Header Ads

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ελλάδα – Σερβία 26-7
Η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στην αντίστοιχη της Σερβίας, επικράτησε με το επιβλητικό 26-7 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



in.gr  12 Ιανουαρίου 2020, 17:15
Ιδανικός αντίπαλος για την εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών αποδείχθηκε η Σερβία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.  Η ελληνική ομάδα αξιοποίησε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 26-7, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση που θα βοηθήσει ψυχολογικά τις διεθνείς παίκτριες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Να θυμίσουμε ότι τα μεγαθήρια του ομίλου είναι η Ουγγαρία και η Ρωσία, με τον όμιλο της Εθνικής μας να περιλαμβάνει έξι ομάδες και ενώ περνούν οι τρεις πρώτες. Επόμενο εμπόδιο για τις παίκτριες του Γιώργου Μορφέση είναι εκείνο της Κροατίας.
Το ματς δεν αντέχει κριτικής, καθώς η Εθνική μας ομάδα απέδειξε από το πρώτο οκτάλεπτο την ανωτερότητά της, κλείνοντας την περίοδο με 9-1. Φαινόταν από νωρίς πως η σεμνή τελετή θα λάμβανε τέλος με συνοπτικές διαδικασίες, με το ημίχρονο να τελειώνει με 14-4 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις Ελληνίδες να είναι ασταμάτητες, φτάνοντας στο τελικό 26-7. Πρώτη σκόρερ ήταν η Μυριοκεφαλιτάκη με 6 γκολ, με την Ελευθερία Πλευρίτου να είχε 5 και την Ξενάκη 4.  Τα οκτάλεπτα: 9-1, 5-3, 5-2, 7-1
Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ. Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Μπενέκου 1, Κότσια 2, Νίνου 2, Πλευρίτου Ελ. 5, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια