Header Ads

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ φ.1755

Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου 
Πώς μετέφεραν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τη νίκη του στους Ολυμπιακούς

  


«Πού να βρουν τώρα ψυχή οι Κουβανοί αθλητές;... Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν... Μίλτος Τεντόγλου... Για πρώτη φορά η Ελλάδα χρυσό μετάλλιο στο μήκος...», αναφώνησαν οι παρουσιαστές 

Πηγή: in.gr 2 Αυγούστου 2021 «Είναι κοντά στο χρυσό μετάλλιο…. Είναι ο νικητής…»:Φωνάζοντας αυτά τα λόγια, γεμάτοι ενθουσιαμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, που μετέδιδαν ζωντανά τα αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, περιέγραψαν την μεγάλη νίκη του Νίκου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό την εμφάνιση του αθλητή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, είδαν τον 23χρονο Μίλτο Τεντόγλου να φτάνει στα 8 μέτρα και 41 εκατοστά ξεπερνώντας τους Κουβανούς Ετσεβαρία και Μάσα για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Έχουν άλλη μια προσπάθεια», ακούγεται η φωνή του παρουσιαστή, να λέει για τους Κουβανούς αθλητές, και συνεχίζει: « Πού να βρουν τώρα ψυχή οι Κουβανοί;… Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν… Μίλτος Τεντόγλου… Για πρώτη φορά, η Ελλάδα χρυσό μετάλλιο στο μήκος…»


Δεν υπάρχουν σχόλια