Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ.1721

 


Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

  


Τρίπολη, 27 Νοεμβρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν σαράντα τέσσερα (44) άτομα, προσήχθησαν εκατόν ένα (101) και έγινε έλεγχος σε χίλια σαράντα πέντε (1.045) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επτακόσια πέντε (705) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες δεκαπέντε (215) παραβάσεις

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, παραισθησιογόνων μανιταριών και λαθραίου καπνού Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (26.11.2020), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια σαράντα πέντε (1.045) άτομα, εκ των οποίων τα επτακόσια είκοσι ένα (721) ήταν ημεδαποί και τριακόσια είκοσι τέσσερα (324) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια πέντε (705) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν ένα (101) άτομα, από τα οποία πενήντα τρία (53) ήταν ημεδαποί και σαράντα οχτώ (48) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν σαράντα τέσσερα (44) άτομα. Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ενας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν σαράντα ένα (141) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εβδομήντα τέσσερις (74) παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκαν: Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ


Λουτράκι 
Δείτε την Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του 21χρονου που έκαιγε κάδους στους Αγίους Θεοδώρους

Συνελήφθη, στις 27.11.2020 το πρωί, στου Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 21χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα προκάλεσε εμπρησμό σε κάδους απορριμμάτων. Επιπλέον, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.11.2020 έως και την 27.11.2020, είχε προκαλέσει πυρκαγιά, συνολικά, σε έντεκα (11) κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή τους.


Βόχα 
Θρίλερ! Αστυνομική καταδίωξη με πυροβολισμούς σε αρχαιοκάπηλους στην Βόχα


Μεγάλη καταδίωξη σημειώθηκε στις 12 περίπου το μεσημέρι στο Ζευγολατιό. Αγνωστοι προσπάθησαν να πουλήσουν Αρχαία όταν όμως αντελήφθησαν τους Αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν. Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη, με πυροβολισμούς και τους αστυνομικούςνα σημαδεύουν στα λάστιχα των οχημάτων των δραστών. Αυτοί όμως βρήκαν καταφύγιο στον καταυλισμό και εκεί να χαθούν τα ίχνη τους. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει αυτή των ώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους. Να προσθέσουμε πως και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι αρχαιοκάπηλοι στην συναλλαγή τους βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα. korinthosnews | 28-11-2020


Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης στο Κιάτο

korinthosTV Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 24.11.2020, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, για απάτη.


Κάηκε ολοσχερώς ελαιοτριβείο στη Ρίζα Ξυλόκαστρου

Ολοσχερώς κάηκε μονάδα ελαιοτριβείου στην περιοχή Ρίζα Ξυλόκαστρου Κορινθίας. Το περιστατικό έγινε γνωστό στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 6.56 το πρωί. Αμεσα κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 οχήματα και 14 άντρες. Από το ανακριτικό κλιμάκιο εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια της πυρκαγιάς. Korinthostv


Με σύριγγες που περιείχαν διάλυμα ηρωίνης συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιάτο

Συνελήφθησαν, στις 29.11.2020 το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 23 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν δύο σύρριγες περιέχουσες ηρωίνη σε διάλυμα, έτοιμες προς χρήση και -3ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.


Έκλεψαν το κλιματιστικό απο το Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων

Την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στο Δημοτικό Σχολείο Εξαμιλίων έκλεψαν άγνωστοι. Οι άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, έκλεψαν την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού από το Σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια