Header Ads

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ φ.1732

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας (Ν.Π.Δ.Δ.)
Ενημερώνει τους πολίτες για τον εμβολιασμό πολιτών
  

Κόρινθος 15-2-2021 
Ενημερώνουμε τους πολίτες , ότι δεν εμφανίζονται διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμό έναντι της Covid–19, σε κανένα από τα ήδη λειτουργούντα κέντρα εμβολιασμού της ΠΕ Κορινθίας (ΓΝΝΚ και KY Κορίνθου), για τις ηλικιακές ομάδες 75 ετών κι άνω.

Βρισκόμαστε εδώ και δύο εβδομάδες σε στάση αναμονής για την εμφάνιση νέων ραντεβού στη σχετική πλατφόρμα, τη στιγμή που ανακοινώνεται επίσημα από την Πολιτεία, μέσω των ΜΜΕ, ότι η διαδικασία προχωρά με ένταξη από τις 12/2/2021 και της μεγάλης ηλικιακής ομάδας των 75 ετών και άνω.

Η μόνη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού για Covid-19 εμβολιασμό ωστόσο, περιορίζεται για την Κορινθία, στα άτομα 60 έως 64 ετών, σε νέα εμβολιαστικά κέντρα που θα υποδέχονται μόνο τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα προς το παρόν (KY Λουτρακίου, Κιάτου, Ξυλοκάστρου και Νεμέας).

Συγχρόνως διαπιστώνεται ότι σε γειτονικές ή απομακρυσμένες ΠΕ, συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού με ημερομηνίες έως και τέλος Μαρτίου.

Επιβάλλεται να λάβουμε επίσημη ενημέρωση για την πορεία του εμβολιασμού στην Κορινθία, προκειμένου να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τους συμπολίτες μας που δεν κατανοούν τους λόγους της ανακολουθίας, μεταξύ των όσων μεταδίδουν τα ΜΜΕ και της αδυναμίας κλεισίματος ραντεβού για εμβολιασμό στην πράξη.

Για τον Φ. Σ. Κορινθίας 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΛΟΚΩΝΗ ΣΟΦΙΑ 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια