Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1699

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ



Τα παιδιά μας καλούνται με αυτοπεποίθηση και ηρεμία να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους. Αρκεί να θυμούνται όμως ότι είναι η Αρχή της προσπάθειας τους και όχι το Τέλος. Θα έχουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξουν την Αξία τους σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Καλή επιτυχία. Σας εμπιστευόμαστε!



Με τη Βουλευτή Κορινθίας σε ευρεία σύσκεψη Παραγόντων της Αυτοδιοίκησης Συναποφασίστηκε λίστα ενεργειών για τις εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021»



Ενημερωτική Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Παιδείας Πελοποννήσου κα Αθηνά Κόρκα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κο Αναστάσιο Γκιολή και με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κο Χάρη Βυτινιώτη πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη- Βιλιάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Σούκουλη χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συμφωνήσαμε ότι η ιστορική μάχη των Δερβενακίων, η ιστορική Μάχη της Περαχώρας καθώς και η αναστήλωση του Αρχοντικού Νοταρά στα Άνω Τρίκαλα θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό του προγράμματος των επικείμενων δράσεων τόσο της Περιφέρειας όσο και της Επιτροπής Ελλάδα 2021. 

Είμαι πεπεισμένη ότι ο εορτασμός της Επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης αφενός θα αποτελέσει ημερομηνία ορόσημο για την περαιτέρω καλλιέργεια της συλλογικής εθνικής μας μνήμης και αφετέρου θα συμβάλει στην ενίσχυση της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία αλλά και την άψογη συνεργασία.» 

Κύπρου 59, 201 00 Κόρινθος – τηλ.: 2741181032, fax: 27410 80986 

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα – τηλ.: 2111822050, fax: 210 370 6597 
e-mail: marilenasoukouli@gmail.com, 
m.soukouli@parliament.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια