Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Μαυρίστε τους Ανάξιους Ευρωβουλευτές, που Πρόδωσαν Πόντιους και Ελλάδα…



Για τους Έλληνες Ευρωβουλευτές που εκλέγονται και αποστέλλονται στην Ευρωβουλή υποτίθεται για να υπερασπιστούν τα Εθνικά μας συμφέροντα έχουμε σχηματίσει χειρίστη εντύπωση με ελάχιστες, δυστυχώς, εξαιρέσεις. Τις απόψεις μας αυτές δεν τις κρατάμε για τον εαυτόν μας, αλλά τις έχουμε εκφράσει δημόσια « Με το θάρρος της γνώμης » από τις στήλες της εφημερίδας μας. Οι εκλεκτοί – υπό ερωτηματικό – του Ελληνικού Λαού πηγαίνουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις Βρυξέλλες και ενώ θα περίμενε κανείς να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις περί άλλων τυρβάζουν. Μεταλλάσσονται μέσα σε λίγους μήνες και από Έλληνες κατ΄ όνομα και διαβατήριο μεταλλάσσονται σε Γενίτσαρους Ανθέλληνες στην πρακτική τους βουλευτική καθημερινότητα, λες και πέρασαν κάποιο σχολείο ή δοκιμασία υποταγής και ΝΑΙ σε όλα κατά το δοκούν μίας άϋλης γραμμής.
Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, που παρήλθαν από την ένταξη της Ελλάδας στην αρχική ΕΟΚ, στα πρώτα χρόνια οι Ευρωβουλευτές μας ακολουθούσαν μία κάπως πολιτική γραμμή σύμφωνη με τα Ελληνικά συμφέροντα. Με την πάροδο των ετών όμως, κυρίως την τελευταία δεκαετία εκμαυλίστηκαν σχεδόν όλοι από το επικρατούν «Σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν σαν να είναι ξένοι προς τα Ελληνικά ενδιαφέροντα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που Ευρωβουλευτές δικών μας κομμάτων πρόδωσαν την αποστολή τους και καταψήφισαν ή δηλώθηκαν απόντες δια της απουσίας τους. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Οι Ευρωβουλευτές μας ανήκουν σε Κομματικές ομάδες και υποτίθεται πως για κάθε περίπτωση παίρνουν εντολές γραμμή από τα κόμματά τους.
Αυτή την εβδομάδα, όπως κατήγγειλε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, που φυλάττει Θερμοπύλες, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, όπου συμμετείχαν μόνο επτά (7) από τους είκοσι επτά (27) συνολικά Έλληνες και Κύπριους ευρωβουλευτές, οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο Μάνφερντ Βέμπερ, όπως και οι Σοσιαλιστές και οι Φιλελεύθεροι και ο Γκι Φερχόφστατ στάθηκαν στο πλευρό του Σουλτάνου κ. Ερντογάν και καταψήφισαν την πρότασή του, να προστεθεί στην Ημερήσια Διάταξη Δήλωση της Κομισιόν το θέμα «Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που έλαβε χώρα το διάστημα 1914-1923», για να συζητηθεί και να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι ευρωβουλευτές Νίκος Χουντής, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Επιτήδειος, Λάμπρος Φουντούλης, Ελευθέριος Συναδινός. Όλοι οι άλλοι πρόδωσαν τους Πόντιους και την Ελλάδα. Ντροπή τους. Μαυρίστε τους Ανάξιους στις επικείμενες Ευρωεκλογές και δώστε ψήφο σε νέα πρόσωπα μπας και βρεθεί μεταξύ αυτών κανένας Μαριάς, που να είναι και να έχει στην καρδιά του την Ελλάδα!..

Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια