Header Ads

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ φ.1750

Απόψεις και κρίσεις

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης

  


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν σε ομιλία που πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Μαΐου στην κρατική τηλεόραση της Τουρκίας , ήταν πιο ωμός ωμός και απροκάλυπτος από ποτέ: Στην Ευρώπη ζουν 6 εκατομμύρια Τούρκοι και 35 εκατομμύρια μουσουλμάνοι … και η Ευρώπη σήμερα για τα αδέρφια μας μετατρέπεται σε ανοιχτή φυλακή …. Η κατάσταση είναι τρομακτική . Είναι σοβαρή απειλή ασφάλειας για τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη».

Παράλληλα επιτέθηκε για άλλη μια φορά κατά του προέδρου Μακρόν και της Γαλλίας για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει κατά της εξαπλώσεως του εξτρεμιστικού Ισλάμ. Αυτό το νομοσχέδιο θα είναι η γκιλοτίνα στη Γαλλική Δημοκρατία» . Μίλησε δε για ταχέως αναπτυσσόμενο αντιστατικό κύμα :Η εχθρότητα εναντίον του Ισλάμ είναι επικίνδυνη … δεν έχει καμία διαφορά το σημερινό κλίμα που δημιουργείται εναντίον των Μουσουλμάνων με το περιβάλλον μίσους που είχε δημιουργηθεί εναντίον των Εβραίων πριν από τον Β ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Και αυτά από τον εκπρόσωπο μιας χώρας που αιματοκύλησε με τόσες γενοκτονίες τους Αρμένιους ,τους Πόντιους , τους Μικρασιάτικες , και σήμερα συνεχίζει εναντίον των Κούρδων. Μιας χώρας που είχε πάρει εύσημα από το Χίτλερ και αποτέλεσε το πρότυπο του για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! ( «liberal. Gr>> 14 – 5 2021) . Στη συνέχεια το άρθρο τονίζει ότι η Ευρώπη ευτυχώς αρχίζει να αντιλαμβάνεται την. Ισλαμική Και αναφέρει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιστολή 1.500 εν ενεργεία αξιωματικών στη Γαλλία , στην οποία επισημαίνεται η έξαρση των Ισλαμιστών κινημάτων και η ύπαρξη θρησκευτικών κοινοτήτων « που είναι γεμάτες μίσος , σαρκασμό και περιφρόνηση για τη Γαλλία» . Τέλος το άρθρο υπογραμμίζει ότι « η Ευρώπη αρχίζει να βγαίνει από τη χειμερία νάρκη της… Αντιλαμβάνεται ότι στο όνομα του πολυπολιτισμική διαλύονται κοινωνίες … Και το θετικό είναι οι αντιδράσεις της κατά της Τουρκίας δεν περιορίζονται , oπώς πριν μερικά χρόνια , σε ορισμένα κόμματα … αλλά αυτή η πολιτική γενικεύεται σε όλο το πολιτικό φάσμα».

Άραγε το αντιλαμβάνεται αυτό και η Ελλάδα;

Είναι ώρα να ξεπεράσει όλο ς ο πολιτικός κόσμος τις κομματικές ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και να κοιτάξει τη σωτηρία της πατρίδας μας. Να λάβει μέτρα συγκεκριμένα και άμεσα.

Όχι μόνο μέτρα αμυντικής θωρακίσεως της χώρας μας αλλά και μέτρα στηρίξεως της ελληνικής οικογένειας .

Να στηρίξει τις μικρές κοινωνίες των νησιών και των άλλων ακριτικών περιοχών. Και να καταδείξει προς κάθε κατεύθυνση τον κίνδυνο της δημογραφικής αλλοιώσεως της πατρίδας μας και της ισλαμοποιήσεώς της , πριν να είναι πολύ αργά.

(Πηγή: Ο ΣΩΤΗΡ» ΤΕΥΧΟΣ 2245 Ιούνιος 2021) ( Επιμέλεια :Ελένη Κ.Γαρμπή)



Δεν υπάρχουν σχόλια