Header Ads

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! ΑΣ Θύελλα Πετρίου – ΑΣ Κόρινθος 06 : 3-0 / Δηλώσεις του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη μετά τον αγώνα


Αυτή η ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 2006 δεν παίζεται με τίποτα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας, αφού ξε­κίνησε το φετινό Πρωτάθλημα με μείον 2 βαθμούς, λό­γω ποινής και μετά από 27 αγωνιστικές βρέθηκε, με­τά τον αγώνα του Σαββάτου, να προηγείται με έντε­κα βαθμούς του δεύτερου ΑΣ Λουτράκι με τον εκτός έ­δρας αγώνα Α.Σ. Θύελλα Πετρίου Νεμέας – ΑΣ Κόριν­θος 06, που έληξε με 3-0 υπέρ των Κορινθίων. Η Κό­ρινθος 06 θεωρείται και μαθηματικά Πρωταθλήτρια, α­φού απομένουν μόνον τρεις αγώνες για τη λήξη του Πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Λεγε­ώνα του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη, είναι αήττητη στο Πρωτάθλημα με πέντε σύγχρονα ανεπανάληπτα ρεκόρ: Του Πρωταθλητή, της καλύτερης άμυνας (με παθητικό μόνο 8 γκολ σε 27 αγωνιστικές), του καλύτε­ρου τερματοφύλακα Σκούρτη μόνο με 8 γκολ παθητι­κό και δύο αποκρούσεις ισάριθμων πέναλτι), της καλύ­τερης επίθεσης με ενεργητικό 81 γκολ και του καλύτε­ρου σκόρερ - γκολτζή Μυργιώτη ... 
Και τώρα λίγα λόγια περιγραφής του αγώνα. 
Η καθαρή νίκη του ΑΣ Κόρινθος ο6 στο ωραιότατο γήπεδο της Θύελλας Πετρίου με σκορ 3-0 δεν επιδέ­χεται περαιτέρω λεπτομερούς κριτικής απέναντι σε μί­α νεανική, γεμάτη σφρίγος και δύναμη ομάδα της Νε­μέας. Κατά τη γνώμη μας, αν οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πειθαρχημένοι στις αποφάσεις ενός δίκαιου διαιτητή, δεν θα έχαναν την ψυχραιμία τους με διαμαρτυρίες και ίσως θα είχαν καταφέρει να εκπορθήσουν, έστω και για το γκολ της «τιμής των όπλων», την συμπαγή και αλλη­λοϋποστηριζόμενη άμυνα με τον κέρβερο γκολκήπερ της Κορίνθου. Κατά τα άλλα οι παίκτες του ΑΣ Κόρινθος 06 έπαιξαν το γνωστό τους παιχνίδι, που αξίζει να με­λετήσουν κατά τη γνώμη μας οι αντίπαλοι προπονητές για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Τα γκολ πέτυχαν οι Μυργιώτης στο 8΄, ο Τζανέτος στο 20΄ και ο Καμπιώτης στο 30΄. Σημειώνουμε ότι ο τερματοφύλακας Σκούρτης απέκρουσε και το δεύτερο πέναλτι της φετινής σεζόν στο δεύτερο ημίχρονο, που σφύριξε δικαιολογημένα ο ρέφερι σε μία φάση διαρ­κείας με επίμονη επιθετικότητα της Θύελλας, αμυντική προσπάθεια της γραμμής Μαζινό των αντιπάλων, που έδωσε την ευκαιρία για πέναλτι. Ο γκολκήπερ Σκούρ­της, όμως, έφραξε το δρόμο της μπάλας προς τη δεξιά γωνία στο ωραιότατο κτύπημα σύριζα στο δοκάρι με α­πίθανο ριφλέξ μπλοζόν και απόκρουση σε κόρνερ. 

ΔΙΑΤΗΣΙΑ : Διαιτητής ο Βλαντής πολύ καλός, οι Βοη­θοί Θεοδωρόπουλος και Γιάνκου επίσης πολύ καλοί.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ : 

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρτης, Γκουριώτης (64’Βασι­λάρης ), Φίλης (23’ λτ Μαυρέλης ), Μαγγίνας, Τριμπό­νιας, Στασινόπουλος, Χατζησοφρωνίου, (53’Καμπιώ­της) Τσάκα (63’ Οικονόμου ), Μυργιώτης, Κάπλατζης, Τζανέτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια