Header Ads

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΑ φ.1681

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμαρχος Κορινθίων:

Ήταν προσωπικό μου στοίχημα η συνέχιση και ολοκλήρωση της πλατείας.


Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα προχωρά το έργο της «Παναγή Τσαλδάρη»

Δείγμα γραφής η συνέχιση του έργου της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη για το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Το έργο παρελήφθη το Σεπτέμβριο βαλτωμένο και στα όρια της έκπτωσης. 5,5 μήνες μετά έχει λάβει «μορφή» αφού ο εργολάβος εργάζεται εντατικά για την ολοκλήρωση και παράδοσή του στα τέλη Μαΐου. Η επιτυχία πιστώνεται προσωπικά στο Δήμαρχο Κορινθίων ο οποίος επέλεξε τότε την δύσκολη και συνετή λύση, την συνέχιση και ολοκλήρωση της πλατείας και όχι την έκπτωση του εργολάβου διαδικασία η οποία θα οδηγούσε ενδεχόμενα και σε δικαστική διαμάχη ετών αφήνοντας ένα τεράστιο εργοτάξιο στο κέντρο της πόλης για άγνωστο χρονικό διάστημα. «Η Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Σήκωσα ο ίδιος το βάρος της διαπραγμάτευσης με τον εργολάβο και μέσα από αρκετές συζητήσεις κατόρθωσα την αποκατάσταση των σχέσεων και την συνέχιση του έργου» θα πει ο Δήμαρχος Κορινθίων καθιστώντας σαφές πως το πλαίσιο τόσο των όρων και των προϋποθέσεων όσο και το οικονομικό δεν άλλαξαν ούτε στο ελάχιστο. «Κλήθηκα να πάρω μια απόφαση τις πρώτες ημέρες της θητείας μου και πήρα την δύσκολη και την συνετή. Να διαπραγματευτώ με τον εργολάβο ώστε το έργο να ολοκληρωθεί βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί! Το νέο πλαίσιο έχει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και φυσικά ρήτρες συνέπειας και των δυο πλευρών! 

Ήταν δύσκολο και περίπλοκο γιατί οι ενέργειες τις προηγούμενης δημοτικής αρχής είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Μια έκπτωση του εργολάβου αφενός θα οδηγούσε σε χρόνια δικαστική επίλυση και αφετέρου σε ένα νέο διαγωνισμό για μια νέα σύμβαση που θα ταλαιπωρούσε- άγνωστο για πόσο- την πόλη η οποία θα έπρεπε να συνεχίσει να λειτουργεί μ έναν τεράστιο εργοτάξιο στο κέντρο της! 

Αυτή προσωπικά για εμένα δεν ήταν επιλογή! Διαπραγματεύτηκα, εξομάλυνα τις σχέσεις, έθεσα νέο πλαίσιο και βάσει αυτού η πλατεία θα παραδοθεί σύμφωνα με την σύμβαση και χωρίς επιπλέον κόστος στα τέλη Μαΐου. Το καλοκαίρι λοιπόν οι Κορίνθιοι αλλά και όσοι επισκέπτονται την πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν την πλατεία. 

Οι καθημερινές εργασίες στην κεντρική πλατεία της πόλης επιβεβαιώνουν με τον πιο ηχηρό τρόπο την συνέπεια λόγων και έργων του Δημάρχου Κορινθίων, την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία του περι ενεργειών που εξυπηρετούν πρώτα και πάνω απ όλα το συμφέρον των δημοτών.Στο συγκεκριμένο έργο το οποίο θα προσδώσει με την ολοκλήρωση του «ανάσα» στο κέντρο της πόλης πρέπει να σημειωθεί πως θα υπάρξουν εκ νέου παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή ούτως ώστε να έρθει πιο κοντά στο project που και προεκλογικά πολλάκις είχε ειπωθεί, παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το πράσινο και με την παιδική χαρά της πλατείας.



Ο Δήμος Κορινθίων καταρτίζει Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 

Βασίλης Νανόπουλος: 

Ζητώ ταχύτητα και αποτελεσματικότητα  στην σύνταξη του Ε.Π. 



Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 06.02.20 η σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κορινθίων. Είναι μια «τομή» στον τομέα της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου, μια «αλλαγή» που ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δρομολογεί ώστε να καταστεί εφικτή η εφαρμογή του αναπτυξιακού πλάνου των επόμενων ετών. «Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτυπώνει τους Άξονες της Στρατηγικής μας. Η συμμετοχή σας στην κατάρτιση του λόγω θέσεως, γνώσεως και εμπειρίας είναι καθοριστική» σημείωσε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα στελέχη του Δήμου, Προϊσταμένους, Αναπληρωτές και Τμηματάρχες, τονίζοντας την αξία του Σχεδίου αλλά και την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης και εφαρμογής του. «Ζητώ από εσάς ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η διαδικασία σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι θεμελιώδης και κομβική για την εφαρμογή του αναπτυξιακού μας πλάνου, το ίδιο το Πρόγραμμα αποτελεί βασικό εργαλείο προγραμματισμού, δράσεων , και ανάπτυξης .» 

Η ομάδα εργασίας, υπηρεσιακοί παράγοντες και Αυτοτελές γραφείο προγραμματισμού, με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Μελετών και Ανάπτυξης Γιάννη Γκεζερλή και την συνεργασία του Γενικού Γραμματέα Νεκτάριου Σπηλιόπουλου προχωρά άμεσα 
Στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης 
Την αξιολόγηση 
Την σύνταξη του Προγράμματος με την αποτύπωση του στρατηγικού σχεδίου, του οράματος και των αξόνων υλοποίησης 
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι το σημαντικότερο εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία του δήμου αλλά και την ανάπτυξη του σε βασικούς τομείς όπως: 
Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής 
Κοινωνική Πολιτική 
Υγεία και Παιδεία 
Πολιτισμός και Αθλητισμός 
Τοπική Οικονομία 
Υποδομές – Έργα 



Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων  με Διοικητή Γ.Ν.Κ  


Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Γρηγόρη Καρπούζη υποδέχτηκε την Τετάρτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ.Καρπούζη καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε προσφάτως σημειώνοντας την σπουδαιότητα και τον νευραλγικό ρόλο του νοσηλευτικού ιδρύματος για το νομό Κορινθίας και την ευρύτερη περιοχή αφού είναι ένα ίδρυμα σε κομβική θέση και σε εφημερία καθ όλη την διάρκεια του έτους. Στην διάρκεια της συζήτησης αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας του δήμου με το νοσοκομείο με έμφαση στην επιβάρυνση που έχει υποστεί από την λειτουργία των δυο δομών φιλοξενίας μεταναστών στο στρατόπεδο της πόλης.



ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ


Συνάντηση του Δημάρχου Ανν Παπακυριάκου με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη παιδείας Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα


Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στο Ζευγολατιό συνάντηση του Δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου με την θεματική Αντιπεριφερειάρχη παιδείας και Πολιτισμού κα. Αθηνά Κόρκα. 

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σιάχος Ανδρέας, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ κα. Μαρία Καλλίρη καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ κ. Κώστας Σχοινοχωρίτης. 

Συζητήθηκαν θέματα του Δήμου που άπτονται στον προγραμματισμό δράσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. 

Ειδικότερα συζητήθηκαν δράσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο και οι οποίες αφορούν πολιτιστικέςαθλητικές εκδηλώσεις. 

Η κα. Κόρκα ενημέρωσε από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου για όλα τα προγράμματα που είναι ήδη σε εξέλιξη και αυτά που έπονται. 

Ο Δήμος και η Περιφέρεια θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή και γόνιμη συνεργασία με στόχο την προώθηση όλων των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο μας στους προαναφερόμενους τομείς.




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020


Η παράταξή μας έχει χαρακτηρίσει τον τουρισμό βασικό άξονα ανάπτυξης του Δήμου μας για να αποκτήσει και πάλι την αίγλη και το κύρος που του αξίζει και να καταταγεί στις πιο αναγνωρισμένες Διεθνείς Τουριστικές περιοχές υψηλού κύρους. 

Προς την κατεύθυνση αυτή η Δημοτική μας Σύμβουλος κα Κασσιανή Κόντη, κατέθεσε στην Επιτροπή Τουρισμού, ως μέλος της, την 24η Ιανουαρίου 2020, γραπτές προτάσεις και μεταξύ των άλλων, πρότεινε τη δημιουργία Γραφείου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου μας και την πρόσληψη εξειδικευμένου στελέχους για την ανάπτυξη και την προώθηση του τουρισμού. 

Θεωρούμε ότι η γενικότερη χάραξη της στρατηγικής και της πολιτικής ευθύνης πρέπει να ανήκει στον Δήμο μας και πολύ περισσότερο στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε με τις αποφάσεις του να καθοδηγεί, εποπτεύει και συντονίζει όλους τους φορείς που έχουν ως αρμοδιότητα το αντικείμενο του Τουρισμού. 

Η πρότασή μας, για τη δημιουργία Γραφείου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου μας και πρόσληψης, με διαφανείς διαδικασίες, εξειδικευμένου στελέχους, δεν έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία. Οπότε αναμένουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής Τουρισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας της, έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και εισηγείται θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο που σχετίζονται με την ανάπτυξη του Τουρισμού και την προβολή του Δήμου μας. 

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η τουριστική θερινή περίοδος 2020 δεν έχει τεθεί ως θέμα, προς συζήτηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τη Δημοτική Αρχή, όπως και μέχρι τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει γίνει απολογισμός της θερινής περιόδου 2019, παρά το αίτημά μας προς τούτο, αφουγκραζόμενοι τις διαπιστώσεις της κοινής γνώμης, για άμεση λήψη μέτρων προς βελτίωση της τουριστικής εικόνας του Δήμου μας. 

Δημοτική Παράταξη «Αλλάzουμε ΜΑΖΙ» Γιώργος Γρηγοράκος



ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις Νεμεάτικου Καρναβαλιού με παρέλαση καρναβαλιστών.



Μετά την απουσία πολλών ετών, ο Δήμος Νεμέας υποδέχθηκε με τον παραδοσιακό τρόπο την έναρξη του Τριωδίου. Οι καρναβαλιστές πέρασαν από τα χωριά του Δήμου μας και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της Νεμέας με μουσική, χορό, μεζέδες και καλό κρασί! 

Σε δήλωσή του, στο nemeapress, o Αντιδήμαρχος Δήμου Νεμέας Αθανάσιος Καρκώνης αναφέρει: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοηθούν καθημερινά για να πραγματοποιηθεί το φετινό Νεμεάτικο Καρναβάλι.



ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


«ΠΡΩΤΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «συνΔΗΜΟΤΕΣ»
ΚΙΑΤΟ 12 - 2 - 2020
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 


-Η διαχείριση των πάσης φύσεως απορριμμάτων στον Δήμο Σικυωνίων από την ανάληψη της εξουσίας της Δημοτικής αρχής το 2010 μέχρι σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν την απασχόλησε. Είναι ευτύχημα για τον τόπο μας που ο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου απορροφά μεγάλες ποσότητες αστικών απορριμμάτων. 

-Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα με την εναπόθεση των απορριμμάτων από τους Δημότες στην πόλη και την περιοχή. [Ανθυγιεινές καταστάσεις –προστασία του περιβάλλοντος Κ.Λ.Π.] 

Πέραν αυτού πολλά αστικά και πάσης φύσεως απορρίμματα και αδρανή υλικά, ο Δήμος πολλές φορές τα διοχέτευε, μπορεί ακόμα να διοχετεύει, στον κορεσμένο ΧΥΤΑ Κιάτου που με απόφαση των αρμοδίων Υπηρεσιών της Περιφέρειας διακόπηκε η λειτουργία του από τον Φεβρουάριο του έτους 2015. 

-Όσον αφορά την αποκατάσταση της τοξικής βόμβας του ΧΥΤΑ Κιάτου, δυστυχώς δεν προκύπτει καμία ενέργεια για την αποκατάστασή του. Τα τοξικά απόβλητα που δημιουργούν προβλήματα στο περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα, μέσω του ποταμού Ελισσώνα, καταλήγουν στην θάλασσα στο κέντρο της πόλης του Κιάτου. 

-Επίσης είναι γνωστό ότι στον Δήμο μας το σοβαρό ζήτημα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων λειτουργεί με τον ερασιτεχνικό πρόχειρο τρόπο που γίνεται η περισυλλογή και αποκομιδή τοις. 

-Πρόσφατα [14-12020] ξέσπασε πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης απορριμμάτων του Δημητρίου Ραψωματιώτη στο Μπολάτι Κορινθίας, με αποτέλεσμα να σταματήσει για κάποιο χρονικό η λειτουργία του. 

Η Δημοτική αρχή δεν ενημέρωσε τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων, ως όφειλε, ότι δεν λειτουργούσε ο τομέας της ανακύκλωσης στον Δήμο μας, έστω με ερασιτεχνικό τρόπο, για να ενημερωθούν οι Δημότες μας για την εξέλιξη αυτή. 

-Να υπογραμμίσω εδώ δυο σοβαρά θέματα που αφορούν την ανακύκλωση και τις πυρκαγιές στους χώρους εναπόθεσης των απορριμμάτων. 

1.-Όταν η πυρκαγιά εξερράγη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Ραψωματιώτη στο Μπολάτι Κορινθίας, καθηγητής χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην ΕΡΤ 3, μίλησε για τοξική βόμβα και ενημέρωσε τους πολίτες να μη βγαίνουν τα σπίτια τους και να μη καταναλώνουν λαχανικά. -Στη περιοχή μας είχαμε τα τελευταία χρόνια τρείς εκρήξεις πυρκαγιών [2013-2016] και πρόσφατα τον Οκτώβριο του 2019 στον ΧΥΤΑ Κιάτου και καμία ενημέρωσε δεν έγινε στους πολίτες του Δήμου μας για κινδύνους από τα τοξικά αέρια που εκπέμφθηκαν. Ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής σε σχετική ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο απάντησε ότι δεν είναι δικό του θέμα για να απαντήσει. 

2.-Ό Δήμος Κορίνθου, σύμφωνα με δημοσιεύματα κατασκευάζει εργοστάσιο ανακύκλωσης –κομποστοποποίησης απορριμμάτων το οποίο θα δημιουργεί κέρδη στον Δήμο Κορίνθου της τάξης των 0,5 -1 εκατ. ευρώ. Ο Δήμος Σικυωνίων δεν προέβη σε καμία ενέργεια επί [10][ χρόνια για την κατασκευή παρόμοιου εργοστασίου. 

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ



Προσλήψεις για όλους; ‘Η μόνο για όσους ψήφισαν με… ΣΥΝΕΣΙ;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΚΩΝΗ Παραθέτουμε Δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων που αφορά στο ζήτημα των προσλήψεων εργαζομένων στην Μηκώνη. 

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κιάτο, 11 Φεβρουαρίου 2020 

Προσλήψεις για όλους; ‘Η μόνο για όσους ψήφισαν με… ΣΥΝΕΣΙ; Με έκπληξη ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο και στο έγκυρο dikaiologitika.gr, πριν από δύο ημέρες, ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει προκηρύξει την πρόσληψη πέντε ατόμων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για λογαριασμό του δήμου Σικυωνίων και ειδικότερα του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ». 

Η έκπληξη εδράζεται στο γεγονός ότι θα περιμέναμε από την ίδια την δημοτική αρχή να δημοσιοποιήσει, με κάθε δυνατό μέσον, το συγκεκριμένο γεγονός, ώστε κάθε δημότης του δήμου μας που έχει τα προσόντα και είναι άνεργος, να διεκδικήσει το δικαίωμα στην εργασία. Μια δημοτική αρχή, μάλιστα, που διαθέτει και ηλεκτρονικό πίνακα, στο κέντρο της πόλης όπου αναρτώνται ανακοινώσεις για «ψύλλου πήδημα», δεν θεώρησε ενδιαφέρον να δημοσιοποιήσει την προκήρυξη των θέσεων. Άκρα του τάφου, σιωπή. Στην πορεία διαπιστώσαμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία έρχεται σε συνέχεια της αποκάλυψης που έκαναν οι «συνΔΗΜΟΤΕΣ» πριν από οκτώ μήνες (ΕΔΩ). Αφορούσε τις εργαζόμενες στην «ΜΗΚΩΝΗ», οι οποίες αναγκάστηκαν να παραιτηθούν το περασμένο καλοκαίρι -καθώς είχαν προσληφθεί εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ- και η δημοτική αρχή προσπαθούσε να βρει μαγικούς τρόπους για να καλύψει τις αμοιβές τους. Τέτοιοι τρόποι δεν έχουν βρεθεί και γι αυτό οι εργαζόμενες παραμένουν ακόμα απλήρωτες! 

Θυμίζουμε ότι ο τότε πρόεδρος της «Μηκώνης», Δημήτρης Ζάρκος, με κάθε δυνατό τρόπο, ισχυριζόταν πως όλα έχουν γίνει νόμιμα, ωστόσο η δράση μας είχε ως αποτέλεσμα τελικά να συρθεί εκών άκων στην διαδικασία του ΑΣΕΠ. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα. 

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως η δημοτική αρχή απέφυγε να δημοσιοποιήσει την ευκαιρία εργασίας, προκειμένου να μην σηκωθεί… σκόνη και να ενημερωθούν πρώτα (και ίσως αποκλειστικά) όσοι είχαν την… ΣΥΝΕΣΙ να ψηφίσουν ορθά στις εκλογές του περασμένου Μαΐου. 

Αντίθετα, είμαστε βέβαιοι πως η δημοτική αρχή ξέχασε την σχετική ανάρτηση, ζαλισμένη πιθανότατα από το μέτρημα των 20+20 εκατομμυρίων, που θα πέσουν στον δήμο μας μέσα στο 2020. Σε κάθε περίπτωση η πρακτική αυτή επιβεβαιώνει την ανατολίτικη νοοτροπία, με την οποία είναι εμποτισμένη η σημερινή διοίκηση του δήμου. Προσλήψεις από την πίσω πόρτα, εν κρυπτώ, χωρίς αξιολόγηση, με τον εργαζόμενο όμηρο του ρουσφετιού και με την κοινωνία απούσα, χωρίς την δυνατότητα να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. 

Οι «συνΔΗΜΟΤΕΣ» θα συγκρούονται με αυτές τις λογικές που κρατάνε τον δήμο μας –αλλά και τους δημότες και τους εργαζόμενους όμηρους της παλαιοκομματικής λογικής. 

Αυτοί την δουλειά τους κι εμείς την δική μας. 

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης «συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων









Δεν υπάρχουν σχόλια