Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1695

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ο «Κορίνθιος»

Θεέ μου, γλύτωσέ μας από τους σωτήρες…

Η δεκαετία, που μας άφησε άναυδους από τις δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις, να φύγει και να μην ξαναέλθει ποτέ πιά. Τα σενάρια τρομολαγνείας, που μας τάϊζαν νυχθημερόν τα κατεστημένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έπαιξαν και σ΄αυτή τη χρονική διάρκεια το βασικό ρόλο τους. Η μισθοσυντήρητη αποστολή προώθησης του ¨κακού¨ δεν είχε τελειωμό. Αλλεπάλληλα τα γεγονότα εθνικής ταπείνωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, αρπαγής του Εθνικού μας πλούτου, πτώχευσης της χώρας και των πολιτών, τρόμου, εθισμού στο κακό, στην παραπληροφόρηση, ώστε να μας απασχολούν για να αποφύγει ο άμοιρος πολίτης να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρο του και ποία δεσμά προετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. 

Το σκουπιδαριό των δελτίων ειδήσεων και οι τηλεπαρουσιάσεις, που προβάλλονταν με κάθε είδους χυδαιότητα και ακαταλαβίστικη γλώσσα, που προβάλλεται σαν ¨In¨, είχαν εισβάλλει μέσα στα σπίτια του κάθε νοικοκύρη, που από μαχόμενος τον αγώνα τον καλό για μίαν αξιοπρεπή οικογενειακή διαβίωση, τείνει να τα παρατήσει και να γίνει « ο άνθρωπος του καναπέ ». Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο μας, δεν είναι τυχαία γεγονότα, ούτε συμβαίνουν χωρίς υποβολέα του παρασκηνίου. Τα πάντα έχουν την εξήγησή τους. Τον γνωστό άγνωστο σχεδιασμό, τις ομάδες που εργάζονται με παχυλούς μισθούς και παρουσιάζουν τις οδηγίες προς τους εκτελεστές με ενορχηστρωτές και αποδέκτες τις ηγεσίες μερικών πολιτικών κομμάτων. 

Η κυριότερη στρατηγική συνιστώσα της βαρβαρότητας και της θηριωδίας, που βιώσαμε περισσότερο από κάθε τι άλλο το έτος 2017, εκτός από την οικονομική εξαθλίωση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας ήταν και είναι η τρομοκρατία. Όλοι αυτοί, που δημιουργούν τα τρομοκρατικά κτυπήματα, ως εκτελεστές είναι θύματα της ραδιουργίας των δήθεν Ιερατείων της θρησκείας του Ισλάμ, που επιλέγουν τους ¨καμικάζι¨ και τους μεταμορφώνουν σε ζωντανά οπλοστάσια. Τα κτυπήματα; Όπως θα έχετε παρατηρήσει έχουν και αυτά τον ιδιαίτερο σκοπό τους, εκτός από αυτόν που ισχυρίζονται οι ηγεσίες των οργανώσεων. Αποτελούν για τις μυστικές υπηρεσίες κρατών μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής. Το ζούμε με τις τρομολίστες που πλασάρονται σε επίκαιρο χρόνο για άσκηση πιέσεων και εκβιασμών στις κυβερνήσεις. Μας έχουν στην τσίτα, που λέει και ο Λαός. 

Όλοι οι μεγάλοι στην ηλικία ζήσαμε αμέσως μετά την Αντιπολίτευση του Ιουλίου 1974 τον μύθο της «17Ν», με αλλεπάλληλες δολοφονίες. Και αυτές σχεδιασμένες επίκαιρα και σύμφωνα με τη λεγόμενη «Κοινωνική μηχανική». Εμφάνιζε τον ελληνικό λαό και τους Αμερικανούς απειλούμενους από κοινού από το δεισιδαιμονικό τέρας της τρομοκρατίας. Έτσι προλειένετο το έδαφος για πλήρη αμερικανική υποτεγή. Για να αντιμετωπίσουν οι μυστικές υπηρεσίες ηγετικών κρατών το εναντίον τους φρόνημα των Ελλήνων και τις αγωνιστικές μας παραδόσεις κατασκεύασαν μια τρομοκρατική οργάνωση, που εστρέφετο φαινομενικά και εναντίον των ιμπεριαλιστών. 

Έτσι πρόβαλαν την ανάγκη της άμυνας όλων απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο, που μας απειλούσε. Παράλληλα με την τοποθέτηση της Ελλάδας σε μόνιμη κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», επιχειρήθηκε η μείωση του αντιαμερικανισμού και ο στιγματισμός κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης, ως τρομοκρατικής. Στον απόγειο αυτής της ανίερης προσπάθειας παρουσι΄παστηκε η λεγόμενη «Πανδημία του Κορονοϊού» με ομοβροντία σπορά ειδήσεων τρομολαγνοίας με τα γνωστά μέτρα και αποτελέσματα που τα βιώνουμε ακόμη χωρίς να ξέρουμε τι ημέρα ξυμερώνει. Και αναρωτιόνται μερικοί τι έγινε και ξεφούσκωσε το ¨ποτάμι της οργής¨ μετά τα Μνημονιακά μέτρα. Ήταν απλό πράγμα για το ¨Σύστημα¨. Μία βόμβα μολότωφ στην Τράπεζα Μαρφίν από τις μισθοφορικές τρομοκρατικές οργανώσεις , εμφάνιση και φυσική ή τυχαία διασπορά του ιού, δημιουργούμε τρεις παράλληλες απώλειες, εξωθούμε τους Λαούς στην υστερία του φόβου, αθωώνουμε τους ενόχους, εθίζουμε το ανθρώπινο γένος στην αποδοχή «παράδοσης άνευ όρων», σκουπίζουμε και… τελειώσαμε… Θεέ μου, γλύτωσέ μας από τους σωτήρες… 


« Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια