Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1751

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Δ.Κούβελας:

«Αντισυνταγματικά και παράνομα τα προνόμια - Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε εκπομπή για τα «προνόμια» των εμβολιασμένων και τον διαχωρισμό των πολιτών, τονίζοντας πως αυτό είναι «παράνομο και αντισυνταγματικό.

Προσπαθούμε με πολιτικά τερτίπια να δείξουμε ότι τάχα κάτι κάνουμε, αυτά είναι αμαρτίες, που πρέπει να ξέρει ο κόσμος. Παίρνουμε μέτρα, όπως το να δελεάζουμε παιδιά με 150 ευρώ, θεωρώ ότι είναι τρομακτικό λάθος στο να μπαίνουμε στο χαρτζιλίκωμα για να πετύχει η κυβέρνηση τον στόχο της, γιατί αύριο μπορεί να το κάνει αυτό για να κερδίσει τις εκλογές. Η ένδειξη για να πάρουμε ένα φάρμακο είναι να έχουμε ένα θέμα, δεν μπορούμε να δίνουμε χρήματα σε έναν άνθρωπο για να πάρει ένα φαρμακευτικό προϊόν, που δεν επιθυμεί.

Αυτό είναι λάθος!», είπε αρχικά ο Δημήτριος Κούβελας.

Ενώ πρόσθεσε πως «είμαι κάθετα αντίθετος στους διαχωρισμούς. Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, υπάρχουν φορείς και μη φορείς. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο και όχι αντίθετα. Ο εμβολιασμένος μπορεί να νοσεί και να μην τον ξέρει και να κολλήσει ο ανεμβολίαστος, άρα ποιος πρέπει να έχει προνόμια; Τα προνόμια είναι αντισυνταγματικά, είναι παράνομα, υπάρχει οδηγία της ευρωπαϊκής επιτροπής, που είναι αντίθετη με τους κοινωνικούς διαχωρισμούς».

Παράλληλα ο καθηγητής Κούβελας χαρακτήρισε ως «εξαιρετική προειδοποίηση» τον κορωνοϊό, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα τελειώσει κάποια στιγμή: «Όσον αφορά θα την περάσουμε την πανδημία θα την περάσουμε, είτε θα έχει 3 είτε 4 κύματα, θα την περάσουμε. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ρίξουμε βάρος στη πρωτοβάθμια υγεία, γιατί θα έχουμε και άλλες πανδημίες, δεν τελειώσαμε, πιθανότατα θα είναι χειρότερες. Χωρίς πρωτοβάθμια πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Είναι εξαιρετική προειδοποίηση ο Covid-19 γιατί είναι ένας ιός με πάρα πολύ μικρή θνητότητα, σκεφτείτε έναν έμπολα, που πεθαίνει ένας στους δυο. Και ήρθε για να μας θυμίσει πως δεν είμαστε παντοκράτορες, υπάρχου πράγματα που μας απειλούν, δεν είναι τόσο σούπερ η επιστήμη και πρέπει σιγά σιγά να σκεφτόμαστε μέτρα δημόσιας υγείας».

Πάντα ενημερωμένος ο κ. Κούβελας, όπως και πολλοί άλλοι αντιθέτου γνώμης με τα γενόμενα με κορυφαία πάνω στο διαχωρισμό την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που βρήκε τα μέτρα διαχωρισμού παράτυπα.

Πηγή: pronews.gr





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Συμμετέχουν στον ανθελληνισμό οι πολιτικοί μας;


Όλοι εμείς οι Έλληνες, ιδιοκτήτες κατ’ επίφαση, αυτού του κακοτράχαλου τόπου με τις ωραίες πεδιάδες, τα πανέμορφα βουνά, τα εκατοντάδες νησιά και ξερονήσια με τις δαντελωτές παραλίες, κομπορρημονούμε για την κληρονομιά, που μας άφησε ο “Φιλόξενος Δίας”. Ενώ στη διπλανή Ιταλία βουλιάζουν τα πλοία και αφήνουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες να πνιγούν, εμείς με κίνδυνο τη ζωή μας πέφτουμε στη θάλασσα για να σώσουμε ανθρώπινες υπάρξεις, που το απάνθρωπο παγκόσμιο σύστημα τους εξανδραπόδισε από την Πατρίδα τους, για τους δικούς του λόγους.

Έρχονται δε Επίσημοι άνδρες της Ελληνικής Πολιτείας και παρασημοφορούν τους σύγχρονους ήρωες, που διακινδύνεψαν για να σώσουν λαθρομετανάστες. Μέχρις ενός σημείου, όλα αυτά μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, θα έπρεπε πρωτίστως να περιφρουρήσουν τους Έλληνες.

Να τους προστατέψουν από τη λαιμαργία των καρχαριών, που λυμαίνονται ξηρά και θάλασσα Ελληνική, κατ’ όνομα και μόνο στα χαρτιά, που τα κατάντησαν κουρελόχαρτα οι εκάστοτε χαρτογιακάδες υποτακτικοί του ¨Συστήματος¨ Δεν βλέπουμε όμως, να συμβαίνει αυτό το τελευταίο, αφού όλοι, σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται για το πως θα βολέψουν τους Μουσουλμάνους κατά πλειοψηφία Λαθρομετανάστες στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην Ευρώπη, τη δύσμοιρη Ελλάδα με τα δέκα εκατομμύρια κατοίκους, που σε λίγα χρόνια θα έχει καταντήσει μία Μουσουλμανική χώρα των 20 και 30 εκατομμυρίων κατοίκων. Δεν βλέπουν πέραν από τη μύτη τους οι πολιτικοί ταγοί ή αποτελούν όλοι μέρος του “Συστήματος”, εφαρμόζουν κατά γράμμα τις έξωθεν εντολές και από εκεί και πέρα “Γαία πυρή μειχθείτε”; Δεν τους απασχολούν οι καμπάνες του Πολέμου, ο μεγαλοϊδεατισμός της Αλβανίας, τα σχέδια Αποσταθεροποίησης της χώρας από τα αφεντικά των πυρπολητών δασών, το διαφαινόμενο σχέδιο δημιουργίας αναταραχής στα Βαλκάνια και ο απατηλός αλυτρωτισμός των Σλάβων;

Τους απασχολούν άραγε οι προετοιμασίες επιστροφής της Αλβανικής επιθετικότητας στη Σερβία, στα Σκόπια και στην Ελλάδα, που διαφαίνεται καθαρά στις δηλώσεις του Αλβανού Έντι Ράμα, στις δραστηριότητες του Κοσοβάρου πρωθυπουργού Θάτσι και στα ψεύτικα χαμόγελα του Σκοπιανού Ζάεφ; Όλα δείχνουν πως οι Αμερικανοί στην επιθυμία τους να διακόψουν πιθανή κάθοδο των Ρώσων στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, δεν θα διστάσουν να ξαναπαίξουν το παιχνίδι Πολέμου αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων με κύριο στόχο την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Βοσνία και την ΠΓΔΜ.

Γιατί περί άλλα τυρβάζουν οι πολιτικοί ηγέτες; Πως επιτρέπονται ανθελληνικές δηλώσεις πολιτικών λαγών; Καυτά τα ερωτήματα, που θέλουν πειστικές απαντήσεις…...





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ο πόλεμος στη Συρία συνεχίζεται…

Αυτές τις ημέρες πολύ κοντά μας, στην απέναντι της Κύπρου Συρία, συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και πολύ υποκρισία από μέρους των ισχυρών της Γης, ο πολυετής πόλεμος, που έχουν κηρύξει οι δολοφόνοι των Λαών. Οι σκηνές που περιγράφονται από τα ελεύθερα ακόμη διεθνή ΜΜΕ, θυμίζουν τους πολέμους των Ελλήνων κατά “Εχθρών και Αδελφών”, προκειμένου να εμπεδωθεί η Ελευθερία. Ασύλληπτες σκηνές ηρωισμού και θηριωδίας εκτυλίσσονται στους κατεχόμενους και εναπομείναντες θύλακες περιοχών και πόλεων που έχουν καταντήσει φαντάσματα του περιβάλλοντος από τις μάχες και την αγριότητα των βομβαρδισμών. Από κοντά και οι αιματηρές Επιχειρήσεις Εθνοκάθαρσης που ενεργεί ο Ερντογάν με τις Δυνάμεις Στρατού – Στρατοχωροφυλακής και Αεροπορίας της Τουρκίας όπου Κούρδοι και Κούρδισες υπερασπίζονται με λιανοτούφεκα τις πόλεις και τα χωριά τους απέναντι στα στίφη των Ισλαμιστών μισθοφόρων, που δρουν με ανοιχτή τουρκική στήριξη και κατεύθυνση..

Πριν από μεριές ημέρες, αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις της Τουρκίας έκαναν δεκάδες μικρές και μεγάλες Επιχειρήσεις στο εσωτερικό της χώρας και στα βόρεια σύνορα Συρίας και Ιράκ ό,που βρίσκεται κουρδικός Λαός. Και η Δύση, ποιά Δύση; Παρακολουθεί την αιματοχυσία και το μαρτύριο ενός Λαού με απάθεια μπροστά στα γεωπολιτικά σχέδια για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Δύση και ΟΗΕ με ακόλουθα τα ¨Συστημικά¨ΜΜΕ δεν αναφέρονται καν στη σύγχρονη γενοκτονία που ενεργεί η Τουρκία του Ερντογάν.

Η Νατοϊκή Τουρκία, που υποτίθεται ακολουθεί τις διακηρυγμένες προθέσεις του ΝΑΤΟ, “περί αντίδρασης στα σχέδια της ISIS, φυγαδεύει τους Ισλαμιστές στο έδαφός της, ενώ παράλληλα την ίδια στιγμή, Κούρδοι άμαχοι που επιχειρούν να διαφύγουν εντός Τουρκίας, αναχαιτίζονται από τις δυνάμεις τουρκικού καθεστώτος και αφήνονται έρμαια στα χέρια των μισθοφόρων και φανατικών δολοφόνων.

Η Ελλάδα βεβαίως παρακολουθεί αμέτοχη, λησμονώντας την ιστορία της, που είναι γεμάτη από Συριακούς αγώνες όπως της “Κομπάνί”, χωρίς ούτε μία διαμαρτυρία για την καταστροφή Χριστιανικών Ναών και δολοφονίες Ιερέων. Όσο για τη διεφθαρμένη δύση, που παριστάνει το “Σωτήρα”, θεωρεί την Τουρκία “εταίρο. ”.Ντροπή και αίσχος στην πλευρά που ανήκουμε, στη Δύση, που μας έφερε κι΄ εμάς στην κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια… Η Σωτηρία της Συρίας έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και τον ηρωικό αγώνα των πατριωτών της…






ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ

Τα επικίνδυνα γεγονότα της Κύπρου


Τα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο – σήμερα που γράφεται αυτό το κείμενο είναι Τετάρτη 07.07.2021 – αρχίζουν να δείχνουν σοβαρές εξελίξεις με τον κακό γείτονα την Τουρκία. Με πρόσχημα ή και αιτία την επέτειο του Αττίλα 1974 αι την κατάληψη της Βορείας Κύπρου, οργιάζει η τουρκική προπαγάνδα για την ανάγκη ανακήρυξης δύο ξεχωριστών κρατών, ενώ προετοιμάζονται ενέργειες με παρουσία του Τ. Ερντογάν στην «περίκλειστη, υποτίθεται, από τον ΟΗΕ Αμμόχωστο. Είναι φανερή η προσπάθεια του νεοοθωμανισμού να μη θέλει να λάβει υπόψη του τα ψηφίσματα του ανύπαρκτου και χωρίς δύναμη ΟΗΕ «περί απομάκρυνσης των στρατευμάτων κατοχής.» Αφού η Κυπριακή κυβέρνηση, πριν από μερικά χρόνια δια του αρμόδιου ΥΠΕΞ Νίκου Χριστοδουλίδη, πάγωσε τις συνομιλίες για την επανένωση της διαιρεμένης νήσου, σε απάντηση των σχεδίων της Τουρκίας για αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ύδατα όπου η κυπριακή κυβέρνηση έχει, ήδη, παράσχει άδειες σε εταιρείες για γεώτρηση, έβαλε σε συμφωνία με τους Εταίρους μπροστά τις γεωτρήσεις. Η απόφαση αυτή, ήταν το αποτέλεσμα αυτού που χαρακτήρισε, ως «προκλητικές» και «επιθετικές» ενέργειες της Τουρκίας, η οποία παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και το Διεθνές Δίκαιο. Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, έλαβε την απόφαση, μετά από διαβούλευση με τους αρχηγούς των κομμάτων. Αυτό επιβάλλει η Δημοκρατία και όχι το ξεπούλημα της Μακεδονίας ερήμην των υπολοίπων κομμάτων. Βοούσε η προδοσία!...

Η Τουρκία έχει δηλώσει ότι θα ερευνήσει για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στα ανοικτά της νότιας ακτής της Κύπρου, όπου κατά καιρούς καταπλέουν πλωτά γεωτρύπανα Αμερικανικών και αργότερα Γαλλικών συμφερόντων συνοδεία Πολεμικών σκαφών για την προστασία των εργασιών. Διενεργείται προεργασία για υποθαλάσσιες γεωτρήσεις από την κοινοπραξία, , για λογαριασμό της κυπριακής κυβέρνησης και η Τουρκία, παρά τα παχιά λόγια και τις απειλές τα μάζεψε και έφυγε από την περιοχή..

ΟΙ Ελληνοκύπριοι τόλμησαν και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα, όπως θα δούμε εντός των ημερών πού το πάει ο Ερντογάν με την Αμμόχωστο.

Μήπως ήλθε η σειρά της Ελληνικής Κυβέρνησης να ακολουθήσει πιο δυναμικά τον δρόμο της Μεγαλονήσου;



Δεν υπάρχουν σχόλια