Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1691


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ



Παγκόσμια «βόμβα» από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ για το «σφράγισμα» του Bill Gates 
Άφωνος ο πλανήτης με όσα προωθούνται… 


 19 Απριλίου, 2020
Ο Bill Gates επιθυμεί να προωθήσει σε όλον τον κόσμο μία ψηφιακή ταυτότητα, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, το οποίο θα «σφραγίζει», κατά κάποιον τρόπο, τους ανθρώπους, αποδεικνύοντας πως έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αντισώματα αλλά ταυτόχρονα, όπως παραδέχονται πλέον ανοιχτά δημοσιογράφοι -και όχι μόνο- στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, θα τους εντοπίζει. 

Τι πιστεύει για όλα αυτά ο Γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, William Barr; Μιλώντας στην Λόρα Ιγκράχαμ του τηλεοπτικού σταθμού, Fox News, δήλωσε πως ανησυχεί πολύ με την προφανή επιθυμία του Μπιλ Γκέιτς να λανσάρει «ψηφιακά πιστοποιητικά. Ο Μπιλ Γκέιτς, το Ίδρυμα Γκέιτς τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης ψηφιακών πιστοποιητικών που θα πιστοποιούν ότι τα άτομα, οι Αμερικανοί πολίτες, έχουν ανοσία σε αυτόν τον ιό και ενδεχομένως σε άλλους ιούς, για διευκολυνθούν στο να ταξιδεύουν, να δουλεύουν κτλ. Ως φιλελεύθερος πολίτης, τι σκέφτεστε, σχετικά με αυτών των ειδών τους μηχανισμούς, θα λέγαμε, εντοπισμού, οι οποίοι, πιθανώς υιοθετηθούν, προκειμένου να ανοίξει ξανά η οικονομία μας;», ρώτησε τον Εισαγγελέα η δημοσιογράφος του FOX. 

«Ανησυχώ πολύ για αυτήν την διολίσθηση σε ό,τι αφορά την συνεχιζόμενη παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας», απάντησε ο Barr και συνέχισε: «Θεωρώ πως κατά την διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης, τα κατάλληλα και λογικά βήματα είναι κατανοητά». «(Το ψηφιακό πιστοποιητικό) θα με προβλημάτιζε, καθώς και ο εντοπισμός των ανθρώπων, ειδικά αν συνεχιζόταν για μεγάλη χρονική περίοδο».




 Ο Κομμουνιστής ΚΙΜ: έσπασε το Παγκόσμιο απαρτχάιντ Ανάστασης και σ΄ ανοιχτές εκκλησίες ο κόσμος γιόρτασε την Ανάσταση… 


 Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020: Ο Κιμ έσπασε το Παγκόσμιο απαρτχάιντ Ανάστασης και σ΄ανοιχτές εκκλησίες ο κόσμος γιόρτασε την Ανάσταση…..Ο Θεός να ευλογεί τον Κιμ και τον υπέροχο λαό του που αντιτάσσονται στην Παγκόσμια Ανταρσία… 

Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες και το κείμενο που δημοσιεύει η ρώσικη πρεσβεία στη Βόρεια Κορέα. 

”Πάσχα στην Πιονγιάνγκ 
Το Πάσχα είναι η πιο σημαντική, χαρούμενη και αγαπημένη γιορτή ολόκληρου του χριστιανικού κόσμου. Σε αντίθεση με πολλές χώρες όπου, ως μέρος της καταπολέμησης της επιδημίας, οι αρχές επέβαλαν περιορισμούς στις επισκέψεις σ’ εκκλησίες, οι Ορθόδοξοι της Πιονγκγιάνγκ (προσωπικό της πρεσβείας και μέλη των οικογενειών τους) μπόρεσαν να συναντήσουν την Αγία Ανάσταση στην με κάθε επισημότητα νυχτερινή λειτουργία. 

Επιπλέον, παρά την απουσία κρουσμάτων της νόσου και τη σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών καραντίνας, τηρήθηκαν όλες οι προφυλάξεις που καθορίστηκαν στη DPRK και συνιστώνται από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Δυστυχώς, φέτος, λόγω του κλεισίματος των συνόρων, για πρώτη φορά στην ιστορία της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας, αδελφοί και αδελφές από τη Μητρόπολη Primorsky δεν ήρθαν σε εμάς, αλλά στην Πασχαλινή προσευχή ενωθήκαμε ψυχικά μαζί τους και με όσους περνούν αυτές τις υπέροχες γιορτές σε απομόνωση, νοσοκομείο και ειδικά με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μας που εργάζονται ανιδιοτελώς στους χώρους εργασίας τους. 
Μετά την λειτουργία σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση, τα κέικ και τα αυγά αφιερώθηκαν στην εκκλησία – για τη χαρά των παιδιών και των ενηλίκων. Χριστός Aνέστη!” 
dimpenews.com





 «Πολιτισμός»! Ισλαμιστές γκρεμίζουν μετά ιαχών Ελληνορθόδοξη εκκλησία σε τουρκοκρατούμενη περιοχή της Συρίας 


20 Απριλίου, 2020 
Εκστασιάζονται με την καταστροφή εκκλησιών. Ένα βίντεο οργής έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες μέσω των social media, καταγράφοντας ισλαμιστές τρομοκράτες να γκρεμίζουν ό,τι απέμεινε από αρχαία εκκλησία στη Συρία. Οι παρακάτω θλιβερές εικόνες διαδραματίζονται στην επαρχία της Ιντλίμπ, μέρος της οποίας σφυροκοπείται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. 

Με απίστευτο θράσος λοιπόν οι φιλότουρκοι ισλαμιστές καταστρέφουν οτιδήποτε θυμίζει πως στα εδάφη αυτά της Συρίας υπήρξε (και υπάρχει) χριστιανισμός και αρχαία ελληνικά μνημεία. Την ώρα μάλιστα που ….κατορθώνουν να γκρεμίσουν τα απομεινάρια της εκκλησίας του Αγίου Συμεών του Στυλίτη, κραυγάζουν «Αλ- λάχ-ου Ακμπάρ»




 Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα – Φόβοι για επιθέσεις αυτοκτονίας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης 


20 Απριλίου, 2020 
Έγγραφο «φωτιά»... Σύμφωνα με μυστικά έγγραφα που διέρρευσαν, η Τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ, έχει ΗΔΗ διεισδύσει σε στρατόπεδα παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, προκειμένου, υποτίθεται, να κατασκοπεύσει επικριτές της ισλαμικής κυβέρνησης του προέδρου Ερντογάν. Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα, με αναφορά στην Nordic Monitor, μέλη της κοινότητας Γκιουλέν που επέκριναν τον Ερντογάν και αναγκάστηκαν να φύγουν στην Ελλάδα, μένουν σε καταυλισμούς αλλοδαπών. Το έγγραφο σφραγίστηκε ηλεκτρονικά με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2019 όταν και κοινοποιήθηκε ως έγγραφο εσωτερικό σε άλλους κλάδους της κυβέρνησης, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών (Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi) Τα σημεία με κίτρινο μαρκαδόρο στο απόρρητο έγγραφο της υπηρεσίας Πληροφοριών, αφορούν κατασκόπευση αλλοδαπών στην Ελλάδα (Yunanistan). Βέβαια, το γεγονός πως υπάρχουν δραστηριότητες της ΜΙΤ στην Ελλάδα και δη σε κέντρα των παράνομων μεταναστών, είναι γνωστό στους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ 

Εντούτοις στην δημοσιότητα δόθηκε ένα σπάνιο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο επιβεβαιώνει τέτοιες επιχειρήσεις σε ελληνικό έδαφος. Επαναλαμβάνουμε πως το έγγραφο αποκαλύπτει την παρακολούθηση από την πλευρά της Τουρκίας «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν, που είναι στην Ελλάδα, με επίσημη δικαιολογία, να εντοπίσει ονόματα και σχέδια αυτών πού βρίσκονται στο εξωτερικό διωγμένοι από το καθεστώς Ερντογάν. 

Είναι σχεδόν σίγουρο πως η Τουρκία δεν περιορίζεται στην έρευνα κατά Γκιουλενιστών. Πράκτορες της MIT δεν αποκλείεται να έχουν εισχωρήσει σε καταυλισμούς αλλοδαπών, προκειμένου να τους οργανώσουν, σε περίπτωση εξέγερσης κατά της Ελλάδας, με ταυτόχρονο επεισόδιο σε Αιγαίο η Θράκη. Τι θα μπορούσαν να κάνουν στρατολογημένοι «μετανάστες» κατά της Ελλάδας; Όπως είπαμε να εξεγερθούν, να προκαλέσουν δολιοφθορές αλλά και κάτι άλλο, πολύ πιο φοβερό. Σύμφωνα με τον Ali Erbas, ο οποίος έχει διοριστεί από τον ίδιο τον Ερντογάν προσωπικά σε κορυφαίο ιμάμη της χώρα, η επίθεση αυτοκτονίας είναι μία αποδεκτή πολεμική πράξη, σε περίοδο που υπάρχει πόλεμος, προκειμένου να σκοτωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα από τον εχθρό. Οι δηλώσεις έγιναν, με αφορμή την διαμάχη Ισραήλ-μουσουλμάνων, αλλά θα μπορούσαν να αφορούν και την Ελλάδα, εν καιρώ σύγκρουσης με την Τουρκία. 

Ο Ali Erbas ελέγχει περίπου 80.000 τζαμιά με 150.000 ιμάμηδες σε όλοι την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων κάποιων σε Ευρώπη και Αμερική, τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από την Άγκυρα. 
Πηγή: el.gr





 Κορωνοϊός/Γερμανία: Επιστροφή στην κανονικότητα - Ποια καταστήματα ανοίγουν 


19.04.2020: Επιχειρηματίες αναμένουν με ανυπομονησία να ανοίξουν τις πόρτες των καταστημάτων τους στη Γερμανία τη Δευτέρα, βάζοντας τέλος στο λουκέτο ενός μήνα, λόγω του κορωνοϊού, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg. Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, η Γερμανία, επιχειρεί από αύριο τo πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, με την κυβέρνηση της καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέπει το άνοιγμα των μικρότερων καταστημάτων, αίροντας το μέτρο προσωρινής αναστολής λειτουργίας εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Οι περιορισμοί ήταν «απειλή για την ύπαρξή μας ως επιχείρηση», δηλώνει ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, που είδε τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 90% τον Μάρτιο, ενώ το κόστος λειτουργίας μειώθηκε μόνο κατά το ένα τρίτο. Το προσωρινό «λουκέτο» είχε στοιχίσει στις γερμανικές επιχειρήσεις λιανικής σχεδόν 30 δισ. ευρώ σε χαμένες πωλήσεις, ωθώντας πολλά καταστήματα στα πρόθυμα της χρεοκοπίας, εξηγεί ο αρθρογράφος. 

Kαταστήματα λιανικής κάτω των 800 τετραγωνικών μέτρων θα ανοίξουν από αύριο, όπως και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καταστήματα ποδηλάτων και βιβλιοπωλεία. Μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια και μεγαλύτερα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Παράλληλα, η κυβέρνηση συστήνει «επιτακτικά» σε όλους να φορούν μάσκες. Οι εξελίξεις στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης θα παρακολουθούνται στενά, αποτελώντας «οδηγό» και για τις υπόλοιπες χώρες, όπως Ιταλία και Ισπανία, για το επόμενο βήμα μετά το lockdown.

Δεν υπάρχουν σχόλια