Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ 1678


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1
Επικράτησαν οι νικητές Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη.


Λαμία – Ολυμπιακός 0-4 : Θρύλος σαν πρωταθλητής άλωσε το άβατο της Λαμίας (0-4). Τρομερό ματς από τον Ελ Αραμπί, που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 13 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, γκολ και ασίστ από τον Βαλμπουενά. Στο +1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που νίκησε την ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0. Ήταν ισοπεδωτικός όπως στα περισσότερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχοντας σε ένα ακόμα αγώνα σε μεγάλα κέφια τον Ελ Αραμπί «άλωσε» το άβατο της Λαμίας και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της ομάδας του Ακη Μάντζιου με 4-0, για την 18η στροφή της Σούπερ Λίγκας.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 :    PAOK TV, VAR κι ένας ανεκδιήγητος Ισραηλινός ρέφερι σχημάτισαν εικονική πραγματικότητα για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ φέτος σε ντέρμπι (1-0). Έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και κέρδισε. Αυτό έγινε στην Τούμπα σε ακόμη μία βραδιά που η εξυγίανση έδωσε ρεσιτάλ ώστε οι «ασπρόμαυροι» να κερδίσουν και να μην μείνουν πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό στην κούρσα του τίτλου. Η ΑΕΚ έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Ισραηλινού διαιτητή Όρελ Γκρίνφελντ αλλά και το VAR που δεν είδαν ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στη φάση του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά και για δύο φάσεις που στην Ένωση ζητούν πέναλτι με το VAR να τα βλέπει όλα καλά. Με όλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Βιεϊρίνια (57′) φτάνοντας ξάνα σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.


Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0  : Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε στην έκτη θέση και ετοιμάζεται για τον πρόωρο «τελικό» του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Δώνης, Μακέντα και Ινσούα σκόραραν τα γκολ.  Όσους στόχους είχε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, τους πέτυχε με το 3-0 επί του Πανιωνίου. Με τη νίκη πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στην έκτη θέση με 25 πόντους, εκμεταλλευόμενος την ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα, ενώ υπερτερεί του συγκάτοικου Ατρόμητου στην ισοβαθμία. Δεν αγχώθηκε καθόλου, αφού βρήκε γκολ σε κομβικά σημεία του ματς.


Αστέρας Τρίπολης- ΟΦΗ 2-0  :  Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μπαράλες και συνέχισε την εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Κρητικούς (δεν έχει ηττηθεί ποτέ) στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Έβδομη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας για την ομάδα του Γιώργου Σίμου.  Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, εκτελώντας ισάριθμες φορές τον αντίπαλό του από την άσπρη βούλα με τον Μπαράλες και πήρε βαθμολογική ανάσα. Με τον τρόπο αυτό διατηρήθηκε η εξαιρετική παράδοση απέναντι στους Κρητικούς (δεν έχει ηττηθεί ποτέ) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την ομάδα του Ράσταβατς.


ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ 0 – 0 : Άσφαιρη  ήταν η αναμέτρηση μεταξύ Α.Ε. Λάρισας – Άρη Θεσσαλονίκης με  0 -0 σε έναν αγώνα, που δεν είχε να δείξει κάτι καλύτερο από τις δύο αμυντικές γραμμές, που στάθηκαν στο ύψος τους. Και οι δύο ομάδες από την έναρξη του αγών έδωσαν μεγάλη σημασία στο να μη δεχθούν γκολ και το πέτυχαν. Παράγοντες , παίκτες και φίλαθλοι μ άλλον έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο, έστω και με τον ένα βαθμό στη μοιρασιά. Στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι παρακολούθησαν την αρχή « Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη…


ΒΟΛΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1 -3 : Σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε στη 18η αγωνιστική η Ξάνθη με το ευρύ σκο Βόλος Ξάνθη  1-3 σε έναν αγώνα με πολύ αθλητικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των φιλοξενουμένων βρίσκεται βαθμολογικά  σε θέση  πεντάδας και πλέϊ οφ.Τα γκολ σημείωσαν στο 41΄ο Βαξεββανίδης, στο 56΄ισοφάρισαν με πολύ ωραίο γκολ σε 1-1 με τον


Δεν υπάρχουν σχόλια