Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ φ.1679

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 1-1



   Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη, η τοπική ΑΕΚ και η Κόρινθος 06 αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Όμως το αποτέλεσμα αυτό πλήγωσε την Κόρινθο στην απέλπιδα προσπάθεια, που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι ελπίδες είναι πλέον μαθηματικές, εκτός και αν γίνει κάποιο ...θαύμα και μέχρι τη λήξη των μεταγραφών που λήγουν σήμερα, ενισχυθεί οικονομικά η διοίκηση της ομάδας, που έχει αφεθεί παραδόξως στα χέρια και στην τσέπη του ενός ανδρός. Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μπινιάρης, πριμοδότησε την ομάδα στα αρχικά της στάδια και την διατήρησε στον πρώτο γύρο σε ικανοποιητική θέση της βαθμολογίας. Ήλθε όμως κάποια στιγμή που δεν μπορούσε μόνος του να σηκώσει το Οικονομικό βάρος μιας ολόκληρης πόλης και της Κορινθίας γενικότερα. Τέτοια αδιαφορία για την ποδοσφαιρική ιστορία μας από αυτούς που όφειλαν να είναι στο πλευρό της διοίκησης;. 
   Το παιγνίδι χαρακτηρίζεται από δύο χαμένα πέναλ0τι, ένα για κάθε ομάδα και τέσσερα δοκάρια, τρία για τους γηπεδούχους και ένα στη περίπτωση που στο 39’ ο Παπανικολάου κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Φίλης, που ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπροκάκη. Για τους Αρκάδες δύο σουτ στα δοκάρια του πολύ καλού Καρατζάογλου είχε ο Κολλιόπουλος (77’ & 79’), ενώ στο 20’ και ο Αρδάμης πάλι το σουτ που επεχείρησε είχε την ίδια τύχη. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρατζάογλου από την άσπρη βούλα ,αφού σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ανδριανός απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Και φτάσαμε στο 83’ όταν ο Πετρόπουλος έγραψε το 1-0 με την ελπίδα να δώσει την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όμως η χρυσή αλλαγή του Πάτρα, ο Τζαναβάρας στο 88’με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. 
   Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 85’ ο Μπαμπάϊ αντίκρυσε την 2η κίτρινη κόκκινη κάρτα του Διαιτητή του αγώνα Κομπιλύρη, (βοηθοί Καρβούνης -Μπουρίκας, όλοι ΕΠΣ Μεσσηνίας ).Δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε για τον αγώνα, αφού όλα για την ομάδα μας, που μόνο ένα θαύμα που πρέπει να συμβεί σήμερα Πέμπτη θα τη διασώσει.. Να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Κούβαλη, δημοσιογράφο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ , που μας βοήθησε στο ρεπορτάζ αυτό. 
   ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ :Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Καττής (46’ Μπουγάς ), Καψής, Καιάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος, Μπαλάσης. 
   ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καρατζάογλου, Παπουτσής, Φίλης, Λάρο, ΚουΪμέλης, Κεφάλας, Κόκκινος, Μπαμπάϊ, Λέσση (90’ Ρίνα ), Παπανικολάου, Νικολόπουλος (71’ Τζαναβάρας ). 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια