Header Ads

Μία από τα ίδια! ... ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ : 4-1 / Οι Κορίνθιοι ανέτρεψαν το σε βάρος του γκόλ και πήραν μια νέα νίκη!


Η πρωταθλήτρια Κόρινθος 06 δύο στροφές πριν την στέψη, έκανε το καθήκον της και συνέχισε με νίκη στην 28η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας. Αυτή τη φορά νίκησε ε­ντός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Πανκαμαριακού με σκορ 4-1. Όπως ήταν αναμενόμενο η αήττητη ομά­δα του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη γοήτευσε με την απόδοσή της ακόμη μία φορά τους φιλάθλους και οπα­δούς της, που απολαμβάνουν το νέο ήθος και την ποι­οτική εμφάνιση των γηπεδούχων.. Παρά τις οποιεσδή­ποτε κοινοτυπίες και την απώλεια χαμένων ευκαιριών ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και πήρε δίκαια την νίκη. Χωρίς τα πρώτα της βιολιά, Βασίλη Φί­λη και Σάκη Τζανέτο (τραυματίες) , οι γηπεδούχοι δεν είχαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ρυθμό, καθαρό μυα­λό και κυρίως τους αυτοματισμούς που μας έχουν συ­νηθίσει, με αποτέλεσμα να τους βάλουν δύσκολα οι παίκτες του Χριστοδουλόπουλου. 
Στημένοι καλά στην άμυνα και με αιχμή του δόρατος τον Βαλάντη Μπασιώτη στην επίθεση, κατάφεραν να προηγηθούν οι Καμαρέοι στο 36’. Ο Μπασιώτης με ω­ραίο γυριστό και άπιαστο σουτ βολέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του 17χρονου Κι­ούλου, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει ανοίγοντας το σκορ σε 1-0 για τον Πανκαμαριακό..Η χαρά των φι­λοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού μέσα σε δύ­ο λεπτά οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Κόρινθος 06, λες και πάτησε κάποιος ένα κουμπί αφυπνίστηκαν, άφη­σαν κατά μέρος το φλοίαρο παιχνίδι και έγιναν αποτε­λεσματικοί, αλλάζοντας σελίδα. Πέτυχαν μέσα σε δύ­ο λεπτά δύο ισάριθμα γκολ ανατρέποντας την εικόνα του αγώνα.. Στο 43’ ο Καμπιώτης και στο 44’ ο Μυργιώ­της με πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Χαλαστάνη έβαλαν την Κόρινθο 06 στη θέση του οδηγού και το 2-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. 
Στο β’ ημίχρονο οι πρωταθλητές μπήκαν φουριόζοι, ανέβασαν απόδοση και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Βασιλάρη μόλις άρχισε το ματς στο 46’ και Τσα­τσόπουλο στο 49’ με το σκορ να ανεβαίνει στο 4-1.Α­πό εκεί μέχρι την λήξη του αγώνα, είχαμε ρεσιτάλ χα­μένων ευκαιριών με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλα­κα και αρχηγό των φιλοξενουμένων Κόνδη, ο οποίος παρά τα κιλάκια του έδειξε ότι την έχει τη θέση του γκολκήπερ, αφού με εντυπωσιακές αποκρούσεις κρά­τησε το σκορ σε τιμητικά πλαίσια, αποφεύγοντας την πανωλεθρία της ομάδας του. ..Έτσι το τελευταιο σφύ­ριγμα του πολύ καλού Διαιτητή του αγώνα Κωνστα­ντούλου, με βοηθούς Σαχίνη και Ξενόπουλο, έστειλε τις δύο ομάδες για τις διακοπές των εορτών του Πάσχα με νικήτρια την Κόρινθο 06 και σκορ 4-1. 
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σάββατο 4 Μαϊου με την πρωταθλήτρια πλέον να αγωνίζεται για την 29η αγωνιστική στα Αθίκια με τον Τενεατη. 

Α.Σ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κιουλος, Γκουριώτης (66’ Babay ), Οικονόμου, Μαγγίνας, Στασινόπουλος (75’ Τσάκα ), Βασιλάρης, Τσατσόπουλος, Χατζησοφρωνίου, Μυργιω­της (62’ Δημητριάδης ), Κάπλατζης (62’ Rossian ), Κα­μπιώτης. 

Α.Σ.ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ:Κόνδης, Χαλαστάνης, Πάνκο­λο, Κουρούμαλης (71’ Λυμπέρης ), Γκιγκέλος, Ματθαι­όπουλος, Μιχαλάκης, Ντοντάϊ (80’ λ.τ. Ράλλης ), Μπα­σιώτης, Παππάς, Λεπούρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια