Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Ο «Συστημικός» ΟΗΕ σχεδίασε το Μεταναστευτικό...


Σχέδιο υποδειχθέν από τον ΟΗΕ βρίσκεται σε εξέλιξη για εποικισμό της Ευρώπης με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως γράφει η βρετανική Express, ο ΟΗΕ συμβουλεύει την Ευρώπη να δεχθεί πολλά εκατομμύρια μετανάστες για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό της πρόβλημα. Μιλάμε δηλαδή ξεκάθαρα για εποικισμό, αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται για να εγκατασταθούν μόνιμα, ώστε να «αναπληρώσουν» το υποτιθέμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Όλα αυτά ο ΟΗΕ τα εισηγήθηκε σε μια έκθεσή του το 2001, δηλαδή προανήγγειλε αυτά, που πλέον σήμερα συμβαίνουν ... «ανθρωπιστικά».
Η έκθεση του ΟΗΕ προτείνει να «αναπληρωθούν» τα «κενά» των ντόπιων πληθυσμών στις χώρες της Ε.Ε. με μετανάστες. Στην έκθεση αναφέρεται ότι πρέπει να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 612.000 μετανάστες κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2000-2025 και 1.300.000 κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2025-2050. Αυτό προτείνεται, αντί να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό, που τόσο πολύ πολεμιούνται από τους κρατούντες. Υπενθυμίζουμε ότι αυτά ακριβώς υποστήριξαν και δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα στις αρχές του 2016, στη συνέχεια σιώπησαν από τις έντονες αντιδράσεις. Βεβαίως η λιτότητα που έχει επιβάλλει η Γερμανία μόνο την αύξηση των γεννήσεων δεν ευνοεί. Τι προειδοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
Ο Πλάτων, πριν 25 αιώνες, γράφει: «Αν όμως ο πληθυσμός [της πόλης, δηλ. του κράτους] ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες, που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» («Νόμοι», 741a). Ενώ και ο Πλούταρχος, 20 αιώνες πριν, εξηγεί γιατί: «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό, που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο» («Συμποσιακά», Δ΄, Πρόβλημα Α΄, 661C).
Με άλλα λόγια, η αποεθνοποίηση αποτελεί αυτοσκοπό για τους παγκοσμιοποιητές, που θέλουν εθελόδουλα πλάσματα για να τα ελέγχουν και όχι σκεπτόμενους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια