσύ στέλνεις πίσω σε εμένα. Πλησιάζοντάς σε, με μία απλή συσκευή. Μπορώ να συλλέξω ένα σωρό πληροφορίες για τον οργανισμό σου.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.

Ο αμερικανικός στρατός με έναν τρόπο ελαφρώς πιο εξελιγμένο τεχνολογικά, το έχει εφαρμόσει. Οι Αμερικανοί στρατιώτες, κατά την διάρκεια επικίνδυνων αποστολών έχουν μέσα τους την κεραία, οπότε εγώ μπορώ να δω, τι φάρμακα έχει πάρει ο στρατιώτης, βλέπω την υγεία σου, αλλά… Τρίτον και σημαντικότερο: Μπορώ να σε μετατρέψω σε δέκτη, έτσι σου στέλνω μηνύματα που θέλω και σε βάζω να κάνεις αυτό που θέλω».





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Οι προφητικές δηλώσεις του Μεγάλου Μ. Θεοδωράκη…

Ο Μίκης Θεοδωράκης, πριν περίπου χρόνια, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , την οποία κατηγόρησε ότι «όχι μόνο δεν ξέρει να κυβερνά αλλά με τις παράλογες ενέργειές της μας έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού. Πρόσθετε δε πως η κυβέρνηση «με τις αποφάσεις της δεσμεύει το μέλλον του Λαού μας για πολλές δεκαετίες καταστρέφοντας όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας.

Είπε: «Ας δούμε τώρα σε τι ζημιώθηκε ο Λαός μας από το γεγονός ότι η ηγεσία του ΚΚΕ τότε δεν έδωσε την δέουσα σημασία στις προτάσεις μου. Πρώτον: Με την αναθεώρηση του 1986 θα καθιερωνόταν Συνταγματικά το σύστημα της αναλογικής στην διεξαγωγή των εθνικών εκλογών. Είναι περιττό νομίζω να αναφερθώ στην ιστορική σημασία που θα είχε για τον Λαό μας το γεγονός αυτό. Δεύτερον: Παραλείποντας να αναφερθώ στο παρελθόν, θα μιλήσω μονάχα για το παρόν. Δηλαδή δεν θα είχαμε σήμερα τον κύριο Τσίπρα να κυβερνά τη χώρα μας έχοντας μόνο το 20% των ψηφισάντων στις τελευταίες εκλογές και ίσως πολύ λιγότερο κι απ’ αυτό. Το τραγικό είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση όχι μόνο δεν ξέρει να κυβερνά, αλλά με τις παράλογες ενέργειές της μας έχει οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού. Και το πιο σπουδαίο ίσως είναι ότι με τις αποφάσεις της δεσμεύει το μέλλον του Λαού μας για πολλές δεκαετίες. Με τον τρόπο αυτόν, δεν καταστρέφει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της Ελλάδα.

Και μιας και ο «Σπινθήρας» ασχολήθηκε με την αλλεργία που προκαλεί σε κάποιους ακόμα και το όνομά μου, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην άποψή μου ότι χάσαμε μια ακόμα ιστορική ευκαιρία να οδηγήσουμε την χώρα στο δρόμο της κατάκτησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Γιατί μετά το 2011 υπήρχαν οι αντικειμενικές συνθήκες για να δημιουργηθεί το Πανεθνικό-Παλλαϊκό Μέτωπο που είναι το βασικό όπλο ενός Λαού όταν και εφ’ όσον στοχεύει στην κατάκτηση της ελευθερίας του.

Ποιος το εμπόδισε να γίνει; Σύμπασα η Αριστερά! Η Λυδία λίθος για να δούμε ποιος είναι ανεξάρτητος από τις εντολές και αξιώσεις των ξένων είναι μεταξύ άλλων και η ΑΟΖ. Όταν βλέπουμε να την έχουν ανακηρύξει όλα τα κράτη εκτός από την Ελλάδα, το γεγονός αυτό «μυρίζει».

Μυρίζει υποταγή στα κελεύσματα των αρχόντων του προτεκτοράτου «ΕΛΛΑΣ». Και αυτό ακριβώς έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα στην ολότητά της. Τότε που συμμετείχαν κι αυτοί που γιόρτασαν με την ευκαιρία του βιβλίου της κυρίας Βαλαβάνη. Δηλαδή τα στελέχη και οι υπουργοί της αρχικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στις 2 του Φλεβάρη του 2012 αν είχαμε μείνει σύμφωνοι ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψουν την βουλή και να έλθουν εκεί που δεχόμουν τα δακρυγόνα και τα χημικά των ΜΑΤ, αλλά επέλεξαν τη σιγουριά της «αμαρτωλής» βουλής;

Με έκαναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ! Και σας ρωτώ, υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και έπαινος για μένα; Προφητικά λόγια…





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η Μεσόγειος βάφεται κόκκινη στο αίμα..


Πριν λίγα χρόνια είχαμε γράψει σ΄αυτή την στήλη:

«Η εικόνα που είδαν οι Έλληνες στις ειδήσεις το βράδυ της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς Σταθμούς με τη σφαγή 21 Αιγυπτίων Χριστιανών από Ισλαμιστές, ήταν απάνθρωπο και φρικαλέο από πάσης απόψεως. Το αίμα χριστιανών και μάλιστα ελληνογενών χριστιανών έχει ματώσει την θάλασσα της Μεσογείου, όπου οι Έλληνες μεγαλουργούν από τα πανάρχαια χρόνια. Στη Μεσόγειο, λοιπόν την Μεσόγειο των Ελλήνων, έχουν σφαγιαστεί από το σπαθί του Ισλάμ, κυρίως ελληνογενείς πληθυσμοί της Συρίας, της Λιβύης και της Αιγύπτου με πρώτα θύματα Ιερείς, Μοναχές και Μοναχούς, αλλά και απλούς πολίτες.

Ιστορικά, αυτά τα γεγονότα οδηγούν τη σκέψη μας συνειρμικά στην εποχή του Ριχάρδου του «Λεοντόκαρδου», που έσφαζαν και εκείνοι στα χρόνια των φρικαλεοτήτων τους Έλληνες Ορθόδοξους και βίαζαν μοναχές στην Κύπρο τον 12ο αι. μ.Χ. Στις ημέρες μας όμως, η ιστορία με πρωτεργάτες αυτή τη φορά ως όργανα των εντολοδοτών της δήθεν Συμφιλίωσης και Ειρήνης των Λαών της γης, επαναλαμβάνεται, ως δραματική φάρσα. Οι δυτικοί Καθολικοί και Προτεστάντες, απόγονοι των παπικών δολοφόνων «σταυροφόρων» παρακολουθούν αμέτοχοι την σφαγή, χωρίς να συγκινούνται και να διαδηλώνουν οι Πρωθυπουργοί χωρών στο κέντρο του Παρισιού, όπως συνέβη με την άνανδρη δολοφονία 17 συνανθρώπων.

Όταν πριν από λίγα χρόνια τα διεθνή κατεστημένα ΜΜΕ παρουσίαζαν την επέμβαση των Νατοϊκών Δυνάμεων κατά της Λιβύης, όπου συνέβη ο προχθεσινός σφαγιασμός των αθώων Χριστιανών, ως κίνηση για την απελευθέρωση του πληθυσμού από τον “Δικτάτορα Καντάφι”, εμείς είχαμε καταγγείλει τη σκευωρία, ως ωμή παρέμβαση του Σχεδίου της Αραβικής Άνοιξης με γεωπολιτικούς σκοπούς. Αμερικανοί, Άγγλοι, Γάλλοι και λοιποί της Συμμορίας των διεθνών αρπακτικών, πυροβολούσαν εκ του ασφαλούς άμαχους πληθυσμούς και στόχους από Ευρωπαϊκές βάσεις και αεροπλανοφόρα με πυραύλους και βόμβες, ώστε οι πράκτορές τους να καθοδηγήσουν τον “Επαναστατημένο Λαό” να καταστρέψει ό,τι με θυσίες είχε κατορθώσει το καθεστώς.

Είναι φανερό πως κάποιοι, που επιδιώκουν την φρούδα υποταγή του ανθρώπινου γένους, την ώρα που οι λαοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αυτοί συνωμοτούν με τα γεωπολιτικά τους σχέδια “Μαύρων Επιχειρήσεων”. «Έστιν δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά», να είναι βέβαιοι πως οι Δυνάμεις του ανέσπερου φωτός, οι “Άγγελοι του Καλού” θα τους αμείψουν κατά τα έργα τους...» Μήπως οι καταστροφές από πολέμους, λιμούς, εμπρησμούς, πλημμύρες, σεισμούς κ.α. σε αυτά τα κράτη, είναι η Νέμεση;». Ατυχώς εδώ και δέκα χρόνια πολεμάει η Συρία του ΣΑΝΤΑΤ και κανένας από τους Συστημικούς δεν συγκινείται…






ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

Πως βλέπει η Γερμανική TV την κατάσταση στην Αλβανία


Η γερμανική κρατική τηλεόραση ‘ZDF’ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες των φοιτητών που εδώ και ένα μήνα διαδηλώνουν στην Αλβανία για την αποδοχή οκτώ αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. Το κανάλι ‘ZDF’ έχει αφιέρωμα στις φοιτητικές διαμαρτυρίες και παρουσιάζει Αλβανούς φοιτητές και αναλυτές που δείχνουν την πραγματικότητα στην εκπαίδευση στην Αλβανία.

Το χρονικό έδειχνε τις διαμαρτυρίες που γίνονται, ήδη, μπροστά από το πρωθυπουργικό κτήριο και αναφέρόταν στις κακές συνθήκες τις οποίες βιώνουν οι φοιτητές. Ο δημοσιογράφος του ‘ZDF’ συνοδευόταν από τον φοιτητή Ιγκλί Τόλα, ο οποίος του έδειχνε τις κακές συνθήκες των κοιτώνων των φοιτητών στην Αλβανία.

Το κανάλι αναφέρει ότι 2,87 εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε στην Αλβανία, αλλά σύμφωνα με τον οργανισμό ‘Κόνρατ Αντενάουερ’, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν μεταναστεύσει 400.000 χιλιάδες νέοι από τη χώρα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι σπουδαστές δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη, αλλά δεν παράτησαν τις διαμαρτυρίες. Χιλιάδες φοιτητές διαμαρτύρονται για τις κακές συνθήκες μελέτης και έλλειψης προοπτικής για τους νέους.

Σήμερα, οι νέοι είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι. Το 30 τοις εκατό των αποφοίτων είναι άνεργοι και εκείνοι που επέμειναν να μείνουν στην Αλβανία, τώρα προσανατολίζονται να μεταναστεύσουν. «Τα δίδακτρα σπουδών είναι πάρα πολύ υψηλά και δεν μπορούμε να τα αντέξουμε», λέει ένας φοιτητής, «μετά τη Συρία, η Αλβανία είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών στον κόσμο, επειδή οι νέοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα. Τα μέσα που ασχολήθηκαν εκτενώς με την κατάσταση που επικρατεί επί διακυβέρνησης του Ε.Ράμα, δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στο σοβαρό θέμα , που απασχολεί την κοινή γνώμη της Ευρώπης με την παραγωγή Ναρκωτικών και εξαγωγή τούτων στις αγορές τους… Τέσσερις στους πέντε νέους θέλουν να μεταναστεύσουν, υπάρχουν κακές συνθήκες, ανεργία και φτώχεια, ενώ οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εμπλέκονται καθημερινά σε υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων», λέει ο Ιγκλί Τόλα στο γερμανικό κανάλι. Ο Αλβανικός Λαός, στην πλειοψηφία του είναι φίλεργος και αναζητάει τρόπους να καλλιτερεύσει το βιοτικό του επίπεδο τόσο με την εργασία του όζο και με την Παιδεία. Αυτές είναι και οι επιδιώξεις του. Βεβαίως όπως σε όλες τις κοινωνίες των κρατών, έτσι και στην Αλβανία υπάρχει και το παραβατικό, εγκληματικό στοιχείο, που είναι επαυξημένο αναλογικά συγκριτικά με άλλους Λαούς. Στην Ελλάδα έχουμε βιώσει και τις δύο πλευρές του γειτονικού Λαού με κυρίαρχη μορφή αυτή των νοικοκυραίων και εργατικών φιλόπονων Αλβανών, που βρίσκονται στην Ελλάδα της επιλογής τους…


Δεν υπάρχουν σχόλια